طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

طبع نان لواش در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع نان لواش

طبع و خواص نان لواش+ 4 خاصیت ویژه نان لواش برای بدن

فواید و خواص روغن بادام تلخ در طب سنتی|خواص روغن بادام تلخ|روغن بادام تلخ

خواص روغن بادام تلخ در طب سنتی+ تفاوت 2 روغن بادام تلخ و شیرین چیست؟

پلمپ مراکز غیرمجاز طب سنتی

پلمب مراکز مداخله گر طب سنتی در خراسان رضوی

خواص سرمه برای چشم و بینایی

سرمه بهتر است یا خط چشم؟

درمانه سرفه مستمر

با سرفه های پاییزی چه کنیم؟

طبع دارچین در طب سنتی اسلامی|خواص دارچین در طب سنتی اسلامی

طبع دارچین گرم است یا سرد؟+ مصلحات+ خواص+ مضرات+ در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص عرق گل ختمی در طب سنتی|خواص عرق گل ختمی

طبع و 22 مورد از خواص عرق گل ختمی + مضرات و مصلحات

اردوی جهادی پزشکی و طب سنتی در پاکدشت

اردوی جهادی پزشکان و طبیبان در پاکدشت