طب شناس
از طبع و خواص گوشت و لوبیا چه میدانید؟ + 11 خاصیت غذا گوشت و لوبیا|

از طبع و خواص گوشت و لوبیا چه میدانید؟ + 11 خاصیت غذا گوشت و لوبیا

تاریخ انتشار: September 17, 2022

رای به این نوشته: 4.02/5 (346 رای)

گوشت و لوبیا جزو غذاهای سنتی شهرهای کاشان و اصفهان است. در روش سنتی، این غذا خوشمزه در دیگ مسی درست میشود اما شما میتوانید در قابلمه های دیگر نیز آن را تهیه نمایید.

گوشت و لوبیا در شهر کاشان جزو غذاهایی است که برای نذری ها در مراسمات مذهبی درست میشود. اگر شما در ماه های محرم یا صفر به شهر کاشان سفر کنید احتمالا در بین نذری ها با این غذا مواجه خواهید شد. گوشت و لوبیا کاشانی شباهت زیادی با آبگوشت دارد.

در ادامه این مطلب از طب شناس همراه ما باشید تا به طبع گوشت و لوبیا در طب سنتی و همچنین خواص گوشت و لوبیا بپردازیم.

طبع گوشت و لوبیا در طب سنتی چیست؟

طبع گوشت گوسفندی موجود در این غذا گرم و خشک است. طبع لوبیا سفید موجود در این غذا نیز معتدل است. در کل میتوان گفت طبع غذا گوشت و لوبیا، به دلیل داشتن این مواد و ادویه ها گرم است.

خواص گوشت و لوبیا در طب سنتی:

خواص و ویژگی های گوشت و لوبیا
خواص و ویژگی های گوشت و لوبیا

طرز تهیه گوشت و لوبیا اصفهانی:

برای درست کردن این غذا باید از قبل یک لیوان لوبیا سفید را خیس کنید. حال یک عدد پیاز را خرد کنید و در ظرفی مناسب بریزید و به آن کمی روغن بیافزایید.

وقتی پیاز ها سبک شدند، حدود دویست و پنجاه گرم گوشت گوسفندی را به آن اضافه نمایید و به همراه پیاز ها به خوبی تفت دهید.

بعد از اینکه مواد سرخ شدند لوبیا را اضافه نمایید و روی آن آب بریزید تا به جوش آید. زمانی که شروع به جوشیدن کرد، کف آن را بگیرید و در ظرف را ببندید و اجازه دهید به خوبی بپزد.

بعد از پخت لوبیا و گوشت باید حدود نصف پیمانه برنج و یک عدد سیب زمینی و سبزی خرد شده که شامل جعفری، تره، و شنبلیله میباشد را اضافه نمایید.

در مرحله بعدی باید ادویه ها را اضافه کنید که شامل: زردچوبه، نمک، فلفل سیاه میباشد. بعد از اضافه کردن این مواد باید اجازه دهید که بازهم مواد با یکدیگر به خوبی پخته شوند.

بعد از پخت، دنبه را جدا نمایید و به خوبی بکوبید. آبگوشت را جدا کنید و به دنبه ای که کوبیده اید اضافه نمایید.

وقتی هیچ آبی داخل ظرف نبود همه مواد باقی مانده را باهم بکوبید و سپس نوش جان کنید.

طرز تهیه گوشت لوبیا کاشانی:

برای این غذا باید سیصد گرم لوبیا سفید را از قبل خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود. حدود سیصد تا چهارصد گرم گوشت گوسفندی به همراه دنبه را با لوبیا ها در ظرفی مناسب بریزید.

یک پیاز را به شکل نگینی خرد کنید و به مواد اضافه نمایید. به مواد آب اضافه کنید و اجازه دهید به خوبی بپزد.

وقتی گوشت و لوبیا به خوبی پخته شد به آن مقداری نمک و زردچوبه و کمی فلفل اضافه نمایید. در آخر پخت نیز کمی دارچین به غذا اضافه نمایید.

این غذا را باید مانند آبگوشت میل نمایید. میتوانید لوبیا و گوشت آن را جدا کنید وبکوبید. برخی افراد لوبیا و گوشت را نمیکوبند و به همراه شوید پلو نوش جان میکنند.

مضرات گوشت ولوبیا چیست؟

همه روشهای درمانی ژنیکوماستی در طب سنتی و پزشکی|درمان ژنیکوماستی در طب سنتی ایرانی و اسلامی

از ژنیکوماستی چه می دانید؟ راهکار طب سنتی برای درمان ژنیکوماستی

طبع و خواص گوشت گوزن در طب سنتی|طبع گوشت گوزن

18 اثر گوشت گوزن بر بدن انسان + طبع، خواص، مضرات و مصلح

درمان-فوری-آفتاب-سوختگی-با-طب-سنتی

دمنوشها؛ تب برهای گیاهی، مطمئن خانگی!

طبع و خواص روغن حنظل در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص و طبع روغن حنظل در طب سنتی

همه چیز درباره روغن حنظل؛ طبع، خواص، مضرات و مصلح

طبع و خواص گل همیشه بهار در طب سنتی|خواص گل همیشه بهار|گل همیشه بهار|گل همیشه بهار

خواص گل همیشه بهار در طب سنتی ایرانی و اسلامی + طبع و مصلحات

طبع-و-خواص-سکنجبین-یا-سرکه-انگبین-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|سکنجبین در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص سکنجبین در طب سنتی و ایرانی اسلامی

طبع و 9 خاصیت شربت تخم بالنگو در طب سنتی+ طرز تهیه شربت تخم بالنگو خوشمزه|خواص شربت تخم بالنگو

طبع و 9 خاصیت شربت تخم بالنگو در طب سنتی+ طرز تهیه شربت تخم بالنگو خوشمزه

خواص و طبع چای بهارنارنج در طب سنتی + 12 خاصیت فوق العاده چای بهار نارنج|خواص چای بهارنارنج

خواص و طبع چای بهارنارنج در طب سنتی + 12 خاصیت فوق العاده چای بهار نارنج