طب شناس
همه چیز درباره خواص و طبع قلوه در طب سنتی + 6 خاصیت شگفت انگیز قلوه|طبع قلوه

همه چیز درباره خواص و طبع قلوه در طب سنتی + 6 خاصیت شگفت انگیز قلوه

تاریخ انتشار: August 17, 2022

رای به این نوشته: 4.39/5 (656 رای)

قلوه یا همان کلیه، به ویژه قلوه گوسفندی جزو غذاهای محبوب در خاورمیانه است که طرفداران بسیاری دارد. قلوه داری مواد مفید بسیاری است و مصرف آن به جبران کمبود ویتامین های گروه ب مانند ب3، ب3 و ب6 کمک میکند. قلوه همانند جگر سیاه دارای مقادیر بالایی آهن میباشد. طبع قلوه و طعم فوق العاده اش آن را به یکی از غذاهای کاربردی در طب سنتی تبدیل کرده است.

در ادامه این مطلب از طب شناس همراه ما باشید تا درباره طبع قلوه در طب سنتی و همچنین خواص قلوه و مضرات آن صحبت کنیم.

طبع قلوه در طب سنتی چیست؟

طبع قلوه در طب سنتی سرد و خشک است. مصرف قلوه به افراد سرد مزاج توصیه نمیشود. برای تعادل طبع قلوه بهتر است آن را به همراه مصلحش مصرف نمایید. در ادامه به مصلحات قلوه نیز خواهیم پرداخت.

خواص قلوه در طب سنتی چیست؟

طبع قلوه
طبع قلوه

افزایش انرژی و قوای جسمی با مصرف قلوه:

قلوه دارای مقدار زیادی آهن، روی و انواع ویتامین های خانواده ب میباشد و به همین دلیل مصرف آن برتی کودکان و نوجوانانی که در سن رشد میباشند بسیار توصیه میشود.

استفاده از قلوه سبب کاهش خلق و خوی هیجانی و در برخی اوقات بد که به خاطر تغییرهای هورمونی به ویژه در زنان جوان به وجود می آید میشود.

استفاده از قلوه باعث افزایش انرژی و میل اشخاص برای پیش بردن کارهای روزانه میشود. طبق تحقیقات انجام شده، مصرف قلوه از بیماری های روانی همچون افسردگی پیشگیری میکند.

مصرف قلوه و تامین ویتامین ب 12 بدن:

یکی از ویتامین های ضروری برای بدن، ویتامین ب 12 است. این ویتامین به DNA های بدن در محافظت از سلول های خونی و عصبی کمک بسزایی میکند و در پیشگیری از کم خونی، ضعف و احساس خستگی بسیار موثر است.

گاهی اوقات کم خونی افراد به دلیل کمبود ویتامین ب 12 در بدن آن هاست که میتوانند با مصرف قلوه از کمبود ویتامین ب 12 در بدن پیشگیری نمایند.

مضرات قلوه چیست؟

همانطور که گفتیم قلوه از فواید بسیاری برخوردار است اما این به آن معنی نیست که در مصرف آن زیاده روی کنید.

مصلح قلوه در طب سنتی چیست؟

قلوه را بهتر است به شکل کبابی همراه روغن زیتون درست کنید. از دیگر مصلحات قلوه میتوان به فلفل، دارچین، نمک و زیره اشاره کرد. مصرف این موارد به همراه قلوه به تعادل طبع و بهبود خواص آن کمک بسزایی میکند

طبع و خواص شلغم در طب سنتی طبع شلغم در طب سنتی|طبع شلغم در طب سنتی|مصلحات شلغم در طب سنتی مصلح طبع شلغم

طبع شلغم گرمه یا سرده در طب سنتی + خواص شلغم

بیماری های پاییز

در پاییز مراقب این بیماری ها باشید

تولید بذر گیاهان دارویی

تولید اندام تکثیری و بذر گیاهان دارویی از ۲۵۰ هزار تن فراتر رفت

درمان معده درد با طب سنتی ایرانی اسلامی

با طب سنتی درد معده را درمان کنید

عوارض قاعدگی نامنظم

قاعدگی نامنظم چه عوارضی دارد؟

طبع و خواص شربت توت فرنگی در طب سنتی|طرز تهیه شربت توت فرنگی|خواص شربت توت فرنگی

طبع و خواص شربت توت فرنگی در طب سنتی+ 6 نکته تهیه شربت توت فرنگی در خانه

طبع و خواص گوشت جوجه تیغی در طب سنتی|طبع گوشت جوجه تیغی

آیا گوشت جوجه تیغی حلال و قابل خوردن است؟ طبع گوشت جوجه تیغی و 16 خاصیت آن

تدابیر طب سنتی برای درمان اب آوردن زانو|علل آب آوردن زانو|درمان آب آوردن زانو با کمپرس سرد

درمان آب آوردن زانو با طب سنتی + 8 تدبیر ویژه طب سنتی برای درمان آب آوردن زانو