طب شناس
خواص و طبع گوشت قرقاول در طب سنتی + 9 خاصیت بینظیر گوشت قرقاول|طبع گوشت قرقاول

خواص و طبع گوشت قرقاول در طب سنتی + 9 خاصیت بینظیر گوشت قرقاول

تاریخ انتشار: July 31, 2022

رای به این نوشته: 4.42/5 (530 رای)

قرقاول پرنده ای است که بومی آسیا میباشد و به دلیل رنگ روشن و پر های زیبایی که دارد بسیار معروف است. در آسیا از گوشت قرقاول به جای گوشت مرغ استفاده میکنند زیرا این گوشت هم کالری کمتری دارد هم از پروتئین بیشتری برخوردار است.

به گزارش طب شناس گوشت قرقاول سرشار از انواع ویتامین ها و مواد ضروری است که این موارد در گوشت مرغ وجود ندارد.

در ادامه این مطلب از طب شناس همراه ما باشید تا شما را با طبع گوشت قرقاول در طب سنتی و همچنین خواص گوشت قرقاول و مضرات آن آشنا کنیم.

طبع گوشت قرقاول در طب سنتی چیست؟

طبع گوشت قرقاول در طب سنتی گرم و خشک است و مصرف این گوشت برای افراد سرد مزاج مفید میباشد. افراد گرم مزاج باید این گوشت را به همراه مصلحش استفاده نمایند.

خواص گوشت قرقاول در طب سنتی چیست؟

طبع گوشت قرقاول
طبع گوشت قرقاول

گوشت قرقاول سرشار از مواد معدنی و ویتامین ها است:

ویتامین سی کمتر در گوشت های قرمز وجود دارد ولی این ویتامین در گوشت قرقاول وجود دارد. این گوشت دارای ویتامین ها و مواد معدنی ضروری همچون: ویتامین سی، ویتامین های گروه B، سلنیوم، امگا3، نیاسین، فسفر و... است که برای سلامت انسان مفید است.

ویتامین ها و مواد معدنی موجود در گوشت قرقاول بر بیماری هایی مثل: ناراحتی های روانی، سنگ کلیه، فشار خون، ضعف اعصاب، افراد مبتلا به سرطان و... تاثیر بسزایی دارد.

فواید گوشت قرقاول برای قلب و عروق:

این گوشت به دلایل مختلفی برای قلب و عروق مفید میباشد:

  1. گوشت قرقاول به دلیل چربی و کالری پایین برای سلامت قلب و عروق خوب است.
  2. این گوشت دارای مقادیر بالایی از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری است که سبب تقویت سیستم عصبی، گوارشی و قلبی میشود و برای درمان بیماری های مختلف مثل آسم و تشنج توصیه میشود.
  3. همانطور که در بالاتر گفتیم، این گوشت دارای پتاسیم است و به همین دلیل سبب خنثی شدن سدیم اضافی بدن میشود که در نتیجه بر سلامت قلب و عروق تاثیر گذار است.

مضرات گوشت قرقاول چیست؟

درست است که گوشت قرقاول خواص فواید زیادی برای بدن دارد اما نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.

اگر از گوشت قرقاول استفاده میکنید باید مراقب سطح کلسترول آن نیز باشید. اگر جزو افرادی هستید که سطح کلسترول بالایی دارید باید در مصرف این گوشت احتیاط کنید.

گوشت قرقاول باید به آرامی پخته شود زیرا پخت نادرست آن سبب خشکی و بی مزه شدن آن میشود.

مصلح گوشت قرقاول چیست؟

مصلح گوشت قرقاول سکنجبین است. استفاده از سکنجبین در کنار گوشت قرقاول به تعادل مزاج آن کمک میکند.

طبع و خواص خورش ترشه تره در طب سنتی + 11 خاصیت بینظیر خورش ترشه تره|خواص ترشه تره

طبع و خواص خورش ترشه تره در طب سنتی + 11 خاصیت بینظیر خورش ترشه تره

درمان انواع سوختگی در منزل با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان سوختگی سقف دهان در طب سنتی

6 راه درمان سوختگی با بخار در طب سنتی+ درمان عفونت سوختگی با طب سنتی

طبع سیرابی در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع سیرابی سرد است یا گرم؟+ خواص + مضرات+ مصلحات- در طب سنتی

رتبه چهارم ایران در تولید علم طب سنتی

رتبه 4 ایران در تولید دانش طب سنتی در جهان

جایگزین های طبیعی برای مسکن هایی مانند ایبوپروفن|قرص یا داروی گیاهی؟|جایگزین طبیعی مسکن های شیمیایی

رقیب سرسخت ایبوپروفن و مسکن های دیگر+10 جایگزین طبیعی مسکن ها

خواص-انبه-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|

طبع و خواص انبه در طب سنتی - کنترل دیابت و سلامت چشم

طبع و خواص عدس پلو با کوفته ریزه در طب سنتی+ طرز تهیه عدس پلو با کوفته ریزه

طبع و خواص عدس پلو با کوفته ریزه در طب سنتی+ طرز تهیه عدس پلو با کوفته ریزه

طبع و خواص همیشه بهار کوهی در طب سنتی + 10 خاصیت عجیب همیشه بهار کوهی|خواص همیشه بهار کوهی

طبع و خواص همیشه بهار کوهی در طب سنتی + 10 خاصیت عجیب همیشه بهار کوهی