طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

مخالفت کمیسیون بهداشت با طرح الزام به رسمیت شناخته شدن طب سنتی ایرانی در قوانین کشور

https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D9%88%DB%8C%D8%B2|خواص شربت مویز

طبع و خواص شربت مویز در طب سنتی+ 2 طرز تهیه شربت مویز خوشمزه

طبع و خواص دارواش در طب سنتی|طبع و خواص دارواش در طب سنتی

طبع و خواص دارواش در طب سنتی+ از درمان سرطان تا درمان التهاب معده

حمایت از پژوهشگران و محققان عرصه داروسازی و طب سنتی ایرانی

حمایت از پژوهشگران و محققان عرصه داروسازی و طب سنتی ایرانی

درمان ترشی معده در طب سنتی + 9 راه برای درمان ترش کردن معده|درمان ترشی معده

درمان ترشی معده در طب سنتی + 9 راه برای درمان سریع ترشی معده

طبع و خواص عرق شلتوک در طب سنتی|طبع عرق شلتوک

طبع و خواص شگفت آور عرق شلتوک در طب سنتی

طبع و خواص دیزی در طب سنتی|خواص آبگوشت دیزی|خواص و مضرات دیزی

طبع و خواص دیزی در طب سنتی + مضرات و موارد منع مصرف

طبع و خواص جوز هندی در طب سنتی ایرانی

طبع و خواص جوز هندی در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ مصلحات