طب شناس
طبع و 9 خاصیت فوق العاده کوفته نخودچی در طب سنتی+ طرز تهیه کوفته نخودچی|خواص کوفته نخودچی

طبع و 9 خاصیت فوق العاده کوفته نخودچی در طب سنتی+ طرز تهیه کوفته نخودچی

تاریخ انتشار: December 11, 2022

رای به این نوشته: 4/5 (773 رای)

در کشور عزیزمان ایران اقوام مختلفی زندگی می کنند که از همین رو شاهد تنوع آداب و رسوم و فرهنگ هستیم. به دلیل همین تنوع فرهنگی، غذاهای ایرانی بسیاری همچون کوفته نخودچی، انواع خورشت، کباب و... در کشورمان وجود دارد.

غذاهایی ایرانی در مقابل فست فود ها که مضرات زیادی برای بدن ما دارند، سرشار از انواع ویتامین و مواد معدنی هستند که برای سلامت ما بسیار مفید می باشند. یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه کشورمان کوفته نخود چی است.

کوفته نخودچی یک غذای پرفایده است که طرفداران بسیاری دارد و میتواند یک گزینه عالی برای مهمانی های شما باشد. این کوفته از گوشت و آرد نخودچی درست می شود. این کوفته به دلیل آرد نخودچی که دارد دارای مقادیر زیادی فیبر و پروتئین است که به افزایش انرژی کمک می نماید.

در ادامه این مطلب از طب شناس همراه ما باشید تا به طبع کوفته نخودچی در طب سنتی، خواص کوفته نخودچی در طب سنتی و طرز تهیه کوفته نخودچی بپردازیم.

طبع کوفته نخودچی در طب سنتی چیست؟

طبع آرد نخودچی، گوشت گوسفندی، ادویه ها، لپه و پیاز که در تهیه این کوفته به کار می روند از نظر طب سنتی گرم است. اما طبع سیب زمینی، رب گوجه فرنگی و لیمو عمانی موجود در این غذا سرد می باشد.

خواص کوفته نخودچی در طب سنتی چیست؟

خواص کوفته نخودچی
خواص کوفته نخودچی

طرز تهیه کوفته نخودچی اصفهانی:

مواد لازم برای چهار نفر:

طرز تهیه:

ابتدا باید نصف لیوان لپه را چند ساعت در آب خیس کنید تا هم نفخ آن گرفته شود و هم زودتر پخته شود. در ادامه یک عدد پیاز بزرگ را پوست بگیرید و به کمک چاقو نگینی خرد کنید. ظرفی مناسب را انتخاب کنید و در آن کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز را درون ظرف بریزید و تفت دهید تا کاملا طلایی رنگ شود.

وقتی پیاز سرخ شد مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. لپه هایی که از قبل خیس کرده بودید نیز به پیاز اضافه نمایید و حدود یک دقیقه تفت دهید.

به مواد درون ظرف یک قاشق رب اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود. وقتی رب کاملا سرخ شد، یک و نیم لیتر آب به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا لپه با حرارت کم پخته شود.

وقتی سی الی چهل دقیقه از پخت لپه ها گذشت، لیمو عمانی و کمی نمک را نیز به مواد درون ظرف بیافزایید. اگر میخواهید لیمو عمانی غذای شما را تلخ نکند باید از قبل آن را سوراخ کنید و در آب داغ خیس کنید که تلخی آن گرفته شود.

حال به سراغ تهیه کوفته ها می رویم، برای این کار یک عدد پیاز را با رنده خرد کنید. به پیاز رنده شده چهارصد گرم گوشت، نمک، آرد نخودچی، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه نمایید. همه مواد را باهم به خوبی ورز دهید که مواد کوفته کاملا منسجم شود.

وقتی مواد کوفته به اندازه کافی ورز داده شد، از مواد به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در دست حالت دهید، این کار را ادامه دهید تا همه مواد تمام شود. بعد از تمام شدن مواد، کوفته های درست شده را به آرامی درون قابلمه بریزید و اجازه دهید با شعله ملایم کاملا پخته شود.

یک ساعت برای پخت کوفته ها زمان خوبی می باشد. وقتی سی دقیقه از زمان پخت کوفته ها گذشته بود یک عدد سیب زمینی را پوست بگیرید و بشویید. سیب زمینی را در اندازه های بزرگ خرد کنید و درون قابلمه بریزید تا بپزد.

میزان آب این غذا به خودتان وابسته است میتوانید آن را آبدار یا کم آب سرو نمایید. وقتی غذا جا افتاد آن را درون ظرفی مناسب بریزید و تزیین نمایید. نوش جان

مضرات کوفته نخودچی چیست؟

تاثیر کباب بر حافظه

خوردن کباب با حافظه شما چه می کند؟

خواص-پای-مرغ،-پنجه-طلایی-سلامتی-و-تندرستی

خواص پای مرغ، پنجه طلایی سلامتی و تندرستی

طبع و خواص بادام زمینی در طب سنتی در کاسه|

طبع بادام زمینی گرم است یا سرد؟+ خواص+ مضرات+ مصلحات- در طب سنتی

درمان ناباروری با طب ایرانی

برای درمان ناباروری روی طب ایرانی هم حساب کنید!

طبع و خواص کشک در طب سنتی|طبع و خواص کشک در طب سنتی

طبع و خواص کشک از دیدگاه طب سنتی ایرانی و اسلامی

خواص طالبی

حفظ سلامتی و نشاط بدن با بهره گیری از خواص طالبی!

ترما ارینتالیس

آیا کم خونی در اثر فقر آهن ایجاد می شود؟

آیا منشاء همه کم خونی ها فقر آهن است؟