طب شناس
طبع و 7 خاصیت فوق العاده شربت نارنج از نظر طب سنتی+ طرز تهیه|خواص شربت نارنج

طبع و 7 خاصیت فوق العاده شربت نارنج از نظر طب سنتی+ طرز تهیه

تاریخ انتشار: December 7, 2022

رای به این نوشته: 4.32/5 (363 رای)

شربت ها یکی از بهترین نوشیدنی هایی هستند که می توان از آن ها به همراه غذا یا در موقع تشنگی استفاده کرد. در کشور عزیزمان ایران شربت های سنتی بسیاری تهیه می شود که در این بین شربت نارنج یکی از خوش طعم ترین این شربت ها می باشد. شربت نارنج طرفداران زیادی دارد و مصرف آن برای بدن بسیار مفید است.

نارنج دارای مقادیر زیادی کلسیم، سدیم، پتاسیم و منیزیم است. این میوه پرخاصیت حاوی ویتامین های B، A و C نیز می باشد.نارنج میوه ای است که از خاصیت ترمیم سلولی برخوردار می باشد و از همین رو مصرف آن سبب طراوت و شادابی پوست می شود. نارنج از پیری زودرس پیشگیری می نماید پس بهتر است از نارنج یا شربت نارنج در برنامه غذایی خود استفاده نمایید.

شربت نارنج یکی از نوشیدنی های معروف در شهر های شیراز و جهرم است. اگر از خواص و طرز تهیه این شربت اطلاعی ندارید در ادامه این مطلب از طب شناس همراه ما باشید تا به طبع شربت نارنج در طب سنتی، خواص شربت نارنج در طب سنتی و همچنین طرز تهیه شربت نارنج بپردازیم.

طبع شربت نارنج در طب سنتی چیست؟

طبع نارنج در طب سنتی سرد و خشک است اما طبع شکر که در تهیه شربت نارنج به کار می رود گرم و خشک است.

خواص شربت نارنج در طب سنتی چیست؟

خواص شربت نارنج
خواص شربت نارنج

شربت نارنج سرشار از ویتامین ث است:

همه میوه هایی که طعم ترشی دارند به خصوص مرکبات دارای ویتامین C می باشند. آب نارنج جزو مرکباتی است که دارای مقادیر زیادی ویتامین ث است و مصرف آن سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. اگر دچار سرماخوردگی شدید می توانید از آب نارنج که موجود در شربت نارنج است استفاده نمایید زیرا این نوشیدنی به سریع شدند روند درمان کمک می نماید.

آب نارنج خاصیت ضدعفونی کنندگی دارد و قادر استبه درمان گلو درد کمک نماید. اگر میخواهید التهاب موجود در گلو و حلق از بین برود مصرف نارنج را فراموش نکنید. شما میتوانید به این منظور از شربت نارنج نیز استفاده نمایید اما بهتر است این شربت با شیرین کننده های طبیعی همچون عسل تهیه شده باشد.

طرز تهیه شربت نارنج در طب سنتی چیست؟

مواد لازم برای تهیه شربت:

آب نارنج: 2 پیمانه

آب: 1 پیمانه

شکر: 2 پیمانه

پوست رنده شده پرتقال: 1 قاشق پایخوری

طرز تهیه شربت نارنج:

در مرحله اول از تهیه شربت نارنج باید ظرفی مناسب را انتخاب کنید و یک پیمانه آب و دو پیمانه شکر را به آن اضافه نمایید. ظرف را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید شکر کاملا در آب حل شود. برای تهیه این شربت شما می توانید از شیرین کننده های طبیعی همچون عسل نیز استفاده نماییدو

وقتی شکر حل شد حرارت را کاهش دهید و حدود سی دقیقه زمان دهید که شربت بجوشد و به غلظت مورد نظر برسد. موقع جوشیدن شربت باید به کمک یک قاشق تمیز کف هایی که روی شربت به وجود می آیند را بگیرید. این کار سبب می شود که شربت کپک نزند و در آخر شربتی شفاف داشته باشید.

بعد از گذشت سی دقیقه دو پیمانه آب نارنج را به بقیه مواد اضافه نمایید. مجدد سی دقیقه دیگر زمان دهید که آب نارنج نیز با بقیه مواد بجوشد و شربت به غلظت مناسب برسد.

در پنج دقیقه پایانی می توانید پوست پرتقال را به رنده ریز کنید و به اندازه یک قاشق چایخوری به شربت اضافه کنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید که کاملا خنک شود. به این نکته دقت کنید که پس از خنک شدن، غلظت شربت شما باید همانند شربت سن ایچ باشد.

شربت نارنج را در ظرفی تمیز و شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید. هر وقت قصد استفاده از این شربت را داشتید، مقداری از آن را درون یک لیوان بریزید و روی آن را با مخلوط یخ و آب پر کنید. برا تزیین میتوانید از برش های نارنج یا پرتقال استفاده نمایید. نوش جان.

عوارض شربت نارنج در طب سنتی چیست؟

مصلح شربت نارنج در طب سنتی چیست؟

مصلح نارنج در طب سنتی شکر و عسل است. از شکر در تهیه شربت نارنج استفاده می شود و همین امر سبب میشود طبع نارنج به تعادل برسد و خواص آن بهبود یابد.

طبع و خواص خامه در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع خامه در طب سنتی+ خواص+ عوارض+ مصلحات

ساماندهی داروسازی سنتی اصفهان

ساماندهی داروسازی سنتی در اصفهان

پاکسازی بدن در بهار

پاکسازی بدن در بهار با طب سنتی

همه چیز در مورد طب سنتی، طب ایرانی و طب اسلامی|طب ایرانی|طب یا پزشکی؟

طب سنتی چیست و چه می کند؟ + معرفی طب ایرانی و فواید طب اسلامی

خواص سیب پلو کرمانشاهی در طب سنتی|خواص سیب پلو کرمانشاهی

سیب پلوی کرمانشاهی چه خواصی دارد؟ 4 عارضه جانبی مصرف سیب پلو

علائم ام اس خاموش

علائم ام اس که باید به آن توجه کنید

خواص بخور کاه جو

بخور کاه جو چه خواصی دارد؟

جینسینگ سیبری