طب شناس
همه چیز درباره نارنج سه برگ + 11 خاصیت نارنج سه برگ در طب سنتی|خواص نارنج سه برگ

همه چیز درباره نارنج سه برگ + 11 خاصیت نارنج سه برگ در طب سنتی

تاریخ انتشار: October 24, 2022

رای به این نوشته: 4.67/5 (520 رای)

گیاه نارنج سه برگ که به آن پونسیروس نیز می گویند جزو خانواده روتاسه می باشد و در دسته مرکبات قرار می گیرد. این گیاه اغلب به عنوان پایه برای دیگر مرکبات استفاده می شود. نارنج سه برگ بومی شمال چین و کره است که به نام نارنج تلخ چینی نیز معروف می باشد.

نکته جالب این است که درختان پیوندی روی نارنج سه برگ یا همان پونسیروس به بیماری تریستزا مبتلا نمی شوند. این گیاه روی شاخه های خود دارای خارهایی بزرگ با سایز حدود سه تا پنج سانتی متر است که با این نشانه به راحتی شناخته می شود. برگ های نارنج سه برگ جزو خانواده ریز برگ ها می باشند که در فصل زمستان می ریزند. طول این درخت حداکثر تا پنج متر نیز می رسد. گل های نارنج سه برگ سفید رنگ است و زودتر از دیگر مرکبات غنچه می دهند و تقریبا در پایان اسفند ماه باز میشوند.

میوه ها آن به شکل کروی هستند و اندازه ای کوچک دارند. سطح این میوه های زرد رنگ دارای مو و پرز های خیلی ریز است و فاقد قسمت های خوراکی می باشند.

میوه های این درخت در پایان شهریور و پس از اینکه کاملا رسیده باشند می ریزند و میتوان آن ها را برداشت کرد. این میوه ها پس از برداشت آماده بذر گیری می باشند. میوه این درخت طعم بسیار گسی دارد و از تعداد بسیاری بذر برخوردار است.

نارنج سه برگ نوعی لیمو است که نسبت به سرما بیشتر از بقیه مرکبات مقاوم می باشد و به همین دلیل در آب و هوای کرج به خوبی رشد میکند و میوه می دهد.

در ادامه این مطلب از طب شناس همراه ما باشید تا به خواص نارنج سه برگ در طب سنتی بپردازیم.

خواص نارنج سه برگ در طب سنتی چیست؟

خواص نارنج سه برگ
خواص نارنج سه برگ

شرایط محیط رشد نارنج سه برگ چیست؟

نحوه تکثیر گیاه نارنج یه برگ چگونه است؟

خواص و فواید باسترمه پلو در طب سنتی|خواص باسترمه

باسترمه پلو غذای سنتی کدام استان است؟ طبع و خواص باسترمه در طب سنتی

طبع و خواص نارنگی در طب سنتی||طبع-و-خواص-نارنگی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع نارنگی

همه چیز درباره طبع و خواص نارنگی در طب سنتی+ مضرات و 2 مصلح آن

طبع-و-خواص-برنج-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص-برنج-و-سبوس-برنج-در-طب-سنتی|مضرات-برنج-در-طب-سنتی

خواص برنج در طب سنتی ایرانی اسلامی

جنسینگ/جینسینگ/جنسنگ/جینسنگ

توی فصل سرد چی بخوریم و چی نخوریم

در فصل سرما چه بخوریم و چه نخوریم ؟ از دید طب سنتی

طبع و 8 خاصیت دو پیازه در طب سنتی+ طرز تهیه دو پیازه خوشمزه|خواص دوپیازه

طبع و 8 خاصیت دو پیازه در طب سنتی+ طرز تهیه دو پیازه خوشمزه

طبع-و-خواص-سکنجبین-یا-سرکه-انگبین-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|سکنجبین در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص سکنجبین در طب سنتی و ایرانی اسلامی

طبع و خواص بکرائی در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع بکرائی

طبع و خواص میوه بکرائی درطب سنتی ایرانی و اسلامی