طب شناس
همه چیز درباره نارنج سه برگ + 11 خاصیت نارنج سه برگ در طب سنتی|خواص نارنج سه برگ

همه چیز درباره نارنج سه برگ + 11 خاصیت نارنج سه برگ در طب سنتی

تاریخ انتشار: October 24, 2022

رای به این نوشته: 4.67/5 (520 رای)

گیاه نارنج سه برگ که به آن پونسیروس نیز می گویند جزو خانواده روتاسه می باشد و در دسته مرکبات قرار می گیرد. این گیاه اغلب به عنوان پایه برای دیگر مرکبات استفاده می شود. نارنج سه برگ بومی شمال چین و کره است که به نام نارنج تلخ چینی نیز معروف می باشد.

نکته جالب این است که درختان پیوندی روی نارنج سه برگ یا همان پونسیروس به بیماری تریستزا مبتلا نمی شوند. این گیاه روی شاخه های خود دارای خارهایی بزرگ با سایز حدود سه تا پنج سانتی متر است که با این نشانه به راحتی شناخته می شود. برگ های نارنج سه برگ جزو خانواده ریز برگ ها می باشند که در فصل زمستان می ریزند. طول این درخت حداکثر تا پنج متر نیز می رسد. گل های نارنج سه برگ سفید رنگ است و زودتر از دیگر مرکبات غنچه می دهند و تقریبا در پایان اسفند ماه باز میشوند.

میوه ها آن به شکل کروی هستند و اندازه ای کوچک دارند. سطح این میوه های زرد رنگ دارای مو و پرز های خیلی ریز است و فاقد قسمت های خوراکی می باشند.

میوه های این درخت در پایان شهریور و پس از اینکه کاملا رسیده باشند می ریزند و میتوان آن ها را برداشت کرد. این میوه ها پس از برداشت آماده بذر گیری می باشند. میوه این درخت طعم بسیار گسی دارد و از تعداد بسیاری بذر برخوردار است.

نارنج سه برگ نوعی لیمو است که نسبت به سرما بیشتر از بقیه مرکبات مقاوم می باشد و به همین دلیل در آب و هوای کرج به خوبی رشد میکند و میوه می دهد.

در ادامه این مطلب از طب شناس همراه ما باشید تا به خواص نارنج سه برگ در طب سنتی بپردازیم.

خواص نارنج سه برگ در طب سنتی چیست؟

خواص نارنج سه برگ
خواص نارنج سه برگ

شرایط محیط رشد نارنج سه برگ چیست؟

نحوه تکثیر گیاه نارنج یه برگ چگونه است؟

خواص و طبع شابانک در طب سنتی + 14 خاصیت فوق العاده شابا??ک|خواص شابانک

خواص و طبع شابانک در طب سنتی + 14 خاصیت فوق العاده شابانک

طبع و خواص اسفرزه در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع اسفرزه در طب سنتی

طبع اسفرزه در طب سنتی ایرانی و اسلامی + روش مصرف

طبع و خواص کباب بختیاری در طب سنتی|خواص کباب بختیاری|کباب بختیاری

طبع و خواص کباب بختیاری در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع-و-خواص-گوشت-ماهی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-و-خواص-ماهی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص گوشت ماهی در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع سیرابی در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع سیرابی سرد است یا گرم؟+ خواص + مضرات+ مصلحات- در طب سنتی

خواص و مضرات نخل آسای در طب سنتی|خواص نخل اسای

طبع و خواص نخل آسای در طب سنتی+ 11خاصیت شگفت انگیز+ مصلح

بهترین روش ختنه نوزادان|ختنه سنتی یا حلقه؟

بهترین روش ختنه از نظر طب سنتی چیست؟

خواب آرام با دیازپام طبیعی طب سنتی|بهارنارنج یک دیازپام طبیعی برای داشتن خوابی راحت

خواب آرام تنها با مصرف این ترکیبات سنتی+ دیازپام طبیعی