طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

طبع و خواص عرق مرزه در طب سنتی|طبع عرق مرزه

عرق مرزه و همه آنچه باید در مورد طبع و خواص آن بدانید+ مضرات و مصلح

به متن شربت عسل اضافه شود

درمان گرفتگی بینی با طب سنتی|درمان گرفتگی بینی

20 روش درمان گرفتگی بینی برای کوچک و بزرگ

کوفته هلو شیرازی و خواص آن در طب سنتی|خواص کوفته هلو شیرازی|کوفته هلو شیرازی غذایی بدون هلو

کوفته هلو شیرازی و همه خواص ان از منظر طب سنتی ایرانی و اسلامی

کاهش بوی بد بدن با طب سنتی

راهکار طب سنتی برای کاهش بوی بد بدن در تابستان

خورش فسنجان و کشک

طبع و خواص نان باگت در طب سنتی|طبع نان باگت

طبع نان باگت در طب سنتی + خواص و مضرات + مصلحات

همه چیز در باره گیاه دارویی خاراگوش|خواص و مضرات خاراگوش یا افسنطین

تا به حال نام "خاراگوش" را شنیده اید؟ نکات مهم درباره این گیاه دارویی