طب شناس
9 خاصیت شگفت انگیز پوکورا در طب سنتی + طرز تهیه پاکورا بوشهری|خواص پوکورا

9 خاصیت شگفت انگیز پوکورا در طب سنتی + طرز تهیه پاکورا بوشهری

تاریخ انتشار: November 5, 2022

رای به این نوشته: 4.91/5 (453 رای)

پوکورا یا پاکورا میان وعده ای خوش طعم و خوش عطر است که می توانید از آن در مهمانی ها برای پذیرایی استفاده نمایید. پوکورا را میتوان در کنار سس ماست، سس ترش و... سرو کرد. پوکورا حاصل آرد، سبزیجات و ادویه های مختلف است که در نهایت با روغن سرخ می شوند.

پوکورا بافتی ترد و پفکی همچون فلافل دارد که در کنار طعم بینظیرش یک گزینه عالی است. پوکورا بوشهری طعمی تند دارد که شما می توانید بسته به ذائقه خود آن را کم یا زیاد کنید.

بهتر است که پوکورا بلافاصله بعد از سرخ شدن سرو شود. برای تهیه پاکورا سبزیجات هندی میتوانید از سیب زمینی و گل کلم نیز در ترکیب مواد اولیه این غذا استفاده نمایید. این غذا یکی از اعضا همیشگی سفره بوشهری ها در ماه مبارک رمضان می باشد.

پاکورا با آرد نخود خام تهیه میشود. برای تهیه این آرد شما می توانید کمی لپه را در یک ظرف مناسب بریزید و بدون روغن کمی آن را حرارت دهید تا رطوبت آن کاملا از بین برود. لپه ها را آسیاب کنید و بعد از الک رد نمایید. حال آرد نخود خام حاضر است.

این آرد به شکل آماده در بازار نیز وجود دارد که البته باید توجه کنید که با آرد نخودچی اشتباه گرفته نشود. در ادامه این مطلب از طب شناس همراه ما باشید تا به خواص پوکورا در طب سنتی و طرز تهیه پاکورا بوشهری بپردازیم.

خواص پوکورا
خواص پوکورا

خواص پوکورا در طب سنتی چیست؟

طرز تهیه پوکورا بوشهری خوشمزه:

مواد لازم برای تهیه پوکورا:

طرز تهیه پاکورا:

آرد و ادویه ها به جز بکینگ پودر را با هم ترکیب کنید. حال آب را آرام آرام به مواد اضافه نمایید تا مواد به غلظتی همچون ماست برسند.

حال وقت اضافه کردن تره خرد شده است. وقتی تره خرد شده را اضافه کردید، مواد را هم بزنید تا یکدست شوند. خمیر به دست آمده را حدود دوازده ساعت در محیط اتاق استراحت دهید تا عمل بیاید.

بعد از گذشت دوازده ساعت، پنج دقیقه قبل از اینکه مواد را سرخ کنید به آن بکینگ پودر بیافزایید و مخلوط نمایید.

ظرفی کوچک را برای سرخ کردن پوکورا ها انتخاب کنید. در ظرف مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن کاملا داغ شود. توجه کنید که ظرف باید باید اندازه مناسبی داشته باشد تا پوکورا ها موقع سرخ شدن در آن شناور شوند.

وقتی روغن داخل ظرف داغ شد از مواد پوکورا با یک ملاقه بردارید و در روغن بریزید. وقتی پوکورا سرخ شد در ظرفی مناسب یک دستمال بگذارید و آن را روی دستمال قرار دهید. این کار باعث می شود روغن اضافی پاکورا ها گرفته شود.

بعد از اینکه همه مواد تمام شد، پوکورا ها را به همراه نان باگت، خیارشور، گوجه، سس و... نوش جان کنید.

نکاتی که برای تهیه پاکورا باید رعایت کنید:

خواص طالبی

حفظ سلامتی و نشاط بدن با بهره گیری از خواص طالبی!

طبع-و-خواص-گوشت-ماهی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-و-خواص-ماهی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص گوشت ماهی در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع مربا گل محمدی در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع مربا گل محمدی

طبع مربا گل محمدی سرد است یا گرم؟ خواص و مضرات مربا گل محمدی

خورش فسنجان و کشک

طبع و خواص اسفرزه در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع اسفرزه در طب سنتی

طبع اسفرزه در طب سنتی ایرانی و اسلامی + روش مصرف

حمایت از پژوهشگران و محققان عرصه داروسازی و طب سنتی ایرانی

حمایت از پژوهشگران و محققان عرصه داروسازی و طب سنتی ایرانی

طبع و خواص یخنی نخود در طب سنتی|خواص یخنی نخود

طبع و خواص یخنی نخود+ طرز تهیه+ مضرات و مصلحات

خواص-انبه-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|

طبع و خواص انبه در طب سنتی - کنترل دیابت و سلامت چشم