طب شناس
علائم ابتلا به آلزایمر و راه های پیشگیری از آن_ آلزایمر در جوانی|آلزایمر جوانان_ ابتلا به آلزایمر در جوانی|درمان آلزایمر|پیشگیری از آلزایمر

می دونستی داری آلزایمر می گیری؟

تاریخ انتشار: August 22, 2022

رای به این نوشته: 4.25/5 (478 رای)

آلزیمر اگرچه اغلب در افراد بالای 65 سال بروز می کند اما مواردی نیز مشاهده شده که در سنین زیر 50 سال و 50 سالگی نشانه هایی از شروع آلزایمر بروز پیدا کرده است.

با آگاهی و شناخت علائم زودرس آلزایمر، می توان با به کارگیری برخی تدابیر و تمرین ها و درمانها ذهن و حافظه را تقویت کرده و از پیشرفت آلزایمر جلوگیری کرد.

اگر 40 سالگی را گذرانده اید و یک یا چند مورد از علائم زیر را در خود مشاهده می کنید، مراقب ابتلا به آلزایمر زودرس باشید.

پیشگیری از آلزایمر
پیشگیری از آلزایمر

چگونه جلوی ابتلا به آلزایمر را بگیریم؟

پاسخ کوتاه و روشن آن تقویت مغز و حافظه است.

سعی کنید از تکنیک های تقویت حافظه استفاده کنید که محبوب ترین آنها:

  1. حل کردن معما و جدول و پازل.
  2. خواندن کتاب.
  3. شرکت در کلاسهای آموزشی مختلف.
  4. گوش دادن سخنرانی و پادکست و...
  5. حفظ کردن شماره تلفن ها و گرفتن شماره به جای استفاده از مخاطبان ذخیره شده در گوشی.
  6. مرور آدرس ها و مکانها.
  7. رانندگی کردن.
  8. بازی کردن و همصحبتی با بچه ها و شرکت در رویاهای خلاقانه آنها.
  9. باغبانی؛ کاشت گل و گیاه و رسیدگی به آنها.
  10. حضور در مهمانی ها و جمع های دوستانه و فامیلی و ... است.
آلزایمر جوانان_ ابتلا به آلزایمر در جوانی
آلزایمر جوانان_ ابتلا به آلزایمر در جوانی

تقویت حافظه با طب سنتی

در ابتدا باید بدانید که دوری از موقعیت های تنش زا، غم و ناراحتی، ترس و دلشوره و... برای پیشگیری و درمان آلزایمر ضروری است. در ادامه برخی توصیه های طب سنتی برای تقویت حافظه و بهبود عملکرد مغز و پیشگیری از آلزایمر را خواهید خواند:

درمان آلزایمر
درمان آلزایمر

داروهای گیاهی موثر در درمان و پیشگیری آلزایمر

بهیمه

درمان زونا در طب سنتی درمان خانگی و فوری|درمان زونادرمان زونا

درمان فوری زونا در خانه با طب سنتی+ تدابیر کاهش درد

احیای معاونت طب سنتی در وزارت بهداشت

لزوم احیای معاونت طب سنتی و اسلامی در وزارت بهداشت

از طبع و خواص گوشت و لوبیا چه میدانید؟ + 11 خاصیت غذا گوشت و لوبیا|

از طبع و خواص گوشت و لوبیا چه میدانید؟ + 11 خاصیت غذا گوشت و لوبیا

طبع لوبیا سبز در طب سنتی|خواص لوبیا سبز در طب سنتی|طبع لوبیا سبز در طب سنتی

طبع و خواص لوبیا سبز در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص و روش تهیه شیره انگور|طبع-و-خواص-شیره-انگور-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص-شیره-انگور-در-طب-اسلامی|طبع شیره انگور

طبع و خواص شیره انگور در طب سنتی+ روش تهیه+ مصلح و مضرات

طبع فرنی در طب سنتی ایرانی اسلامی|خواص فرنی در طب سنتی ایرانی اسلامی|طبع فرنی در طب سنتی ایرانی اسلامی|مصلحات فرنی در طب سنتی ایرانی اسلامی

همه چیز درباره فرنی و انواع آن+طبع و خواص

طبع و خواص پیاز عنصل در طب سنتی|طبع-پیاز-عنصل-سرد-است-یا-گرم؟-خواص-و-مضرات-پیاز-عنصل-مصلح

طبع پیاز عنصل سرد است یا گرم؟ خواص و مضرات پیاز عنصل + مصلح