طب شناس
درمان اگزما با طب سنتی

با طب سنتی از شر اگزما راحت شوید

تاریخ انتشار: December 3, 2022

رای به این نوشته: 4.17/5 (738 رای)

اگزما یک نوع حساسیت و بیماری پوستی است که هم در فصل گرم سال و هم در فصول سرد برای فرد بیمار تشدید می‌شود.

با رسیدن فصل پاییز و خشکی هوا آن‌هایی که اگزمای مزمن دارند بیش از همیشه نگران وضعیت خود می‌شوند. در این مطلب توصیه‌های طب سنتی برای مقابله با اگزما  را از طریق پرهیزهای غذایی جمع‌آوری شده است.

مواد غذایی مضر

غذاهای مانده، فسفود ها، بادمجان و عدس ، نوشابه های گاز دار ، سوسیس و کالباس ، غذاهای سرخ شده ، گوشت گاو و گوساله ، کنسروها و ترشیجات

مواد غذایی مفید

مایعات فراوان مانند آب و آبمیوه های طبیعی ، شربت خاکشیر و بارهنگ برای رفع یبوست ، سرکه انگبین یا سکنجبین برای سلامت کبد ، سیب یا ترکیبی از آب سیب و هویج و کرفس

کارهای توصیه شده

اجتناب از محرک ها، استفاده از مرطوب کننده ها ، استحمام کوتاه با آب ولرم ، مرطوب نگه داشتن هوای خانه

درمان های موضعی

چرب کردن با روغن هایی مانند روغن بادام شیرین ، بنفشه و گل ختمی ، مخلوط کردن ۵ گرم پودر کتیرا با ۵۰ گرم گلیسیرین و مالیدن به دست ها 

منبع:باشگاه خبرنگاران

طبع میوه های بهاری برای انواع مزاج|طبع میوه های بهاری در طب سنتی|طبع میوه های بهاری

طبع محبوب ترین میوه های بهاری. بررسی طبع 11 میوه خوشمزه بهاری

مواد غذایی حاوی کلسیم طبیعی

تامین کلسیم مورد نیاز بدن با تغذیه

خواص و طبع عرق کیالک در طب سنتی+ 10 فایده عرق کیالک|طبع عرق کیالک

خواص و طبع عرق کیالک در طب سنتی+ 10 فایده عرق کیالک

آلرژی در فصل بهار درمان فوری و جلوگیری

درمان فوری+ جلوگیری از آلرژی بهاره با طب سنتی | حجامت آلرژی

طبع و خواص شبدر قرمز در طب سنتی|خواص شبدر قرمز|خواص شبدر قرمز

طبع و خواص شبدر قرمز در طب سنتی ایرانی و اسلامی + مضرات و 2 مصلح آن

طبع و خواص کباب تابه ای در طب سنتی|خواص کباب تابه ای

طبع و خواص کباب تابه ای+ روش تهیه + مضرات و مصلح

طبع و خواص کشک در طب سنتی|طبع و خواص کشک در طب سنتی

طبع و خواص کشک از دیدگاه طب سنتی ایرانی و اسلامی

طب شناس

درباره طب شناس