طبع-و-خواص-هیج-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص هویج در طب سنتی ایرانی اسلامی

هویج یکی از خوراکی های پر طرفدار و پر کاربرد در طبخ انواع غذاهای ما ایرانی ها است. از سوپ گرفته تا کنارچین ظرف مرغ و سالاد تا یک نوشیدنی خنک در کنار بستنی در یک روز گرم تابستانی.از خواص هویج در طب سنتی ایرانی اسلامی میتوان به تقویت قوایی جنسی تا کمک به هضم غذا اشاره کرد. در ادامه به طبع هویج و دیگر خواص این خوراکی پر طرفدار خواهیم پرداخت.

طبع هویج در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع هویج در طب سنتی ایرانی اسلامی، گرم و تر است،البته هویج ایرانی یا همان زردک از هویج فرنگی گرم تر می باشد.

خواص هویج در طب سنتی :

  • هویج بینایی را تقویت می کند
  • هویج تقویت کننده قوای جنسی است
  • ریه را پاکسازی می کند
  • معده را تقویت می کند
  • ملین است
  • به هضم غذا کمک میکند
  • کلسترول خون را کاهش می دهد

درمان بیماری ها به هویج :

  • کسانی که بیماری گوارشی دارند کمتر هویج را به صورت هام مصرف کنند.
  • کسانی که کم خونی دارند صبح ها ناشتا یک لیوان آب هویج با کمی عسل مصرف کنند.
  • برای درمان نرمی استخوان و رشد بچه ها هویج رنده شده با لیمو ترش بسیار مفید است.
  • مصرف هویج به بیماران دیابتی توصیه می شود
  • ماسک هویج به باز شدن رنگ چهره و رفع شلی پوست کمک می کند.
  • سوپ هویج برای کسانی که به اسهال و سرماخوردگی مبتلا هستند مفید است مخصوصا در کودکان.

خواص هویج در طب سنتی و طبع هویج در طب سنتی و خواص هویج در طب اسلامی به علاوه طبع هویج در طب اسلامی و طبع هویج فرنگی و هویج پخته و زردک و انواع هویج همه در این مقاله قابل دسترسی است.