طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

طبع و خواص سبزی گشنیز در طب سنتی

طبع و خواص گشنیز از دیدگاه طب سنتی ایرانی اسلامی+ مصلحات

به متن شربت عسل اضافه شود

چای در ماه رمضان؛ مفید یا مضر؟!

چای در ماه رمضان؛ مفید یا مضر؟!

طبع و خواص روغن پسته در طب سنتی

طبع روغن پسته در طب سنتی+ خواص و مضرات آن+ مصلح

دلایل و درمان فوری سرد شدن دست و پا در طب سنتی

درمان فوری سردی پا در طب سنتی+ 8 راهکار برای درمان فوری سردی شدید بدن

طبع و خواص شربت سیب در طب سنی ایرانی و اسلامی|خواص شربت سیب

طبع و خواص شربت سیب در طب سنتی+ طرز تهیه 3 نوع شربت سیب

طبع-و-خواص-گوشت-شترمرغ-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|

طبع و خواص گوشت شترمرغ در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص عرق چهار زیره در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع عرق چهار زیره

طبع عرق چهار زیره در طب سنتی و خواص و مضرات آن