طب شناس
همه چیز درباره نارنج سه برگ + 11 خاصیت نارنج سه برگ در طب سنتی|خواص نارنج سه برگ

همه چیز درباره نارنج سه برگ + 11 خاصیت نارنج سه برگ در طب سنتی

تاریخ انتشار: October 24, 2022

رای به این نوشته: 4.67/5 (520 رای)

گیاه نارنج سه برگ که به آن پونسیروس نیز می گویند جزو خانواده روتاسه می باشد و در دسته مرکبات قرار می گیرد. این گیاه اغلب به عنوان پایه برای دیگر مرکبات استفاده می شود. نارنج سه برگ بومی شمال چین و کره است که به نام نارنج تلخ چینی نیز معروف می باشد.

نکته جالب این است که درختان پیوندی روی نارنج سه برگ یا همان پونسیروس به بیماری تریستزا مبتلا نمی شوند. این گیاه روی شاخه های خود دارای خارهایی بزرگ با سایز حدود سه تا پنج سانتی متر است که با این نشانه به راحتی شناخته می شود. برگ های نارنج سه برگ جزو خانواده ریز برگ ها می باشند که در فصل زمستان می ریزند. طول این درخت حداکثر تا پنج متر نیز می رسد. گل های نارنج سه برگ سفید رنگ است و زودتر از دیگر مرکبات غنچه می دهند و تقریبا در پایان اسفند ماه باز میشوند.

میوه ها آن به شکل کروی هستند و اندازه ای کوچک دارند. سطح این میوه های زرد رنگ دارای مو و پرز های خیلی ریز است و فاقد قسمت های خوراکی می باشند.

میوه های این درخت در پایان شهریور و پس از اینکه کاملا رسیده باشند می ریزند و میتوان آن ها را برداشت کرد. این میوه ها پس از برداشت آماده بذر گیری می باشند. میوه این درخت طعم بسیار گسی دارد و از تعداد بسیاری بذر برخوردار است.

نارنج سه برگ نوعی لیمو است که نسبت به سرما بیشتر از بقیه مرکبات مقاوم می باشد و به همین دلیل در آب و هوای کرج به خوبی رشد میکند و میوه می دهد.

در ادامه این مطلب از طب شناس همراه ما باشید تا به خواص نارنج سه برگ در طب سنتی بپردازیم.

خواص نارنج سه برگ در طب سنتی چیست؟

خواص نارنج سه برگ
خواص نارنج سه برگ

شرایط محیط رشد نارنج سه برگ چیست؟

نحوه تکثیر گیاه نارنج یه برگ چگونه است؟

توصیه-های-طب-سنتی-برای-لاغری-چیست؟ سمن مفرط|نکات-طب-سنتی-برای-چاقی-و-لاغری|آیا-میدانید-علت-چاقی-چیست؟

توصیه های طب سنتی برای لاغری چیست؟

همه چیزهایی که باید در مورد رشته پلو بدانید|طبع رشته پلو|خواص رشته پلو|روشهای تهیه رشته پلو

خواص رشته پلو و روش های مختلف پخت آن+ارزش غذایی رشته پلو

طبع و خواص شربت ریواس در طب سنتی و اسلامی|خواص شربت ریواس|روش تهیه شربت ریواس

خواص شربت ریواس در طب سنتی + روش تهیه و 4 مصلح آن

طبع و خواص عدس پلو با کوفته ریزه در طب سنتی+ طرز تهیه عدس پلو با کوفته ریزه

طبع و خواص عدس پلو با کوفته ریزه در طب سنتی+ طرز تهیه عدس پلو با کوفته ریزه

طبع و خواص ارجنگ در طب سنتی|خواص ارجنگ

طبع و خواص ارجنگ در طب سنتی+ 6 مورد از عوارض سوءمصرف ارجنگ

طبع و خواص روغن حنظل در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص و طبع روغن حنظل در طب سنتی

همه چیز درباره روغن حنظل؛ طبع، خواص، مضرات و مصلح

طبع و خواص شربت توت فرنگی در طب سنتی|طرز تهیه شربت توت فرنگی|خواص شربت توت فرنگی

طبع و خواص شربت توت فرنگی در طب سنتی+ 6 نکته تهیه شربت توت فرنگی در خانه

توی فصل سرد چی بخوریم و چی نخوریم

در فصل سرما چه بخوریم و چه نخوریم ؟ از دید طب سنتی