طب شناس
درمان اگزما با طب سنتی

با طب سنتی از شر اگزما راحت شوید

تاریخ انتشار: December 3, 2022

رای به این نوشته: 4.17/5 (738 رای)

اگزما یک نوع حساسیت و بیماری پوستی است که هم در فصل گرم سال و هم در فصول سرد برای فرد بیمار تشدید می‌شود.

با رسیدن فصل پاییز و خشکی هوا آن‌هایی که اگزمای مزمن دارند بیش از همیشه نگران وضعیت خود می‌شوند. در این مطلب توصیه‌های طب سنتی برای مقابله با اگزما  را از طریق پرهیزهای غذایی جمع‌آوری شده است.

مواد غذایی مضر

غذاهای مانده، فسفود ها، بادمجان و عدس ، نوشابه های گاز دار ، سوسیس و کالباس ، غذاهای سرخ شده ، گوشت گاو و گوساله ، کنسروها و ترشیجات

مواد غذایی مفید

مایعات فراوان مانند آب و آبمیوه های طبیعی ، شربت خاکشیر و بارهنگ برای رفع یبوست ، سرکه انگبین یا سکنجبین برای سلامت کبد ، سیب یا ترکیبی از آب سیب و هویج و کرفس

کارهای توصیه شده

اجتناب از محرک ها، استفاده از مرطوب کننده ها ، استحمام کوتاه با آب ولرم ، مرطوب نگه داشتن هوای خانه

درمان های موضعی

چرب کردن با روغن هایی مانند روغن بادام شیرین ، بنفشه و گل ختمی ، مخلوط کردن ۵ گرم پودر کتیرا با ۵۰ گرم گلیسیرین و مالیدن به دست ها 

منبع:باشگاه خبرنگاران

خطر داروهای چاقی و لاغری تبلیغ شده در فضای مجازی

خطر داروهای چاقی و لاغری تبلیغ شده در فضای مجازی

چای چلتوک (شلتوک) برنج

چه کسانی قهوه نخورند؟|موارد منع مصرف قهوه

موارد منع مصرف قهوه، چه کسانی قهوه نخورند؟ شما قهوه نخورید لطفا!

خواص و طبع چای بهارنارنج در طب سنتی + 12 خاصیت فوق العاده چای بهار نارنج|خواص چای بهارنارنج

خواص و طبع چای بهارنارنج در طب سنتی + 12 خاصیت فوق العاده چای بهار نارنج

خواص و طبع باقلا قاتق در طب سنتی+ 19 خاصیت فوق العاده+ طرز تهیه باقلا قاتق گیلانی|خواص باقلا قاتق|مضرات باقلا قاتق

خواص و طبع باقلا قاتق در طب سنتی+ 19 خاصیت فوق العاده+ طرز تهیه باقلا قاتق گیلانی

تقویت حافظه با یک نوع قارچ|قارچ یال شیر

تقویت حافظه با یک نوع قارچ

طبع و خواص قلیه ماهی در طب سنتی||

طبع و 10 خاصیت قلیه ماهی در طب سنتی ایرانی و اسلامی + طرز تهیه

طبع و خواص مربا شقاقل در طب سنتی|خواص مربا شقاقل

طبع و خواص مربا شقاقل در طب سنتی + 4 مورد از عوارض و مصلح