طب شناس
خواص و طبع پیازچه در طب سنتی+ 9 خاصیت فوق العاده پیازچه|خواص و طبع پیازچه در طب سنتی+ 9 خاصیت فوق العاده پیازچه|خواص پیازچه

خواص و طبع پیازچه در طب سنتی+ 9 خاصیت فوق العاده پیازچه

تاریخ انتشار: November 4, 2022

رای به این نوشته: 4.13/5 (283 رای)

پیازچه که به آن پیاز سبز نیز میگویند، گیاهی است که جزو خانواده پیاز و تره که به نام پیاز ژاپنی نیز شناخته می شود. این گیاه حاصل ترکیبی از تره و پیاز است و از نظر ظاهری نیز شباهت زیادی به این دو گیاه دارد.

هر دو قسمت پیازچه قابل خوردن است و میتوان از آن در تهیه غذاهای مختلف استفاده کرد. از این گیاه اغلب در تهیه سوپ، سالاد و... استفاده می شود. پیازچه از نظر طعم، تندی کمتری نسبت به پیاز دارد و شما میتوانید از آن برای طعم دهنده غذاها استفاده نمایید.

پیازچه دارای مقادیر بالایی از انواع ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها است که مصرف آن فواید زیادی را برای بدن به دنبال خواهد داشت. در ادامه این مطلب از طب شناس همراه ما باشید تا به خواص پیازچه در طب سنتی، طبع پیازچه در طب سنتی و همچنین مضرات آن بپردازیم.

طبع پیازچه در طب سنتی چیست؟

طبق منابع طبی، طبع پیازچه در طب سنتی گرم و خشک است. شما میتوانید از این گیاه به عنوان یک گزینه عالی در کنار غذاهایی با طبع سرد و تر استفاده نمایید. مصرف پیازچه برای افرادی که طبع سردی دارند مفید است. افراد گرم مزاج باید پیازچه را به همراه مصلحش مصرف نمایند.

خواص پیازچه در طب سنتی چیست؟

خواص پیازچه
خواص پیازچه

خواص پیازچه در بارداری:

مصرف پیازچه در دوران بارداری فواید زیادی را به دنبال دارد. پیازچه به خانم های باردار در کاهش تورم پا کمک می نماید. این گیاه دارای مقادیر بالایی گوگرد و کورستین است که به همین دلیل از خاصیت ضد التهابی برخوردار می باشد و در دفع آب اضافی بدن و همچنین کاهش ورم پا موثر می باشد.

پیازچه سرشار از اسید فولیک است که از بروز نقص لوله عصبی در جنین پیشگیری می کند. استفاده از این گیاه پر خاصیت در دوران بارداری به دلیل داشتن ویتامین B3 نقش زیادی بر رشد هرچه بهتر جنین دارد. پیازچه دارای مقادیر زیادی آنتی اکسیدان و ویتامین C است که مصرف آن سبب تقویت سیستم ایمنی در دوران بارداری می شود.

این گیاه فیبر بالایی دارد که بر بهبود حرکات روده موثر است و از ابتلا شخص به یبوست در دوران بارداری جلوگیری می نماید.

خواص پیازچه برای پوست:

یکی دیگر از خواص پیازچه تاثیر آن بر سلامت پوست است. پیازچه گیاهی است که به جوانسازی پوست کمک می کند و از پیری زودرس پیشگیری می نماید. این گیاه دارای مقادیر زیادی ویتامین C، ویتامین E، ویتامین A و آلیسین است که از بروز پیری زودرس جلوگیری می کند و چین و چروک پوست را نیز کاهش می دهد.

پیازچه به دلیل مواد مغذی که دارد سبب روشن شدن و سفید تر شدن پوست می شود. این گیاه دارای خاصیت ضد باکتری، ضد التهاب و ضد میکروب است که مصرف آن تاثیر بسزایی بر رفع آکنه و جوش می گذارد.

پیازچه به دلیل خاصیت ضد میکروبی و ترکیبات گوگردی به بهبود زخم کمک می کند و از ایجاد عفونت پیشگیری مینماید.

پیازچه به تنظیم کلسترول و سلامت قلب کمک می کند:

پیازچه تاثیر خوبی بر کاهش کلسترول بد خون دارد. این گیاه سرشار از فیبر است و به کاهش سطح تری گلیسیرید و کلسترول کمک زیادی می کند. این گیاه از ابتلا افراد به بیماری های قلبی و عروقی نیز جلوگیری مینماید.

پیازچه گیاه پر فایده ای است که بر بهبود گردش خون موثر است و از همین راه حمله های قلبی را کاهش می دهد. این گیاه دارای ویتامین k است که از سفت شدن سرخرگ ها و ایجاد رسوب کلسیم پیشگیری می نماید.

این گیاه با داشتن آلیسین قادر است اکسید نیتریک را آزاد کند و سفتی عروق خونی را کم کند و از لخته شدن خون که منجر به سکته قلبی می شود پیشگیری نماید.

مضرات پیازچه چیست؟

مصلح پیازچه در طب سنتی چیست؟

مصلح پیازچه در طب سنتی کاسنی و سرکه است. مصرف این موارد به همراه پیازچه سبب تعادل مزاج و بهبود خواص آن می گردد.

بهترین زمان مصرف پنیر در شب برای شام

فواید خوردن پنیر در شب+ بهترین زمان مصرف پنیر در طب سنتی

بهترین زمان نوشیدن آب|دتاکس یا آبنوش ها مفید در سم زدایی بدن

بهترین زمان نوشیدن آب چه زمانی است؟ آب سم زدای بدن

خواص و فواید کاهو|خواص کاهو|فواید کاهو

کاهو را فراموش نکنید!

عوارض ماست پرچرب

ماست پرچرب؛ خوب یا بد؟

طبع و خواص روغن به+ 10 خاصیت شگفت انگیز روغن به در طب سنتی|خواص روغن به

طبع و خواص روغن به+ 10 خاصیت شگفت انگیز روغن به در طب سنتی

طبع و خواص عرق میخک در طب سنتی|طبع عرق میخک

عرق میخک و طبع و خواص آن در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص بنفشه وحشی در طب سنتی|خواص بنفشه وحشی

طبع و خواص بنفشه وحشی از منظر طب سنتی+ مضرات و مصلحات آن

درمان ورم نیش پشه و حشرات با طب سنتی|درمان ورم نیش پشه و حشرات

جلوگیری و درمان ورم و خارش نیش حشرات در طب سنتی+ روش های خانگی