طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

تدابیر دختر دار شدن

می خواهم فرزند دختر داشته باشم.

طبع و خواص بادام زمینی در طب سنتی در کاسه|

طبع بادام زمینی گرم است یا سرد؟+ خواص+ مضرات+ مصلحات- در طب سنتی

آنتی بیوتیک های طبیعی

 معرفی 10 آنتی بیوتیک‌ گیاهی

طبع-و-خواص-گوشت-گوساله-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص گوشت گوساله در طب سنتی ایرانی اسلامی

درمان خار پاشنه در طب سنتی + 5 راهکار برای درمان خار پاشنه|درمان خار پاشنه|درمان خار پاشنه

درمان فوری خار پاشنه در طب سنتی با سرکه و 7 روش خانگی دیگر

طبع و خواص مربا شقاقل در طب سنتی|خواص مربا شقاقل

طبع و خواص مربا شقاقل در طب سنتی + 4 مورد از عوارض و مصلح

زغال اخته جامیکا

درمان فوری سرگیجه و علل آن در طب سنتی

روش های مختلف درمان سرگیجه در طب سنتی+ روش درمان فوری سر گیجه