طب شناس
درمان اگزما با طب سنتی

با طب سنتی از شر اگزما راحت شوید

تاریخ انتشار: December 3, 2022

رای به این نوشته: 4.17/5 (738 رای)

اگزما یک نوع حساسیت و بیماری پوستی است که هم در فصل گرم سال و هم در فصول سرد برای فرد بیمار تشدید می‌شود.

با رسیدن فصل پاییز و خشکی هوا آن‌هایی که اگزمای مزمن دارند بیش از همیشه نگران وضعیت خود می‌شوند. در این مطلب توصیه‌های طب سنتی برای مقابله با اگزما  را از طریق پرهیزهای غذایی جمع‌آوری شده است.

مواد غذایی مضر

غذاهای مانده، فسفود ها، بادمجان و عدس ، نوشابه های گاز دار ، سوسیس و کالباس ، غذاهای سرخ شده ، گوشت گاو و گوساله ، کنسروها و ترشیجات

مواد غذایی مفید

مایعات فراوان مانند آب و آبمیوه های طبیعی ، شربت خاکشیر و بارهنگ برای رفع یبوست ، سرکه انگبین یا سکنجبین برای سلامت کبد ، سیب یا ترکیبی از آب سیب و هویج و کرفس

کارهای توصیه شده

اجتناب از محرک ها، استفاده از مرطوب کننده ها ، استحمام کوتاه با آب ولرم ، مرطوب نگه داشتن هوای خانه

درمان های موضعی

چرب کردن با روغن هایی مانند روغن بادام شیرین ، بنفشه و گل ختمی ، مخلوط کردن ۵ گرم پودر کتیرا با ۵۰ گرم گلیسیرین و مالیدن به دست ها 

منبع:باشگاه خبرنگاران

خواص سیاهدانه برای مادران شیرده در طب سنتی+ بهترین طریقه مصرف

هماور طبی

طبع به لیمو و خواص معجزه آسای آن در طب سنتی+ روش مصرف

طبع و خواص سیر قلیه در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص سیر قلیه|

طبع و خواص سیر قلیه در طب سنتی+ طرز تهیه و 2 مورد مهم از مضرات و عوارض آن

روغنی شگفت انگیز برای پرپشتی مو و رفع کچلی|تقویت موها و پرپشت کردن مو

درمان قطعی کچلی وریزش مو

طبع و 10 خاصیت شربت زردآلو در طب سنتی + طرز تهیه شربت زردآلو خوشمزه|خواص شربت زردآلو

طبع و 10 خاصیت شربت زردآلو در طب سنتی + طرز تهیه شربت زردآلو خوشمزه

طبع و خواص شقاقل در طب سنتی|طبع و خواص شقاقل در طب سنتی

طبع و خواص شقاقل از دیدگاه طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص ماش پلو در طب سنتی|خواص ماش پلو

خواص ماش پلو درطب سنتی+ طبع، مضرات و مصلحات