طب شناس
همه چیز درباره نارنج سه برگ + 11 خاصیت نارنج سه برگ در طب سنتی|خواص نارنج سه برگ

همه چیز درباره نارنج سه برگ + 11 خاصیت نارنج سه برگ در طب سنتی

تاریخ انتشار: October 24, 2022

رای به این نوشته: 4.67/5 (520 رای)

گیاه نارنج سه برگ که به آن پونسیروس نیز می گویند جزو خانواده روتاسه می باشد و در دسته مرکبات قرار می گیرد. این گیاه اغلب به عنوان پایه برای دیگر مرکبات استفاده می شود. نارنج سه برگ بومی شمال چین و کره است که به نام نارنج تلخ چینی نیز معروف می باشد.

نکته جالب این است که درختان پیوندی روی نارنج سه برگ یا همان پونسیروس به بیماری تریستزا مبتلا نمی شوند. این گیاه روی شاخه های خود دارای خارهایی بزرگ با سایز حدود سه تا پنج سانتی متر است که با این نشانه به راحتی شناخته می شود. برگ های نارنج سه برگ جزو خانواده ریز برگ ها می باشند که در فصل زمستان می ریزند. طول این درخت حداکثر تا پنج متر نیز می رسد. گل های نارنج سه برگ سفید رنگ است و زودتر از دیگر مرکبات غنچه می دهند و تقریبا در پایان اسفند ماه باز میشوند.

میوه ها آن به شکل کروی هستند و اندازه ای کوچک دارند. سطح این میوه های زرد رنگ دارای مو و پرز های خیلی ریز است و فاقد قسمت های خوراکی می باشند.

میوه های این درخت در پایان شهریور و پس از اینکه کاملا رسیده باشند می ریزند و میتوان آن ها را برداشت کرد. این میوه ها پس از برداشت آماده بذر گیری می باشند. میوه این درخت طعم بسیار گسی دارد و از تعداد بسیاری بذر برخوردار است.

نارنج سه برگ نوعی لیمو است که نسبت به سرما بیشتر از بقیه مرکبات مقاوم می باشد و به همین دلیل در آب و هوای کرج به خوبی رشد میکند و میوه می دهد.

در ادامه این مطلب از طب شناس همراه ما باشید تا به خواص نارنج سه برگ در طب سنتی بپردازیم.

خواص نارنج سه برگ در طب سنتی چیست؟

خواص نارنج سه برگ
خواص نارنج سه برگ

شرایط محیط رشد نارنج سه برگ چیست؟

نحوه تکثیر گیاه نارنج یه برگ چگونه است؟

نظر آیت االله جواد آملی درمورد طب سنتی ایرانی و اسلامی

نظر آیت الله جوادی آملی در مورد طب ایرانی و اسلامی

طبع و خواص روغن نعناع در طب سنتی|خواص روغن نعناع

طبع و خواص روغن نعناع در طب سنتی+ عوارض و مصلحات آن

ایران رتبه چهارم تولید علم طب سنتی

رتبه چهارم تولید علم طب سنتی جهان، در اختیار ایران!

طبع مربا آلبالو و خواص آن در طب سنتی|طبع مربا آلبالو

طبع مربا آلبالو سرد است یا گرم؟ خواص مربا آلبالو و میوه آلبالو

طرز تهیه سوپ بلدرچین

دستور پخت سوپ بلدرچین حرفه ای و خوشمزه| طرز تهیه سوپ بلدرچین

طبع و خواص روغن پسته در طب سنتی

طبع روغن پسته در طب سنتی+ خواص و مضرات آن+ مصلح

طبع-سرکه-سیب-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص-سرکه-سیب-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|مطلح-و-عوارض--طبع-سرکه-سیب-و-خواص-سرکه-سیب

طبع و خواص سرکه سیب در طب سنتی ایرانی اسلامی

آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی

آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی 2 و 3 تیر برگزار می شود. توضیع کارت ورود به جلسه از فردا