طب شناس
طبع و 11 خاصیت شربت بهار نارنج در طب سنتی + طرز تهیه شربت بهار نارنج|خواص شربت بهارنارنج

طبع و 11 خاصیت شربت بهار نارنج در طب سنتی + طرز تهیه شربت بهار نارنج

تاریخ انتشار: November 20, 2022

رای به این نوشته: 4.06/5 (541 رای)

شربت بهار نارنج جزو نوشیدنی های طبیعی و ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد و در فصل های بهار و تابستان یک گزینه بسیار عالی می باشد. نارنج گیاهی پر خاصیت است که از موقع شکوفا شدن تا وقت رسیدن میوه اش میتوان از آن استفاده کرد.

بهار نارنج همان شکوفه درخت نارنج می باشد که در فصل بهار زیبایی این درخت را به رخ می کشد. شکوفه این درخت را خشک می کنند و در تهیه انواع دمنوش و شربت به کار می برند.بهارنارنج خواص بیشماری از جمله درمان دل درد، درمان معده درد، برطرف کردن اختلال های گوارشی، افزایش کیفیت خواب، آرامبخش و... دارد.

در ادامه این بخش از طب شناس همراه ما باشید تا به طبع شربت بهار نارنج در طب سنتی، خواص شربت بهار نارنج در طب سنتی و طرز تهیه شربت بهار نارنج بپردازیم.

طبع شربت بهار نارنج در طب سنتی چیست؟

طبع بهارنارنج در طب سنتی گرم و خشک است. مصرف این گیاه به سرد مزاجان توصیه میشود اما افراد گرم مزاج باید در مصرف بهار نارنج احتیاط کنند و آن را با مصلحاتش مصرف نمایند.

خواص شربت بهارنارنج
خواص شربت بهارنارنج

خواص شربت بهارنارنج در طب سنتی چیست؟

طرز تهیه شربت بهار نارنج خوشمزه و مجلسی:

مواد لازم برای تهیه شربت بهارنارنج:

طرز تهیه شربت بهار نارنج:

ابتدا برای تهیه شربت بهارنارنج باید سه پیمانه آب و پنج پیمانه شکر را در ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. مواد را مقداری هم بزنید تا شکر در آب حل شود. توجه کنید که خیلی هم نزنید زیرا وقتی آب بجوشد به مرور شکر حل می شود.

وقتی شکر در آب حل شد باید دو پیمانه عرق بهارنارنج را اضافه نمایید. یک چهارم پیمانه گلاب و زعفران را نیز اضافه کنید.میزان زعفران به سلیقه خودتان بستگی دارد و شما می توانید مقدار آن را کم یا زیاد کنید. شربت را مقداری هم بزنید تا خوش رنگ شود.

در ادامه هر چند دقیقه یکبار با برس کاملا تمیز آشپزی دور ظرف را تمیز کنید تا بعدا شربت شکرک نزند. هنگامی که شربت غلظت پیدا کرد و قل های آن سنگین شد موقع اضافه کردن سه قاشق آبلیمو می باشد. توجه کنید که آبلیمو حتما باید در پایان کار اضافه شود که شربت شکرک نزند. در این قسمت می توانید به صورت جایگزین از جوهر لیمو نیز استفاده نمایید.

وقتی آبلیمو تازه را اضافه کردید بعد از گذشت دو دقیقه شربت را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید به خوبی خنک شود. شربت را بعد از خنک شدن در ظرفی مناسب بریزید و در یخچال بگذارید.

هر وقت که خواستید از این شربت استفاده کنید، مقداری از آن را درون لیوان بریزید و با آب، تخم شربتی، خاکشیر و یخ سرو کنید. نوش جان.

مضرات شربت بهار نارنج چیست؟

مصرف مناسب بهار نارنج هیچگونه ضرری را به دنبال ندارد اما با این وجود مصرف آن ممکن است برای برخی افراد مناسب نباشد.

مصلح شربت بهار نارنج چیست؟

مصلح بهار نارنج در طب سنتی گلاب می باشد که در تهیه شربت بهار نارنج نیز به کار برده می شود. مصرف گلاب به همراه بهار نارنج سبب تعادل طبع و بهبود خواص آن می گردد.

طبع ونوشک پلو در طب سنتی+ 18 خاصیت فوق العاده+ طرز تهیه ونوشک پلو|خواص ونوشک پلو

طبع ونوشک پلو در طب سنتی+ 18 خاصیت فوق العاده+ طرز تهیه ونوشک پلو

فواید کرسی در زمستان|خواص کرسی برای بدن

فواید کرسی در شب های سرد زمستان

طبع و خواص و مصلحات میخک در طب سنتی ایرانی و اسلامی||طبع و خواص میخک در طب سنتی

طبع میخک گرم است یا سرد؟ بیش از 40 خاصیت درمانی میخک+ مضرات و مصلح

طبع و 8 خاصیت دو پیازه در طب سنتی+ طرز تهیه دو پیازه خوشمزه|خواص دوپیازه

طبع و 8 خاصیت دو پیازه در طب سنتی+ طرز تهیه دو پیازه خوشمزه

طبع و خواص زالزالک در طب سنتی ایرانی اسلامی|خواص زالزالک در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص زالزالک در طب سنتی ایرانی اسلامی+ طرز تهیه ترشی زالزالک

طبع و خواص شربت ریواس در طب سنتی و اسلامی|خواص شربت ریواس|روش تهیه شربت ریواس

خواص شربت ریواس در طب سنتی + روش تهیه و 4 مصلح آن

خواص گنه گنه در طب سنتی + طبع و مضرات و ممصلحات|طبع و خواص گنه گنه|بذر کوینولا یا گنه گنه

همه چیز درباره طبع و خواص گنه گنه در طب سنتی+ مضرات و مصلح

خواص مرصع پلو در طب سنتی||مرصع پلو|خواص مرصع پلو

طبع و خواص مرصع پلو، غذای خوشمزه ایرانی در طب سنتی