طب شناس
درمان اگزما با طب سنتی

با طب سنتی از شر اگزما راحت شوید

تاریخ انتشار: December 3, 2022

رای به این نوشته: 4.17/5 (738 رای)

اگزما یک نوع حساسیت و بیماری پوستی است که هم در فصل گرم سال و هم در فصول سرد برای فرد بیمار تشدید می‌شود.

با رسیدن فصل پاییز و خشکی هوا آن‌هایی که اگزمای مزمن دارند بیش از همیشه نگران وضعیت خود می‌شوند. در این مطلب توصیه‌های طب سنتی برای مقابله با اگزما  را از طریق پرهیزهای غذایی جمع‌آوری شده است.

مواد غذایی مضر

غذاهای مانده، فسفود ها، بادمجان و عدس ، نوشابه های گاز دار ، سوسیس و کالباس ، غذاهای سرخ شده ، گوشت گاو و گوساله ، کنسروها و ترشیجات

مواد غذایی مفید

مایعات فراوان مانند آب و آبمیوه های طبیعی ، شربت خاکشیر و بارهنگ برای رفع یبوست ، سرکه انگبین یا سکنجبین برای سلامت کبد ، سیب یا ترکیبی از آب سیب و هویج و کرفس

کارهای توصیه شده

اجتناب از محرک ها، استفاده از مرطوب کننده ها ، استحمام کوتاه با آب ولرم ، مرطوب نگه داشتن هوای خانه

درمان های موضعی

چرب کردن با روغن هایی مانند روغن بادام شیرین ، بنفشه و گل ختمی ، مخلوط کردن ۵ گرم پودر کتیرا با ۵۰ گرم گلیسیرین و مالیدن به دست ها 

منبع:باشگاه خبرنگاران

راه تشخیص اصل مرغوب از نامرغوب|خواص عسل

عسل خوب / عسل بد!

چه کسانی حجامت نکنند؟

همه می توانند حجامت کنند به جز شما!

طبع و خواص کوکوی پاغازه در طب سنتی||خواص کوکوی پاغازه

طبع و خواص کوکوی پاغازه + طرز تهیه و ترکیبات + مضرات و مصلح

10 خاصیت شربت پرتقال در طب سنتی + طرز تهیه شربت پرتقال مجلسی||خواص شربت پرتقال

10 خاصیت شربت پرتقال در طب سنتی + طرز تهیه شربت پرتقال مجلسی

درمان قاعدگی نامنظم با تدابیر طب سنتی|13 راه برای درمان قاعدگی نامنظم در طب سنتی+ دارو های گیاهی فوق العاده|درمان قاعدگی نامنظم

13 راه برای درمان قاعدگی نامنظم در طب سنتی+ دارو های گیاهی فوق العاده

طبع و خواص نعنا در طب سنتی|طبع و خواص نعنا در طب سنتی نعنا فلفلی Mentha|طبع و خواص نعنا در طب سنتی ایرانی|طبع نعناع

طبع و خواص نعناع در طب سنتی ایرانی اسلامی

خواص و طبع کباب شیشلیک + 7 خاصیت بینظیر کباب شیشلیک + طرز تهیه|خواص و طبع کباب شیشلیک + 7 خاصیت بینظیر کباب شیشلیک + طرز تهیه|خواص کباب شیشلیک

خواص و طبع کباب شیشلیک + 7 خاصیت بینظیر کباب شیشلیک + طرز تهیه

بذر کتان