طب شناس
طبع-و-خواص-گوشت-غاز-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص گوشت غاز در طب سنتی ایرانی اسلامی

تاریخ انتشار: November 4, 2020

رای به این نوشته: 4.3/5 (491 رای)

غاز گونه ای از پرندگان است که در دسته مرغابی سانان قرار می‌گیرد. اردک ها و قوها نیز جزو دسته مرغابی سانان هستند. به مرغابی هایی که که جزو خانواده مرغابی های وحشی هستند را به نام غاز معروف هستند. غاز ها پرندگان بزرگی هستند که حیاتشان وابسته به آب است. غاز ها می‌توانند در حتی در آبگیر ها و مناطق پرعلف شهری زندگی کنند، اکثر غاز ها گیاه‌خوارند و همچنین می‌توانند آفت کاه ها که محصولات زراعتی هستند را بخورند. در این مطلب درباره طبع و خواص گوشت غاز در طب سنتی ایرانی اسلامی خواهیم خواند.

غاز ها از انواع بی مهرگان مصرف می‌کنند اما غاز های محلی از غذاهای مختلف نیز استفاده می کنند.

گوشت غاز ارزش غذایی بالایی دارد و مصرف آن برای انسان فواید زیادی به همراه دارد، این گوشت از طعم خوبی نیز  برخوردار است.

طبع گوشت غاز در طب سنتی:

یکی از خوشمزه ترین و در عین حال مفید ترین گوشت های موجود، گوشت غاز است که طعم خوشمزه و نزیک به گوشت خروس دارم. البته باید دانست که درطبع نیز نزدیک به گوشت خروس است. گوشت غاز از نظر طب سنتی دارای طبع گرم و خشک است.

خواص مصرف گوشت غاز در طب سنتی:

گوشت غاز منبع مواد معدنی:

گوشت غاز منبعی از مواد معدنی است که غنی از آهن، مس، سلنیوم، فسفر و روی است.

قابل توجه است که کسانی که مصرف کافی از روی و آهن ندارند بهتر است که از این گوشت استفاده کنند.

زیرا افراد زیادی هستند که بدن آن ها کمبود آهن و روی دارد به طور مثال: یک و نیم تا دو میلیارد نفر هستند که دچار کمبود آهن هستند.

علاوه بر این حدود 17/3 درصد از مردم جهان در معرض کمبود روی هستند.

سلنیوم غلیظ ترین ماده معدنی موجود در گوشت غاز است که این ماده خاصیت فعال سازی آنزیم های آنتی اکسیدانی دارد.

سلامت استخوان ها با مصرف گوشت غاز:

برای حفظ استخوان ها و دندان ها فسفر ماده ای ضروری است. بودن این ماده در کنار کلسیم به قوی شدن بیشتر استخوان ها کمک به سزایی می‌کند.

این عنصر باعث تقویت شدن مینای دندان و لثه می‌شود، علاوه بر این از پوکی استخوان ها نیز جلوگیری می‌کند.

همچنین فسفر موجود در گوشت غاز باعث سلامت قلب و جلوگیری از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی می‌شود.

مصلحات گوشت غاز در طب سنتی:

همان طور که گفته شد این گوشت دارای طبع گرم و خشک است و برای متعادل شدن طبع باید از مصلح آن استفاده کرد.

مصلحات گوشت غاز عبارتند از: آب انار، فلفل، دارچین و زنجبیل.

عوارض مصرف گوشت غاز:

افرادی که طبع گرمی دارند از مصرف زیاد گوشت غاز خودداری کنند زیرا طبع این گوشت بسیار گرم است و برای این افراد مناسب نیست.

گوشت غاز کالری بالایی ندارد اما مصرف زیاد آن باعث چاقی و اضافه وزن می‌شود.

مصرف زیاد گوشت غاز باعث افزایش کلسترول خون و در نهایت ابتلا به بیماری های قلبی می‌شود.

از خواص مختلف گوشت غاز در طب سنتی ایرانی اسلامی بسیار می توان صحبت کرد ولی از مهمترین اینها می توان خاصیت گوشت غاز در طب سنتی ایرانی اسلامی و فواید بسیاری که از آن در مقاله بالا بیان شده است اشاره کرد. طبع گوشت غاز چیست ؟ یا طبع گوشت غاز سوالی مهم است که در بالا به آن جواب داده ایم.

چه کسی دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی شد؟

دمنوش بابونه و اسطوخودوس

خواص تخم مرغ

تخم مرغ و این همه خواص؟!

وام کشاورزی برای کاشت گیاهان دارویی

وام قرض الحسنه بنیاد علوی برای کاشت گیاهان دارویی برای کشاورزان

راهکار طب سنتی برای پیشگیری و درمان آنفلوانزا

طب سنتی نسخه آنفلوانزا را پیچید!

درمان سکسکه با ترخون و عدم مصرف برای رفلاکس

مبتلایان به رفلاکس ترخون نخورند | درمان سکسکه با ترخون+ مزاج و طبع

طبع و خواص ارجنگ در طب سنتی|خواص ارجنگ

طبع و خواص ارجنگ در طب سنتی+ 6 مورد از عوارض سوءمصرف ارجنگ

همه چیز درباره خواص و طبع قلوه در طب سنتی + 6 خاصیت شگفت انگیز قلوه|طبع قلوه

همه چیز درباره خواص و طبع قلوه در طب سنتی + 6 خاصیت شگفت انگیز قلوه