طب شناس
طبع و 11 خاصیت کتلت گوشت با سیب زمینی در طب سنتی+ طرز تهیه|خواص کتلت گوشت|مضرات و عوارض کتلت گوشت

طبع و 11 خاصیت کتلت گوشت با سیب زمینی در طب سنتی+ طرز تهیه

تاریخ انتشار: January 2, 2023

رای به این نوشته: 5/5 (621 رای)

در این قسمت از طب شناس قصد داریم به کتلت گوشت با سیب زمینی بپردازیم. کتلت جزو غذاهای ایرانی است که در کنار طعم عالی، طرفداران بسیاری دارد. کتلت گوشت با سیب زمینی جزو غذاهایی است که همه ما از دوران کودکی با آن خاطره داریم و هیچوقت طعم بینظیر آن را از یاد نخواهیم برد.

این غذا فوق العاده در کنار نان سرو و خورده می شود. مواد تشکیل دهنده این غذا عبارتند از: گوشت چرخ کرده، سیب زمینی، پیاز، تخم مرغ و ادویه. امروزه کتلت های مختلفی تهیه می شود که هرکدام مواد اولیه مخصوص به خود را دارد مانند کتلت مرغ، کتلت بادمجان، کتلت گوشت و...

برخی افراد کتلت گوشت با سیب زمینی را با سیب زمینی پخته تهیه می کنند اما باید بگوییم که تهیه این کتلت با سیب زمینی خام بهتر است زیرا سبب می شود شما در انتها کتل ترد تری داشته باشید. طرز تهیه این غذا بسیار راحت است و شما می توانید این غذای خوشمزه را در کمترین زمان برای خود و خانوادتان آماده نمایید.

در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا به طبع کتلت گوشت با سیب زمینی در طب سنتی، خواص کتلت گوشت با سیب زمینی در طب سنتی و همچنین طرز تهیه کتلت گوشت با سیب زمینی بپردازیم.

طبع کتلت گوشت با سیب زمینی در طب سنتی چیست؟

طبع مواد تشکیل دهنده این کتلت با یکدیگر متفاوت است. طبع گوشت گوسفندی، پیاز و ادویه ها گرم است اما طبع سیب زمینی سرد می باشد.

طبع تخم مرغ این غذا هم گرم و هم سرد است به این صورت که طبع زرده تخم مرغ گرم و طبع سفیده آن سرد می باشد.

خواص کتلت گوشت
خواص کتلت گوشت

خواص کتلت گوشت با سیب زمینی در طب سنتی چیست؟

طرز تهیه کتلت گوشت با سیب زمینی خوشمزه:

مواد لازم برای چهار نفر:

طرز تهیه:

برای تهیه کتلت گوشت با سیب زمینی ابتدا چهار عدد سیب زمینی متوسط را به کمک چاقو پوست بگیرید و رنده نمایید. در مرحله بعد یک عدد پیاز متوسط را نیز پوست بگیرید و آن را هم رنده کنید.

آب پیاز را به کمک دست کاملا بگیرید و به سیب زمینی هایی که رنده کرده بودید بیافزایید. اگر آب پیاز را به خوبی نگیرید، کتلت شما منسجم نخواهد شد. دویست و پنجاه گرم گوشت چرخ کرده را نیز به دیگر مواد کتلت اضافه کنید. در تهیه این کتلت سعی کنید از گوشت کم چربی استفاده کنید تا کتلت ها در موقع سرخ شدن، شکل خود را از دست ندهند.

دو عدد تخم مرغ را روی مواد کتلت بشکنید و به کمک قاشق کاملا مخلوط کنید. به مقدار لازم به مواد کتلت گوشت با سیب زمینی زرد چوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک اضافه نمایید. یک دستکش یکبار مصرف بپوشید و مواد کتلت را به خوبی ورز دهید. اگر مایل بودید می توانید دو حبه سیر را نیز رنده کنید و به بقیه مواد اضافه کنید.

اگر حس کردید مواد شل است می توانید یک قاشق آرد نخودچی یا آرد سوخاری به آن بیافزایید.

مواد را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کنند. ظرفی مناسب را انتخاب کنید و در آن کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا روغن داغ شود.

وقتی روغن به خوبی داغ شد، کمی از مواد کتلت بردارید و در کف دست حالت دهید سپس داخل ظرف بیاندازید. این کار را ادامه دهید تا همه مواد تمام شود. توجه کنید که قطر کتلت ها کم باشد تا به خوبی مغز پخت شوند. برای فرم کتلت ها می توانید از قالب نیز استفاده کنید.

حرارت زیر ظرف را کم کنید تا کتلت ها به خوبی سرخ شوند، وقتی یک طرف کتلت ها سرخ شد آن ها را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود. در اواخر پخت می توانید برای طعم و بوی بهتر کمی زعفران آب شده به کتلت های گوشت با سیب زمینی اضافه کنید.

کتلت شما حاضر است، آن ها را در ظرفی دلخواه بچینید و با زیتون، خیارشور، گوجه و... تزیین نمایید و به همراه نان تازه میل کنید. نوش جان.

مضرات و عوارض کتلت گوشت
مضرات و عوارض کتلت گوشت

مضرات کتلت گوشت با سیب زمینی چیست؟

مصلح کتلت گوشت با سیب زمینی در طب سنتی چیست؟

مصلح سیب زمینی موجود این غذا ادویه های گرمی مانند فلفل، دارچین، آویشن و زیره سبز است. مصرف این موارد به همراه سیب زمینی سبب تعادل طبع و بهبود خواص آن می گردد. مصلحات سیب زمینی به هضم هرچه بهتر آن نیز کمک بسزایی می کنند.

نوشیدنی ارزان و در دسترس برای مقابله با پیری

بنوش و پیر نشو! نوشیدنی ضد پیری

کنترل دیابت با میوه ها|کنترل دیابت با گیاهان دارویی

کدام گیاهان و میوه ها در کنترل دیابت موثرند؟

روغن گیری برای روغن زرد و روغن دنبه

روغن گیری به روش سنتی اصیل- رعایت نکات طب سنتی ایرانی

درمان غمباد به کمک طب سنتی|درمان غمباد

غمباد چیست؟ همه چیز درباره علل ابتلا به غمباد و درمان آن

همه چیزهایی که باید در مورد رشته پلو بدانید|طبع رشته پلو|خواص رشته پلو|روشهای تهیه رشته پلو

خواص رشته پلو و روش های مختلف پخت آن+ارزش غذایی رشته پلو

چه کسی دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی شد؟

طبع و خواص کوکوی شیرین مشهدی در طب سنتی|خواص کوکوی شیرین مشهد

خواص کوکوی شیرین مشهد در طب سنتی + طرز تهیه+ طبع و مصلحات

داروهای طب سنتی مشمول بیمه شود

داروهای طب سنتی مشمول بیمه شود