طب شناس
طبع و 10 خاصیت شربت زردآلو در طب سنتی + طرز تهیه شربت زردآلو خوشمزه|خواص شربت زردآلو

طبع و 10 خاصیت شربت زردآلو در طب سنتی + طرز تهیه شربت زردآلو خوشمزه

تاریخ انتشار: November 19, 2022

رای به این نوشته: 4.1/5 (337 رای)

شربت زردآلو جزو شربت های خوشمزه است که متعلق به فصل های بهار و تابستان می باشد. طرز تهیه این شربت بسیار آسان است و شما می توانید آن را در فصل بهار یا روز های پایانی تابستان درست کنید.

اگر جزو افرادی هستید که به میوه زردآلو علاقه دارید مطمئن باشید از طعم فوق العاده این شربت نیز لذت خواهید برد. برای تهیه این شربت باید بدانید که بهتر است از زردآلو هایی که کاملا رسیده اند استفاده کنید تا در نهایت شربت شما طعم بهتری داشته باشد.

زردآلو میوه ای تابستانی است که خواص بیشماری دارد. این میوه دارای مقادیر بالایی فسفر، آهن، منیزیم، پتاسیم، ریبو فلاوین و... است که از این رو بهتر است از آن در برنامه غذایی خود استفاده نمایید. در ادامه این بخش از طب شناس همراه ما باشید تا به طبع شربت زردآلو در طب سنتی، خواص شربت زردآلو و همچنین طرز تهیه شربت زردآلو بپردازیم.

طبع شربت زردآلو در طب سنتی چیست؟

طبع زردآلو در طب سنتی سرد و تر است. این میوه برای افراد گرم مزاج مفید است اما افرادی که طبع سردی دارند باید در مصرف آن احتیاط کنند و زردآلو را با مصلحش مصرف نمایند.

خواص شربت زردآلو در طب سنتی چیست؟

خواص شربت زردآلو
خواص شربت زردآلو

طرز تهیه شربت زردآلو خوشمزه و خوش عطر:

مواد لازم برای تهیه شربت:

طرز تهیه شربت زرد آلو:

برگ زرد آلوها را جدا کنید و با آب کاملا بشویید. آن ها را به دو قسمت تقسیم کنید و هسته هایشان را جدا کنید و در ظرفی مناسب بریزید. یک لیوان شکر و حدود دو لیتر آب را به زرد آلو ها اضافه کنید و ظرف را روی حرارت قرار دهید.

بیست دقیقه زمان دهید تا زرد آلو ها کاملا پخته و نرم شوند. یک دوم لیوان شکر را به همراه سه عدد میخک، کمی آبلیمو و یک عدد چوب دارچین به بقیه مواد اضافه نمایید. می توانید برای خوش رنگ شدن در این مرحله کمی زعفران نیز اضافه کنید. حدود پنج دقیقه دیگر زمان دهید تا همه مواد با یکدیگر پخته شوند سپس حرارت را خاموش کنید. ظرف را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.

مواد را درون صافی بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا به شما شربتی غلیظ بدهد. شربت را در ظرفی مناسب بریزید و در یخچال بگذارید. توجه کنید که این شربت را باید زود استفاده نمایید زیرا نمیتوان آن را برای مدت طولانی در یخچال نگه داشت.

مضرات شربت زردآلو چیست؟

مصلح شربت زردآلو در طب سنتی چیست؟

انیسون، عسل، زنیان، زیره و روغن زیتون از مصلحات زردآلو در طب سنتی می باشند. استفاده از این موارد سبب تعادل مزاج و بهبود خواص زردآلو می شود.

درمان قار و قور شکم و معده درد و درمان سردی معده

درمان سریع صدا شکم+ 9 روش درمان قار و قور شکم در طب سنتی

طبع و خواص روغن زنجبیل در طب سنتی|خواص روغن زنجبیل

طبع و خواص روغن زنجبیل در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ مصلحات

مراقبت های بعد از کاشت مو طبیعی|مراقبت های بعد از کاشت مو دائمی|مراقبت های بعد از کاشت مو

مراقبت های بعد از کاشت مو و ابرو از دید طب سنتی

برگ بوئیان

طبع و خواص عدس در طب سنتی عدس سبز و زرد و قرمز و قهوه ای و نارنجی و دال عدس|طبع و خواص عدس در طب سنتی عدس سبز و زرد و قرمز و قهوه ای و نارنجی و دال عدس

طبع عدس سرد است یا گرم؟+ خواص+ مصلحات+ عوارض- در طب سنتی

خواص-دمنوش-هل-دارچین-و-زعفران در-طب-سنتی|خواص هل|خواص دارچین|خواص زعفران

خواص دمنوش هل دارچین و زعفران در طب سنتی+ خواص 3 ترکیب اصلی دمنوش

سالن ورزشی طب سنتی

ساخت سالن های ورزشی با تدابیر طب سنتی+ اهمیت ورزش در طب سنتی

سیر ترشی؛ خوب یا بد؟

سیر ترشی بخوریم یا نه؟