طب شناس
بیماری های پاییز

در پاییز مراقب این بیماری ها باشید

تاریخ انتشار: October 22, 2022

رای به این نوشته: 4.75/5 (548 رای)

یک متخصص طب سنتی بیماریهای شایع فصل پاییز را تشریح کرد و گفت: پاییز برای افراد با مزاج گرم و تر مناسب تر است.

الهام اختری متخصص طب سنتی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران به بیماری‌های فصل پاییز اشاره کرد و گفت: در فصل پاییز به دلیل خنک شدن هوا اغلب افراد از خشکی بینی و آبریزش شکایت دارند و برخی از مراجعه کنندگان به مطب‌ها با حملات خون دماغ، تغییرات فشار خون، تغییرات خلق و تغییرات پوست مواجه هستند که تمامی اینها نشان دهنده این است که فصل پاییز از راه رسیده و طبیعت پاییز سرد و خشک است.

وی ادامه داد: پاییز برای افراد سالم به خصوص آنهایی که مزاج گرم و تر دارند مناسب‌تر است اما برای سالمندان و افرادی با طبیعتی سرد و خشک مناسب نیست و می‌تواند موجب تشدید علائم و بروز برخی بیماری‌ها شود.

این متخصص طب سنتی گفت: برخی از اختلالات گوارشی، اگزما، خشکی پوست و شوره سر، ورم لوزه‌ها، درد مفاصل، دردهای سیاتیکی، بیماری‌های ریه مثل تنگی نفس و سرفه، قلنج، کم خونی، وسواس و افسردگی، تشدید حملات سردرد و اختلالات خواب از جمله مشکلاتی است که در پاییز امکان شدید شدن آنها وجود دارد.

وی افزود: به عنوان اولین و مهمترین تدبیر، افراد آسیب پذیر نباید در معرض باد پاییز قرار گیرند و در صورت بودن در مکان‌های سرباز یک ژاکت یا لباس مناسب برای ابتدای صبح و آخر شب همراه داشته باشند.

منبع: مشرق

چای زیره سیاه

مخالفت کمیسیون بهداشت با طرح الزام به رسمیت شناخته شدن طب سنتی ایرانی در قوانین کشور

طبع و خواص شربت سیب در طب سنی ایرانی و اسلامی|خواص شربت سیب

طبع و خواص شربت سیب در طب سنتی+ طرز تهیه 3 نوع شربت سیب

طبع و خواص روغن جوجوبا در طب سنتی|خواص روغن جوجوبا|خواص روغن جوجوبا

طبع و خواص روغن جوجوبا در طب سنتی + مضرات و مصلحات

طبع و خواص نان باگت در طب سنتی|طبع نان باگت

طبع نان باگت در طب سنتی + خواص و مضرات + مصلحات

طبع-و-خواص-زیتون-در-طب-سنتی-برگ-و-روغن|طبع-زیتون-در-طب-سنتی-مصلحات-برگ-و-روغن

طبع و خواص زیتون ، روغن و برگ آن - جلوگیری از سکته قلبی

چه کسانی موز نخورند؟

چه کسانی نباید موز بخورند؟

طبع و خواص روغن کنجد در طب ستنتی|خواص روغن کنجد

خواص روغن کنجد در طب سنتی + تفاوت روغن کنجد و روغن ارده کنجد + روش تهیه