طب شناس
همه چیز درباره طبع و خواص آب هندوانه در طب سنتی+ طرز تهیه 4 نوشیدنی خوشمزه با آب هندوانه|خواص آب هندوانه

همه چیز درباره طبع و خواص آب هندوانه در طب سنتی+ 4 نوشیدنی خوشمزه با آب هندوانه

تاریخ انتشار: November 2, 2022

رای به این نوشته: 4.02/5 (291 رای)

آب هندوانه جزو نوشیدنی های خوشمزه تابستانی است که تهیه آن بسیار ساده و راحت است. آب هندوانه خواص زیادی دارد و جزو نوشیدنی های سالم به شمار میرود. مصرف این نوشیدنی در روز های گرم تابستانی و ایام ماه مبارک رمضان بسیار پیشنهاد میشود.

افرادی که ورزش میکنند یا رژیم لاغری دارند نیز از مصرف این نوشیدنی پر فایده غافل نشوند. هندوانه از کالری کمی برخوردار است و دارای ماده مغذی مهم به اسم لیکوپن است. لیکوپن موجود در آب هندوانه به سلامت قلب شما کمک میکند و کلسترول بد که باعث ایجاد مشکل در عملکرد قلب میشود را کاهش میدهد. آب هندوانه از خواص دیگری همچون: تعادل سطح فشار خون، رفع درد های عضلانی، بهبود هضم غذا، مفید در دوران بارداری، هیدراته نگه داشتن بدن و... نیز برخوردار است.

در ادامه این مطلب از طب شناس همراه ما باشید تا به طبع آب هندوانه در طب سنتی، خواص آب هندوانه در طب سنتی و همچنین طرز تهیه چند نوشیدنی با آب هندوانه بپردازیم.

طبع آب هندوانه در طب سنتی چیست؟

طبع هندوانه در طب سنتی سرد و تر است. مصرف هندوانه، گرما و تشنگی را برطرف میکند. این میوه تابستانی برای افرادی که طبع گرمی دارند مناسب است.

خواص آب هندوانه در طب سنتی چیست؟

خواص آب هندوانه
خواص آب هندوانه

آب هندوانه برای چه افرادی مناسب است؟

هندوانه برای تعادل مزاج در افرادی که در ناحیه کبد و معدشان صفرا تولید میشود کاملا توصیه میشود به ویژه برای افرادی که صفرا تولیدی در کبد و معدشان بیماری زا و زیاد میباشد.

مصرف آب هندوانه به افرادی که بدنی لاغر، خشک و طبعی گرم دارند پیشنهاد میشود. این افراد میتوانند به صورت طبیعی و بی ضرر با هندوانه یا آب آن مزاج خود را به تعادل برسانند.

آب هندوانه برای چه کسانی مضر است؟

استفاده از هندوانه و آب آن برای اشخاصی که طبع سردی دارند و معده سردی نیز دارند مضر میباشد به دلیل اینکه استفاده از هندوانه موجب افزایش سردی در بدن و معده میشود حتی ممکن است مشکل ضعف هاضمه را به دنبال داشته باشد.

ضعف هاضمه به تنهایی عامل بسیاری از بیماری ها به ویژه ضعف نیرو جنسی، درد مفصل ها و... در افرادی با طبع سرد است.

طرز تهیه آب هندوانه خوشمزه و لذیذ:

در مرحله اول یک هندوانه کوچک انتخاب کنید و به شکل شتری یا اسلایسی ببرید. تخمه های هندوانه را به وسیله یک خلال دندان یا نوک چاقی در بیاورید. با این کار تخمه ها خیلی زود در می آیند و در آخر آب هندوانه شما شکل زیبا تری خواهد داشت.

پوست تکه های هندوانه را به کمک چاقو بگیرید و هندوانه ها را در میکسر یا مخلوط کن بریزید. هندوانه ها را مخلوط کنید تا حجم آن ها کاهش یابد و جای کافی برای باقی مواد ایجاد شود.

بسته به سلیقه خود مقداری شکر به هندوانه ها اضافه کنید. هندوانه من شیرین بود و تنها یک قاشق غذا خوری شکر اضافه کردم. دوباره مخلوط کنید تا شکر و هندوانه با یکدیگر ترکیب شوند.

در آخر چند تکه یخ قالبی به مواد اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. دو دقیقه این کار را ادامه دهید تا یخ ها به خوبی پودر شوند. آب هندوانه شما حاضر است، آن را در لیوان های مورد نظر بریزید و به دلخواه با اسلایس های هندوانه، برش لیمو و چند برگ تازه نعنا تزیین کنید. نوش جان.

طرز تهیه آب هندوانه و نعنا (اسموتی هندوانه و نعنا):

ابتدا هندوانه را به خوبی بشویید و پوست بگیرید. هندوانه را به تکه های کوچک تر برش بزنید و هسته های آن را خارج نمایید. هندوانه ها را داخل یک ظرف مناسب بریزید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزنند. بعد از اینکه هندوانه ها کاملا یخ زدند، آن ها را از فریزر خارج کنید.

چهار پیمانه هندوانه یخ زده را به همراه یک دوم پیمانه آب سیب یا آب پرتقال، یک چهارم پیمانه شکر، یک چهارم پیمانه آب لیمو تازه، کمی پوست رنده شده لیمو و دو قاشق غذا خوری برگ تازه نعنا در مخلوط کن بریزید و خیلی خوب مخلوط کنید.

اسموتی خوشمزه شما حاضر است. لیوان های مورد نظر خود را به مقداری آبلیمو آغشته کنید و و لبه های آن را در شکر بزنید سپس اسموتی را در آن بریزید و با اسلایس هندوانه، اسلایس لیمو و برگ تازه نعنا تزیین نمایید.

طرز تهیه آب هندوانه و بستنی:

در مرحله اول، یک عدد هندوانه را به خوبی بشویید و پوست آن را بگیرید و به شکل شتری برش بزنید. هسته های هندوانه را جدا کنید. سه لیوان هندوانه خرد شده را در مخلوط کن بریزید. یک عدد موز، یک لیوان بستنی وانیلی و به دلخواه چند برگ نعنا تازه نیز به آن اضافه کنید.

همه مواد را به خوبی و با سرعت بالا باهم مخلوط کنید. به همین سادگی نوشیدنی خوشمزه ما آماده است آن را در لیوان های مورد نظر بریزید و با برگ نعنا و تکه های هندوانه تزیین نمایید.

این اسموتی برای رفع تشنگی در فصل تابستان یک گزینه عالی است. شما میتوانید در این دستور به جای بستنی از ماست کم چرب یا پر چرب نیز استفاده نمایید.

طرز تهیه آب هندوانه و لیمو:

در مرحله اول یک عدد هندوانه کوچک را ببرید و هسته های آن را جدا کنید. پوست هندوانه را بگیرید و به قطعه های کوچک تر برش بزنید.

قطعه های هندوانه را در مخلوط کن بریزید و به خوبی مخلوط کنید تا حجم آن کاهش یابد. حال وقت اضافه کردن یک قاشق شکر، دو قاشق گلاب، آب یک عدد لیمو ترش و مقداری یخ است. دوباره مواد را باهم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.

نوشیدنی خوشمزه ما حاضر است آن را در ظرف مورد نظر بریزید و به دلخواه با برش لیمو و هندوانه تزیین نمایید.

مضرات آب هندوانه چیست؟

آب هندوانه و هندوانه خواص زیادی دارند اما مصرف آن برای بعضی افراد مضر است و ممکن است مشکلاتی را به همراه داشته باشد.

مصرف بی رویه آب هندوانه ممکن است موجب مشکلات گوارشی شود.

استفاده بیش از حد آب هندوانه سطح قند خون را بالا میبرد پس افرادی دیابتی باید در مصرف آن احتیاط نمایند

افرادی که در قسمت طحال خود دچار مشکل هستند باید در مصرف هندوانه و آب هندوانه احتیاط نمایند. اگر این افراد بعد از استفاده هندوانه در ناحیه شکم احساس درد یا نفخ کردند یا اینکه رنگ بدنشان تیره شد، یا سفیده چشمشان تیره شد باید این موضوع را بدانند که نباید هندوانه مصرف کنند زیرا برایشان مضر است و دچار عوارض میشوند.

مصلح آب هندوانه در طب سنتی چیست؟

هندوانه برای افراد سرد مزاج مناسب نیست مگر اینکه آن را با مصلحاتش مصرف نمایند. مصلحات هندوانه و آب هندوانه در طب سنتی عبارتند از: عسل، قند، گلقند و...

مصرف این موارد در کنار هندوانه به تعادل طبع و بهبود خواص آن کمک میکند.

طبع-و-مزاج-شناسی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|انواع-مزاج-و-طبع-انسان-در-مزاج-شناس-و-طبع-شناسی|انواع-طبع-و-ویژگی-های-آن-در-طب-سنتی-ایرانی-سلامی

مزاج شناسی در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص آش یخ از دیدگاه طب سنتی|خواص آش یخ در طب سنتی

طبع آش یخ سرد است یا گرم؟ خواصی اش یخ در طب سنتی+ مضرات و مصلح

طبع و خواص موز در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع موز در طب سنتی سرده یا گرمه موز خرد شده پوست کنده|خواص موز یا خاصیت موز|طبع موز

طبع و خواص موز از منظر طب سنتی+ عوارض و مصلحات

فواید و خواص دمنوش گل بنفشه

فواید و خواص دمنوش گل بنفشه+ طرز تهیه دمنوش گل بنفشه

طبع و خواص روغن سقز در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص روغن سقز

طبع و خواص روغن سقز در طب سنتی ایرانی و اسلامی +مصلحات

طبع-و-خواص-طالبی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-طالبی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی---خواص-طالی--

طبع و خواص طالبی در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص عرق مرزنجوش در طب سنتی|طبع عرق مرزنجوش

طبع عرق مرزنجوش سرد است یا گرم؟ بیش از 30 خاصیت عرق مرزنجوش در طب سنتی

خواص دمنوش نعنا فلفلی و رازیانه|طبع و خواص دمنوش نعنا فلفلی و رازیانه در طب سنتی

خواص دمنوش نعنا فلفلی و رازیانه در طب سنتی+ مضرات و طبع