طب شناس
دمنوش هایی که نباید در سرماخوردگی بنوشید

دمنوش هایی که برای سرماخوردگی مضر هستند

تاریخ انتشار: November 20, 2022

رای به این نوشته: 4.17/5 (672 رای)

پانته‌آ شیرویه، متخصص طب سنتی گفت: افرادی که به دلیل سرما خوردگی دچار تب شده اند از مصرف دمنوش‌هایی مانند زنجبیل و آویشن خودداری کنند؛ زیرا این گونه دمنوش‌ها تب افراد بیمار را تشدید خواهند کرد.

به گفته وی افرادی که مبتلا به سرماخوردگی شده اند و تب دارند باید از سوپ حاوی بلغور گندم، سبزی جعفری و گشنیز مصرف کنند. سوپ مد نظر بیماران مبتلا به تب نباید حاوی گوشت و مرغ باشد.

او افزود: افرادی که مبتلا به بیماری سرماخوردگی و تب شده اند از مصرف مواد حاوی شیر پرهیز کنند و از مصرف غذا‌هایی که هضمشان سخت بوده مانند حلیم و کله و پاچه خودداری کنند.

او گفت: افرادی که مبتلا به بیماری سرما خوردگی شده اند در صورتی که به عارضه‌ای مانند قلبی یا ریوی مبتلا نیستند، نیازی نیست که در همان روز‌های اول به پزشک مراجعه کنند و با درمان‌های خانگی می توانند بیماری خود را کنترل کنند.

منبع: جماران

درمان کبد چرب

کنترل و درمان کبد چرب با 16 روش ساده

خواص و طبع عرق کیالک در طب سنتی+ 10 فایده عرق کیالک|طبع عرق کیالک

خواص و طبع عرق کیالک در طب سنتی+ 10 فایده عرق کیالک

درمان فوری قرمزی چشم|درمان فوری قرمزی چشم با طب سنتی ایرانی و اسلامی

درمان فوری قرمزی چشم با طب سنتی+ 9 روش خانگی ساده

خواص-ارده-کنجد-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-ارده-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

خواص ارده کنجد و مضرات+ طبع ارده کنجد و مصلحات در طب سنتی

خواص و طبع قارچ از دید طب سنتی|خواص و طبع قارچ از دید طب سنتی

طبع و خواص قارچ در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص روغن دارچین در طب سنتی+ 6 راه برای استفاده از روغن دارچین|خواص روغن دارچین

طبع و خواص روغن دارچین در طب سنتی+ 6 راه برای استفاده از روغن دارچین

طبع-و-خواص-زرشک-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص-زرشک-در-طب-اسلامی-ایرانی-سنتی

طبع و خواص زرشک در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص ترب سیاه در طب سنتی|طبع و خواص ترب سیاه در طب سنتی ایرانی و اسلامی

بیش از 10 خاصیت شگفت انگیز ترب سیاه+ طبع و خواص آن در طب سنتی