طب شناس
دمنوش هایی که نباید در سرماخوردگی بنوشید

دمنوش هایی که برای سرماخوردگی مضر هستند

تاریخ انتشار: November 20, 2022

رای به این نوشته: 4.17/5 (672 رای)

پانته‌آ شیرویه، متخصص طب سنتی گفت: افرادی که به دلیل سرما خوردگی دچار تب شده اند از مصرف دمنوش‌هایی مانند زنجبیل و آویشن خودداری کنند؛ زیرا این گونه دمنوش‌ها تب افراد بیمار را تشدید خواهند کرد.

به گفته وی افرادی که مبتلا به سرماخوردگی شده اند و تب دارند باید از سوپ حاوی بلغور گندم، سبزی جعفری و گشنیز مصرف کنند. سوپ مد نظر بیماران مبتلا به تب نباید حاوی گوشت و مرغ باشد.

او افزود: افرادی که مبتلا به بیماری سرماخوردگی و تب شده اند از مصرف مواد حاوی شیر پرهیز کنند و از مصرف غذا‌هایی که هضمشان سخت بوده مانند حلیم و کله و پاچه خودداری کنند.

او گفت: افرادی که مبتلا به بیماری سرما خوردگی شده اند در صورتی که به عارضه‌ای مانند قلبی یا ریوی مبتلا نیستند، نیازی نیست که در همان روز‌های اول به پزشک مراجعه کنند و با درمان‌های خانگی می توانند بیماری خود را کنترل کنند.

منبع: جماران

طبع و خواص کوکوی شیرین قزوین در طب سنتی|کوکوی شیرین قزوین|کوکوی شیرین قزوین

6 مورد از خواص کوکوی شیرین قزوین در طب سنتی+ طبع و مضرات

طبع و خواص روغن فندق در طب سنتی|خواص روغن فندق

طبع و خواص روغن فندق در طب سنتی + مضرات و مصلحات

درمان خانگی آسم با طب سنتی|درمان آسم|درمان آسم با بخور

درمان آسم با طب سنتی + 12 راهکار درمان خانگی آسم

درمان واریکوسل در طب سنتی|درمان واریکوسل با طب سنتی + 6 راهکار طب سنتی برای درمان واریکوسل|درمان واریکوسل

درمان واریکوسل با طب سنتی + 6 راهکار طب سنتی برای درمان واریکوسل

درمان بدن درد کرونایی با روغن بابونه

خلاصی از بدن درد کرونا و آنفلوانزا

تدابیر طب سنتی برای پیاده روی اربعین|چیزهایی که باید برای سفر به کربلا در اربعین بدانید

در پیاده روی اربعین چه بخورم؟ چه بپوشم؟ چه کار کنم؟

طبع و خواص نان سنگک در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع نان سنگک

طبع و خواص 3 نوع نان سنگک در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص ماهی میدم + طرز تهیه ماهی میدم به روش طب سنتی|ماهی میدم و خواص آن

طبع و 11 خاصیت ماهی میدم + طرز تهیه ماهی میدم به روش طب سنتی