طب شناس

برگ کاری

تاریخ انتشار: October 18, 2022

رای به این نوشته: 4.77/5 (533 رای)

هندی ها از زمان های بسیار دور از برگ کاری در غذاهای سنتی خود استفاده می کرده اند. طعم منحصر به فرد این برگ ها معمولا با نوعی مزه ظریف مرکبات و ته مزه آجیلی توصیف شده و اغلب به عنوان طعم و عطر دهنده به غذاهای مختلف افزوده می شود.

این برگ ها معمولا به صورت خشک عرضه و با پختن نرم می شوند، قبل از اضافه کردن برگ کاری به غذا بهتر است ابتدا آن را در روغن یا کره تفت دهید.

طبع برگ کاری چیست؟

در رابطه با طبع برگ کاری، میبایست بدانید که طبع برگ کاری گرم و خشک است.

خواص فوق العاده ی برگ کاری

سرشار از ترکیبات گیاهی قدرتمند

برگ کاری سرشار از ترکیبات گیاهی محافظت کننده مانند آلکالوئیدها، گلیکوزیدها و ترکیبات فنولیک است که به آن عطر و فواید زیادی می بخشند.از ترکیبات دیگر موجود در این برگ ها می توان به لینالول، آلفا ترپینن، میرسن، و غیره اشاره کرد که اکثر آن ها خاصیت آنتی اکسیدانی دارند و با حفظ سلامتی بدن و مقابله با آسیب اکسیداتیو خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش می دهند.

پیشگیری از بیماری قلبی

افزودن برگ کاری به رژیم غذایی خطر بروز برخی عوامل خطرزای قلبی از جمله کلسترول و تری گلیسیرید بالای خون را کاهش می دهد، این خاصیت از حضور مقدار زیاد نوعی آلکالوئید به نام ماهانیمبین در برگ ها نشات گرفته است.این ماده از عوارض ناشی از رژیم غذایی پر چرب مانند چربی و کلسترول خون بالا، تجمع چربی ها، التهاب و استرس اکسیداتیو – که همگی خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش می دهند – جلوگیری می کند.

محافظت از سیستم عصبی

به نظر می رسد مصرف برگ کاری از سلامت سیستم عصبی از جمله مغز محافظت می کند، این برگ ها حاوی موادی هستند که خطر ابتلا به بیماری های عصبی مانند آلزایمر را کاهش می دهند.در مطالعات حیوانی مشخص شده مصرف دوز بالای عصاره برگ کاری سطح آنتی اکسیدان های محافظت کننده در مغز را افزایش داده، به کاهش آسیب اکسیداتیو در سلول های مغزی و همچنین آنزیم های مرتبط با پیشرفت بیماری آلزایمر کمک می کند و باعث بهبود حافظه می شود.

ضد سرطان

برگ کاری حاوی ترکیبات ضد سرطانی است که از بدن در برابر سلول های سرطانی خاص از جمله سرطان سینه، دهانه رحم، ریه و روده بزرگ محافظت می کنند.محققان این خاصیت را به آنتی اکسیدان های موجود در این برگ ها از جمله کورستین، کاتچین، روتین، اسید گالیک و آلکالوئید گیرینیمبین نسبت می دهند.

قند خون و دیابت

به نظر می رسد عصاره برگ کاری تاثیر خوبی در کاهش سطح قند خون داشته و از افراد دیابتی در برابر علائم مرتبط با این بیماری از جمله درد عصبی و آسیب کلیوی محافظت می کند.

ستیر روش های کاهش سطح قند خون:

تسکین درد

مصرف خوراکی برگ های کاری می تواند تاثیر قابل توجهی روی کاهش درد داشته باشد.

خاصیت ضد التهابی

برگ کاری طیف گسترده ای از ترکیبات ضد التهابی را در خود گنجانده و عصاره آن می تواند به کاهش ژن ها و پروتئین های مرتبط با التهاب کمک می کند.

خواص ضد باکتریایی

به نظر می رسد عصاره این برگ های معجزه گر از رشد و نمو باکتری های بالقوه مضری همچون کورینه باکتریوم توبرکلوزیس و استرپتوکوک پیوژنز جلوگیری می کند.

جوان سازی پوست

برگ کاری غنی از آنتی اکسیدان است و برای مبارزه با رادیکال های آزاد به خوبی عمل کرده و از بروز چین و چروک بر روی پوست جلوگیری میکند.

کمک به رشد مو

کاری دارای خواص زیادی برای مو است.کاری به تقویت و رویش مجدد مو ها کمک میکند و ضخامت مو ها را بهبود می بخشد.

جلوگیری از سفید شدن مو

اطبا سنتی هندی معتقدند برگ کاری از سفید شدن موها جلوگیری می کند، برگ های کاری را بکوبید و با روغن زیتون بر روی موها خود بمالید نیم ساعت بعد موهای خود را آبکشی نمائید.

ترمیم زخم و سوختگی

برگ های کاری برای ترمیم زخم های پوستی، سوختگی و دیگر مشکلات پوستی بسیار موثر است و روند بهبود پوست را بهبود می بخشد.

درمان جای جوش و آکنه

برگ های کاری برای از بین بردن لک و جای جوش مفید هستند و به بهبود پوست کمک میکنند، می توانید برگ های کاری را با زردچوبه و ماست ترکیب کنید و بعد از پانزده دقیقه آب کشی نمائید.

درمان سرطان

فنول ها و آلکالوئیدهای کربازول موجود در برگ های کاری از بروز سرطان جلوگیری کرده و با سلول های سرطانی مبارزه می کند.

خواص برگ کاری برای کاهش وزن و تناسب اندام

های کاری به کاهش اشتها کمک می کنند، هر روز صبح ناشتا ده برگ کاری را بکوبید و مصرف کنید خواهید دید در طول روز اشتهای شما کاهش پیدا میکند.برگ

درمان اسهال

محققان بر این عقیده اند برگ های کاری حاوی کربازول هستند که باعث درمان اسهال می شوند و برای سلامت دستگاه گوارش و تنظیم حرکات روده مفید است.

تنظیم کلسترول خون

برگ های کاری دارای خواصی است که به کاهش سطح کلسترول بد خون کمک می کند و از بروز مشکلات قلبی پیشگیری می کند.

تقویت قوه‌ بینایی

برگ های کاری حاوی مقدار زیادی ویتامین آ است که برای سلامت چشم و پیشگیری از بیماری هایی مانند شب کوری و ضعف بینایی مفید است.

درمان سرماخوردگی و آنفولانزا

عصاره ی برگ کاری دارای خواص ضد باکتریایی و ضد عفونی کننده است و در مقابل بیماری های عفونی و ویروسی در برابر بدن محافظت می کند.

سلامت کبد

وجود تانین ها و کربازول ها در برگ های کاری, باعث می شود از کبد در برابر رادیکال های آزاد و بیماری هایی نظیر هپاتیت محافظت کند.

محافظت از دستگاه گوارش

برگ های کاری برای مبارزه با مشکلات گوارشی نظیر اسهال، یبوست و نفخ مفید هستند؛ ترکیب برگ های کاری و آبلیمو برای درمان سوهاضمه نیز مفید است.

ضد دیابت

طی تحقیقات انجام شده در هندوستان، برگ های کاری سطح گلوکز خون را تنظیم می کنند و از افزایش قند خون جلوگیری می کند.

مضرات و منع مصرف های برگ کاری

در منابع طب سنتی، درمورد مضرات برگ کاری اطلاعاتی در دسترس نمی باشد؛ اما از آنجایی که مصرف بیش از حد هر گیاه دارویی با عوارضی همراه خواهد بود، توصیه می شود در مصرف برگ کاری تعادل را رعایت کنید.

مصلحات برگ کاری

از آنجایی که طبع برگ کاری گرم و خشک است، توصیه می شود گرم مزاجان آن را با مصلحاتش که شامل عرق کیالک، عرق شاهتره و عرق کاسنی می شوند مصرف کنند.

خواص و فواید روغن بادام شیرین در طب سنتی|خواص روغن بادام شیرین|عوارض روغن بادام شیرین

8 خاصیت شگفت انگیز روغن بادام شیرین در طب سنتی+ معجزه ای برای پوست و مو

اردوی جهادی پزشکی و طب سنتی در پاکدشت

اردوی جهادی پزشکان و طبیبان در پاکدشت

10 خاصیت برنج کدو حلوایی در طب سنتی + طرز تهیه کدو حلوایی پلو خوشمزه|خواص برنج کدو حلوایی

10 خاصیت برنج کدو حلوایی در طب سنتی + طرز تهیه کدو حلوایی پلو خوشمزه

خواص و طبع شربت نعنا در طب سنتی+ 2 طرز تهیه شربت نعنا|خواص شربت نعنا

خواص و طبع شربت نعنا در طب سنتی+ 2 روش تهیه شربت نعنا

طبع و خواص شربت ریواس در طب سنتی و اسلامی|خواص شربت ریواس|روش تهیه شربت ریواس

خواص شربت ریواس در طب سنتی + روش تهیه و 4 مصلح آن

طبع و خواص ارجنگ در طب سنتی|خواص ارجنگ

طبع و خواص ارجنگ در طب سنتی+ 6 مورد از عوارض سوءمصرف ارجنگ

افزایش توان باروری باروری با طب سنتی

افزایش توان و شانس باروری با این گیاهان

طبع و 8 خاصیت شربت تمبر هندی با عسل در طب سنتی+ طرز تهیه|خواص شربت تمبر هندی

طبع و 8 خاصیت شربت تمبر هندی با عسل در طب سنتی+ طرز تهیه