طب شناس
طبع و 10 خاصیت شربت زردآلو در طب سنتی + طرز تهیه شربت زردآلو خوشمزه|خواص شربت زردآلو

طبع و 10 خاصیت شربت زردآلو در طب سنتی + طرز تهیه شربت زردآلو خوشمزه

تاریخ انتشار: November 19, 2022

رای به این نوشته: 4.1/5 (337 رای)

شربت زردآلو جزو شربت های خوشمزه است که متعلق به فصل های بهار و تابستان می باشد. طرز تهیه این شربت بسیار آسان است و شما می توانید آن را در فصل بهار یا روز های پایانی تابستان درست کنید.

اگر جزو افرادی هستید که به میوه زردآلو علاقه دارید مطمئن باشید از طعم فوق العاده این شربت نیز لذت خواهید برد. برای تهیه این شربت باید بدانید که بهتر است از زردآلو هایی که کاملا رسیده اند استفاده کنید تا در نهایت شربت شما طعم بهتری داشته باشد.

زردآلو میوه ای تابستانی است که خواص بیشماری دارد. این میوه دارای مقادیر بالایی فسفر، آهن، منیزیم، پتاسیم، ریبو فلاوین و... است که از این رو بهتر است از آن در برنامه غذایی خود استفاده نمایید. در ادامه این بخش از طب شناس همراه ما باشید تا به طبع شربت زردآلو در طب سنتی، خواص شربت زردآلو و همچنین طرز تهیه شربت زردآلو بپردازیم.

طبع شربت زردآلو در طب سنتی چیست؟

طبع زردآلو در طب سنتی سرد و تر است. این میوه برای افراد گرم مزاج مفید است اما افرادی که طبع سردی دارند باید در مصرف آن احتیاط کنند و زردآلو را با مصلحش مصرف نمایند.

خواص شربت زردآلو در طب سنتی چیست؟

خواص شربت زردآلو
خواص شربت زردآلو

طرز تهیه شربت زردآلو خوشمزه و خوش عطر:

مواد لازم برای تهیه شربت:

طرز تهیه شربت زرد آلو:

برگ زرد آلوها را جدا کنید و با آب کاملا بشویید. آن ها را به دو قسمت تقسیم کنید و هسته هایشان را جدا کنید و در ظرفی مناسب بریزید. یک لیوان شکر و حدود دو لیتر آب را به زرد آلو ها اضافه کنید و ظرف را روی حرارت قرار دهید.

بیست دقیقه زمان دهید تا زرد آلو ها کاملا پخته و نرم شوند. یک دوم لیوان شکر را به همراه سه عدد میخک، کمی آبلیمو و یک عدد چوب دارچین به بقیه مواد اضافه نمایید. می توانید برای خوش رنگ شدن در این مرحله کمی زعفران نیز اضافه کنید. حدود پنج دقیقه دیگر زمان دهید تا همه مواد با یکدیگر پخته شوند سپس حرارت را خاموش کنید. ظرف را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.

مواد را درون صافی بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا به شما شربتی غلیظ بدهد. شربت را در ظرفی مناسب بریزید و در یخچال بگذارید. توجه کنید که این شربت را باید زود استفاده نمایید زیرا نمیتوان آن را برای مدت طولانی در یخچال نگه داشت.

مضرات شربت زردآلو چیست؟

مصلح شربت زردآلو در طب سنتی چیست؟

انیسون، عسل، زنیان، زیره و روغن زیتون از مصلحات زردآلو در طب سنتی می باشند. استفاده از این موارد سبب تعادل مزاج و بهبود خواص زردآلو می شود.

خواص مرصع پلو در طب سنتی||مرصع پلو|خواص مرصع پلو

طبع و خواص مرصع پلو، غذای خوشمزه ایرانی در طب سنتی

طبع و خواص خیار چنبر در طب سنتی

طبع و خواص خیار چنبر در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص موز در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع موز در طب سنتی سرده یا گرمه موز خرد شده پوست کنده|خواص موز یا خاصیت موز|طبع موز

طبع و خواص موز از منظر طب سنتی+ عوارض و مصلحات

طبع تمرهندی در طب سنتی|خواص تمر هندی در طب سنتی

طبع و خواص تمر هندی در طب سنتی ایرانی و اسلامی

رونمایی از داروهای گیاهی جدید موثر بر کیفیت خواب

2 داروی گیاهی جدید برای بهبود کیفیت خواب

درمان فیبروم در طب سنتی + 7 داروی گیاهی ساده و در دسترس برای درمان فیبروم رحم|درمان فیبروم

درمان فیبروم در طب سنتی + 7 داروی گیاهی ساده و در دسترس برای درمان فیبروم رحم

طبع و خواص روغن بادام زمینی در طب سنتی|خواص روغن بادام زمینی

طبع و خواص روغن بادام زمینی در طب سنتی + 3 مورد از عوارض و مضرات آن

طبع و خواص هودیا گوردونی در طب سنتی|خواص هودیا گوردونی

خواص هودیا گوردونی و مضرات آن از منظر طب سنتی + 6 خاصیت هودیا