طب شناس
دمنوش هایی که نباید در سرماخوردگی بنوشید

دمنوش هایی که برای سرماخوردگی مضر هستند

تاریخ انتشار: November 20, 2022

رای به این نوشته: 4.17/5 (672 رای)

پانته‌آ شیرویه، متخصص طب سنتی گفت: افرادی که به دلیل سرما خوردگی دچار تب شده اند از مصرف دمنوش‌هایی مانند زنجبیل و آویشن خودداری کنند؛ زیرا این گونه دمنوش‌ها تب افراد بیمار را تشدید خواهند کرد.

به گفته وی افرادی که مبتلا به سرماخوردگی شده اند و تب دارند باید از سوپ حاوی بلغور گندم، سبزی جعفری و گشنیز مصرف کنند. سوپ مد نظر بیماران مبتلا به تب نباید حاوی گوشت و مرغ باشد.

او افزود: افرادی که مبتلا به بیماری سرماخوردگی و تب شده اند از مصرف مواد حاوی شیر پرهیز کنند و از مصرف غذا‌هایی که هضمشان سخت بوده مانند حلیم و کله و پاچه خودداری کنند.

او گفت: افرادی که مبتلا به بیماری سرما خوردگی شده اند در صورتی که به عارضه‌ای مانند قلبی یا ریوی مبتلا نیستند، نیازی نیست که در همان روز‌های اول به پزشک مراجعه کنند و با درمان‌های خانگی می توانند بیماری خود را کنترل کنند.

منبع: جماران

مرگ کبد با یک غذای ساده

مرگ کبد با یک غذای ساده!

طبع و خواص عرق بهارنارنج|طبع عرق بهارنارنج

طبع و خواص عرق بهارنارنج در طب سنتی ایرانی و اسلامی

خواص و فواید باسترمه پلو در طب سنتی|خواص باسترمه

باسترمه پلو غذای سنتی کدام استان است؟ طبع و خواص باسترمه در طب سنتی

راهکارهای درمان استفراغ و هوع در طب سنتی|درمان استفراغ با طب سنتی ایرانی اسلامی

چگونه با نسخه های خانگی طب سنتی استفراغ را درمان کنیم؟11 راهکار

طبع-و-خواص-زرشک-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص-زرشک-در-طب-اسلامی-ایرانی-سنتی

طبع و خواص زرشک در طب سنتی ایرانی اسلامی

خواص کنجک در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص کنجک

گیاه کنجک چیست و چه خواصی دارد؟ 6 مورد از خواص کنجک در طب سنتی

بهترین زمان مصرف پنیر در شب برای شام

فواید خوردن پنیر در شب+ بهترین زمان مصرف پنیر در طب سنتی

طبع و خواص دونگ کوئی یا سنبل ختایی در طب سنتی|خواص دونگ کوئی|دونگ کوئی

طبع دونگ کوئی یا سنبل ختایی در طب سنتی+ شرح 12 خواص ویژه دونگ کوئی