طب شناس
جرمگیری دندان در خانه

جرمگیری دندان در خانه

تاریخ انتشار: October 25, 2022

رای به این نوشته: 4.08/5 (278 رای)

اگر دندان هایتان جرم ساز است و می خواهید جرمگیری دندان انجام دهید می توانید از نسخه خانگی خاکشیر و شیر استفاده کنید. بد نیست این نسخه خانگی را امتحان کنید.

برای اینکه جرمگیری دندان شما بدون نقص انجام شود باید یادتان باشد جرم و پلاک دندان را با هم اشتباه نگیرید. پلاک ماده‌ چسبناک، بدون رنگ و نرمی است که در اطراف خط لثه جمع می‌شود. پلاک غشایی از باکتری است که از ذرات غذا و بزاق ساخته شده و هر روز بر روی دندان‌ها جمع می‌شود. پلاک سبب آسیب به دندان‌ها و لثه‌ها می‌گردد، زیرا می‌تواند موجب کرم خوردگی دندان، بیماری لثه و التهاب لثه شود و در صورتی که هر روز از بین نرود می‌تواند سخت‌تر شده و تبدیل به جرم شود.

پیشگیری از ایجاد جرم در دندان

همچنین توصیه هایی برای جلوگیری از ایجاد جرم و پلاک در دندان وجود دارد که مهمترین آنها همان مسواک کردن، استفاده از نخ دندان و رعایت بهداشت دهان و دندان است. غیر از آن می توانید از دهانشویه های طبیعی ماننده دم‌کرده نعنا و آویشن استفاده کنید. ضمن اینکه خوردن میوه های دارای ویتامین سی در این زمینه نیز مفید و مهم هستند.

همچنین محمودرضا فقیهی، متخصص طب سنتی برای حفظ سلامت دندان ها چنین توصیه کرده است: ماساژ دندان‌ها با روغن نارگیل یا دارچین نقش مؤثری در سلامتی دندان‌ها دارد؛ شستشوی دندان‌ها با محلول گلاب و عسل هم پس از مسواک زدن به حفظ سلامت دندان‌ها کمک می‌کند.

مصرف ترکیباتی که اسیدیته بالایی دارند برای شستشوی دهان و دندان‌ها مضر است؛ برخی اشخاص برای جرمگیری دندان و سفید کردن دندان‌ها به طور مکرر از آبلیمو یا سرکه استفاده می‌کنند، در حالی که مصرف این ترکیبات اثر نامطلوب بر مینای دندان می‌گذارد.

استفاده از ترکیب پودر شده برگ سماق و زاج سفید در تمیز کردن دندان‌ها و جرمگیری دندان ها موثر است؛ برای این منظور افراد باید ۲ واحد از  برگ سماق را به همراه یک واحد از زاج سفید به خوبی ساییده سپس دندان‌هایشان را با این ترکیب مسواک بزنند؛ مخلوط نمک کریستال (سنگ نمک) و کف دریا هم نقش موثری در سفید کردن دندان‌ها دارد؛ برای این منظور اشخاص باید نمک کریستال و کف دریا را به نسبت مساوی با هم مخلوط کنند سپس دندان‌هایشان را با این ترکیب مسواک بزنند.

منبع: دعوت

طبع و خواص دمنوش آویشن در طب سنتی|خواص دمنوش آویشن|دمنوش آویشن

طبع و خواص دمنوش آویشن+ 20 خاصیت ویژه دمنوش آویشن در طب سنتی+ روش تهیه

طرز تهیه‌ی مجی خورش

طبع-و-خواص-کدو-حلوایی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-و-خواص-و-کدو-حلوایی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع کدو حلوایی چیست؟

طبع کدو حلوایی سرد است یا گرم ؟ خواص + مصلحات + مضرات

دمنوش بابونه و اسطوخودوس

چگونه فرزندی زیبا داشته باشیم؟

زنان باردار بخوانند: چه کنم که فرزند زیبا داشته باشم؟!

رتبه چهارم ایران در تولید علم طب سنتی

رتبه 4 ایران در تولید دانش طب سنتی در جهان

ضرورت افزایش تعداد پزشکان طب ایرانی

ضرورت افزایش تعداد پزشکان طب ایرانی

طبع و خواص بادام درختی در طب سنتی|طبع و خواص بادام درختی در طب سنتی

طبع و خواص بادام درختی در طب سنتی و تاثیر آن بر انواع مزاج