طب شناس
درمان بی میلی جنسی زنان

افزایش میل جنسی زنان با گل سنجد!

تاریخ انتشار: July 20, 2022

رای به این نوشته: 4.14/5 (731 رای)

گل سنجد یک محرک عالی برای قوای جنسی بانوان می باشد که در طب سنتی به آن توصیه می شود. علاوه بر این شکوفه سنجد دارای خواص دیگری مانند محرک بودن، تقویت قلب، بهبود نفخ معده و بهبود کبد، درمان زکام و عفونت برنشها و … می باشد.

بی میلی و سردمزاجی خانم ها بی علت نیست، ترس ها و استرس ها،مشکلات روزمره ، خوراکی ها یا انتخاب مواد غذایی نامناسب ،کم کاری غدد از جمله عوامل ایجاد کننده آن هستند بهترین روش های درمان آن را در این مطلب برایتان آورده ایم.

ساعدنیوز نوشت: درمانگران شیوه های طبیعی درمان در کشورهای مختلف برای درمان سردمزاجی پیش از هر چیز تغییر و اصلاح شیوه زندگی و سبک زندگی را پیشنهاد می کنند و بعد از آن به سراغ شیوه های طبیعی مهار استرس و اضطراب و کنترل تنش های ناشی از زندگی می روند و برای افزایش میل جنسی زنان و مردان و درمان ناتوانی جنسی آنها در نهایت دست به دامن انواع گیاهان دارویی یا داروهای با منشا گیاهی می شوند.یکی از گیاهان دارویی که می تواند به پیشگیری و درمان یکی از رایج ترین اختلالات زندگی زناشویی غلبه کند، گل سنجد است.

گل سنجد، محرک میل جنسی در بانوان

در حال حاضر یکی از انواع گیاهان دارویی که می تواند باعث پیش گیری و درمان یکی از مشکلات و اختلالات رایج زناشویی شود، سنجد و شکوفه آن می باشد. در بسیاری از منابع مختلف طب سنتی به این موضوع اشاره شده است که نوشیدن دمنوش های تهیه شده از سنجد و شکوفه آن برای درمان بعضی از اختلالات جنسی به خصوص زنان موثر می باشد. تاثیر این گیاه بر روی درمان اختلالات جنسی زنان و حتی اضطرابی که امکان دارد در حین رابطه زناشویی تجربه نمایند به اندازه ای است که تحقیقات بسیاری در این مورد صورت گرفته است که در آن اثر گذاری گل سنجد و میوه آن بررسی شده است. با توجه به نتایج به دست آنده کپسول هایی به شکل صنعتی در داروخانه های بعضی کشورهای اروپایی به مردم ارائه شده است.

با توجه به نگاه درمانگران مکتب آیورودا بوییدن اسانس حاصل شده از گل سنجد می تواند باعث بهبودی و درمان ناتوانایی های جنسی شود. در این مورد درمانگران این طب بوییدن این اسانس را هیچوقت به مردان پیشنهاد نمی دهند زیرا باعث کاهش توانایی جسمی آن ها خواهد شد. از طرفی مصرف یک تا ۲ فنجان از دمنوش یا همان جوشانده شکوفه سنجد برای درمان این مشکل در زنان بدون تاثیر نبوده است. در صورتی که به دنبال درمان موفقی در این مورد هستید بهتر است قبل از مصرف با یک متخصص طب سنتی مشورت نمایید.

خواص مختلف گل سنجد

گل سنجد که به شکوفه ی سنجد نیز مشهور است، مانند خود میوه اش پر از خاصیت است. عسل نایابی که از شکوفه ی سنجد استحصال می شود، بیشتر به کیمیای جوانی می ماند تا عسل. همچنین دمنوش گل سنجد خوش عطر است. انسداد رگ ها و مجاری داخل بدن را باز می کند. به عنوان نمونه صفرا، برای هضم غذا و چربی ها مفید و سودمند است. ترشح کبدی توسط مجاری درون بدن حمل و به صفرا انتقال می یابد. در ادامه خواص شکوفه سنجد بررسی می شود.

عوارض جانبی گل سنجد

مصرف این گل و فراورده های آن، در کنار خواص و فواید بی نظیری که دارد می تواند با عوارضی نیز همراه باشد. به همین دلیل توصیه می شود مصرف آن با مشورت افراد متخصص در زمینه طب سنتی همراه باشد. در این قسمت به عوارض جانبی مصرف این گل اشاره می کنیم:

منبع:پارسینه

مضرات چای کهنه دم|طبع و خواص قات در طب سنتی

عوارض چای کهنه دم که تا به حال نمی دانستید

مهار سلول های سرطانی معده با ادویه ای معروف

نابودی سرطان معده با عصاره یک ادویه

خواص-دمنوش-هل-دارچین-و-زعفران در-طب-سنتی|خواص هل|خواص دارچین|خواص زعفران

خواص دمنوش هل دارچین و زعفران در طب سنتی+ خواص 3 ترکیب اصلی دمنوش

طبع فرنی در طب سنتی ایرانی اسلامی|خواص فرنی در طب سنتی ایرانی اسلامی|طبع فرنی در طب سنتی ایرانی اسلامی|مصلحات فرنی در طب سنتی ایرانی اسلامی

همه چیز درباره فرنی و انواع آن+طبع و خواص

مرکز-طب-سنتی-کرونا-دانشگاه-شهید-بهشتی

دانشگاه شهید بهشتی پذیرای مرکز خدمات طب سنتی ویژه بیماران کرونایی

صحن مجلس شورای اسلامی درباره طب سنتی

سخنگوی کمیسیون فرهنگی، نصیرایی: چرا از طب سنتی حمایت نمی شود؟

طبع و خواص خورش ماست در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص خورش ماست

طبع و خواص خورش ماست در طب سنتی + 3 عرق گیاهی مصلح خورش ماست

تدابیر طب سنتی برای پیاده روی اربعین|چیزهایی که باید برای سفر به کربلا در اربعین بدانید

در پیاده روی اربعین چه بخورم؟ چه بپوشم؟ چه کار کنم؟