طب شناس
درمان اسهال ویروسی با طب سنتی

درمان اسهال ویروسی با طب سنتی

تاریخ انتشار: December 3, 2022

رای به این نوشته: 4.97/5 (576 رای)

یک متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه معمولا در هوای گرم به دلیل غلبه ی صفرا، افراد بیشتر دچار بیرون روی و اسهال می شوند اظهار داشت: مصرف غذاهای ترش مثل رب انار، شربت انار، شربت مورد ،آب به ترش ، آب سیب ترش و ازگیل برای افرادی که دچار اسهال شده اند بسیار مفید است.

 یک متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه معمولا در هوای گرم به دلیل غلبه ی صفرا، افراد بیشتر دچار بیرون روی و اسهال می شوند اظهار داشت: مصرف غذاهای ترش مثل رب انار، شربت انار، شربت مورد ،آب به ترش ، آب سیب ترش و ازگیل برای افرادی که دچار اسهال شده اند بسیار مفید است.

دکتر نعمت الله مسعودی در خصوص عوامل موثر بر بروز اسهال گفت: عوامل بسیاری در بروز اسهال موثر است که از جمله آن ها می توان به تغییر سبک زندگی، تغییر آب و هوا، استرس، گرد و خاک و آلودگی اشاره کرد.

وی افزود: خیلی از بیماری ها نیز دستگاه گوارش را ضعیف می کنند مثلا مغز و کبد روی گوارش اثر می گذارند و بالعکس گوارش نیز روی مغز و سایر ارگان ها اثرگذار است.

این متخصص طب سنتی خاطرنشان کرد: معمولا وقتی هوا گرم می شود، به دلیل غلبه ی صفرا، کودکان بیشتر دچار بیرون روی و اسهال می شوند چون ضعف بدنی دارند و زیاد می خورند و قوای آن ها نمی تواند هضم کند.

مسعودی با بیان اینکه درمان خاص و جدی برای اسهال معمولی و موقتی نیاز نیست، گفت: در مواردی که فرد علائم خطر داشته باشد مانند اسهال شدید، تهوع و استفراغ، ضعف بدنی و تغییرات غیر معمول مانند خون در مدفوع، باید به پزشک مراجعه کند چون شاید ربطی به افزایش صفرا نداشته باشد و فرد دچار عفونت و بیماری دیگری باشد.

وی بیان کرد: بهتر است فردی که دچار انواع اسهال می شود، حرکت زیادی نداشته باشد و هر چه استراحت بیشتر باشد، بدن بیماری را راحت تر کنترل می کند. افراد بهتر است در این شرایط خیلی غذا نخورند چون معمولا اشتهای فرد در این زمان کم است و حالشان بدتر می شود.

این متخصص طب ایرانی اضافه کرد: در حالت خوابیده بودن به فرد کمک می کند که اخلاطی که در بدن هست ساکن بماند و به بهبودی بیماری کمک می کند. اگر فردی که دچار بیرون روی شده خواست مواد غذایی مصرف کند باید موادی را مصرف کند که حرکت دستگاه گوارشش را آرامتر کند.

مسعودی تأکید کرد: مصرف غذاهای ترش مثل رب انار، شربت انار، شربت مورد ،آب به ترش ، آب سیب ترش و ازگیل برای افرادی که دچار اسهال شده اند بسیار مفید است.

منبع:شما

وی گفت: چون بدن افراد در هنگام اسهال آب بیشتری از دست می دهد، هضم آش ها و سوپ ها در این شرایط راحت تر است و افراد بهتر است از آش های ترش و ملس مانند آش زرشک، آش انار و آش زرشک استفاده کنند. همچنین اضافه کردن لیمو عمانی به انواع سوپ ها نیز بسیار کمک کننده است و تهیه ی شوربایی با عدس نیز می تواند مفید باشد.

این متخصص طب سنتی ادامه داد: افرادی که دچار بیرون روی می شوند نباید تا زمان بهبودی مواد قندی و شیرین، چرب و سنگین مثل عسل، کره و مواد روغنی را مصرف کنند زیرا اینها دستگاه گوارش را ضعیف کرده و علائمی که دارند را تشدید می کند.

نعمت الله مسعودی اشاره کرد: ساده ترین توصیه ی ما برای پیشگیری از انواع اسهال از جمله اسهال ویروسی مصرف شربت های خنک و ملس مانند شربت آبلیمو است که برای همه ی مزاج ها مناسب است و می توانند با شکر، نبات و عسل برای شیرینی آن استفاده کنند.

این متخصص طب ایرانی گفت: مصرف انواع سکنجبیات در فصول گرم نیز برای پیشگیری از اسهال بسیار کمک کننده است ولی بهتر است شربت هایی که استفاده می کنند خیلی شیرین نباشد چون همین مساله خودش بیرون روی را تشدید می کند.

|درمان انسداد مجاری اشک در طب سنتی + 7 راهکار طب سنتی برای درمان انسداد مجاری اشک در بزرگسالان و کودکان|درمان انسداد مجاری اشک|درمان خانگی انسداد مجاری اشک

درمان گیاهی و دارویی انسداد مجاری اشکی کودکان و بزرگسالان + 7 راهکار طب سنتی

طبع و خواص بادام هندی در طب سنتی|طبع و خواص بادام هندی در طب سنتی

طبع و خواص بادام هندی در طب سنتی ایرانی و اسلامی

|

ورود طب سنتی به بیمارستانها

طبع و 11 خاصیت کتلت گوشت با سیب زمینی در طب سنتی+ طرز تهیه|خواص کتلت گوشت|مضرات و عوارض کتلت گوشت

طبع و 11 خاصیت کتلت گوشت با سیب زمینی در طب سنتی+ طرز تهیه

طبع هل در طب سنتی ایرانی اسلامی هل سبز

طبع هل گرم است یا سرد ؟+ مصلحات+ خواص+ مضرات- در طب سنتی ایرانی اسلامی

تدابیر درمان پیرچشمی در طب سنتی|درمان پیرچشمی|پیشگیری از پیرچشمی

درمان پیرچشمی با 6 نسخه طب سنتی+ علائم پیر چشمی + راه های پیشگیری

طبع-و-خواص-گوشت-ماهی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-و-خواص-ماهی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص گوشت ماهی در طب سنتی ایرانی اسلامی

چای چلتوک (شلتوک) برنج