طب شناس
طبع و 10 خاصیت شگفت انگیز کوفته عربی در طب سنتی+ طرز تهیه|خواص کوفته عربی

طبع و 10 خاصیت شگفت انگیز کوفته عربی در طب سنتی+ طرز تهیه

تاریخ انتشار: January 11, 2023

رای به این نوشته: 4.56/5 (718 رای)

کوفته عربی جزو خانواده کوفته ها است که طعم و رایحه بینظیری دارد. کوفته جزو غذاهای فوق العاده ایرانی است که طرفدارای زیادی دارد و معروف ترین این کوفته ها، کوفته تبریزی می باشد.

شاید تا به حال اسم کوفته عربی را نشنیده باشید اما باید بگوییم که این کوفته آنقدر طعم خوبی دارد که کافی است یکبار آن را امتحان کنید تا مزه آن برای همیشه در خاطر شما بماند.

کوفته ها با سس ها و مزه های متعددی درست می شوند و کوفته عربی نیز یکی از همان غذاهایی است که طعم متفاوت و خوبی دارد. در سال های گذشته افراد برای تهیه کوفته و به منظ.ر اینکه کوفته ها وا نروند، آنها را در هاوان می ریختند و میکوبیدند اما امروزه با پیشرفت وسایل برقی این کار را با غذاساز یا چرخ گوشت انجام می دهند.

کوفته جزو غذاهای مقوی با کالری بالاست که از ارزش غذایی زیادی برخوردار می باشد. در ادامه این مطلب از طب شناس همراه ما باشید تا به طبع کوفته عربی در طب سنتی، خواص کوفته عربی در طب سنتی و همچنین طرز تهیه کوفته عربی بپردازیم.

طبع کوفته عربی در طب سنتی چیست؟

طبع کوفته در طب سنتی معتدل می باشد. این غذا دارای انواع ویتامین ها و مواد معدنی است که مصرف آن خواص زیادی را برای بدن به دنبال دارد.

خواص کوفته عربی در طب سنتی چیست؟

خواص کوفته عربی
خواص کوفته عربی

طرز تهیه کوفته عربی:

مواد لازم برای دو نفر:

طرز تهیه کوفته عربی خوشمزه و مجلسی:

یک پیمانه برنج را به خوبی بشویید و به آن مقداری آب اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. درب ظرف را باز بگذارید تا آب تبخیر شود وبرنج کاملا پخته شود. وقتی برنج پخته شد آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

یک عدد پیاز را پوست بگیرید و با چاقو به صورت خلالی خرد کنید. پیاز را در تابه بریزید و به آن کمی روغن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا سرخ شود. وقتی پیاز تقریبا سرخ شده بود به آن زرشک و گردو خرد شده را بیافزایید و مقداری نمک و زردچوبه اضافه کنید.

برنج پخته شده، صد و بیست گرم گوشت چرخ کرده، دوقاشق غذاخوری سبزی معطر خشک (از سبزی معطر تازه نیز می توانید استفاده کنید)، یک عدد تخم مرغ، مقداری آرد نخودچی و ادویه را در ظرفی مناسب بریزید و همه را با یکدیگر کاملا مخلوط کنید. دستکش یکبار مصرف بپوشید و مواد کوفته را به کمک دست حسابی ورز دهید.

به اندازه مشت خود از مواد کوفته عربی بردارید و در دست خود گرد کنید سپس به حالت کتلت تخت کنید. وسط کوفته مقداری از مخلوط پیاز داغ، زرشک و گردو که آماده کرده اید بریزید و لبه های کوفته را بهم بیاورید و مجدد در دست خود گرد و منسجم کنید.

در قابلمه ای مناسب و جادار که تفلون و نچسب است کمی روغن بریزید و کوفته ها را در آن سرخ نمایید.

وقتی کوفته ها را سرخ کردید در ظرفی جداگانه یک الی دو لیوان آب جوش، کمی سرکه، نمک و شکر بریزید و طعمش را مطابق با ذائقه خود تنظیم کنید. به مواد رب گوجه نیز اضافه کنید و ترکیب کنید. سس کوفته را روی حرارت بگذارید تا به جوش آید سپس سس را به کوفته ها اضافه نمایید و درب قابلمه را بگذارید تا غذا روی حرارت متوسط رو به کم کاملا جا بیوفتد.

غذا تا زمانی باید بپزد که مایع رب گوجه که به کوفته اضافه کرده بودید حالت سسی پیدا نماید.

مضرات کوفته عربی چیست؟

مصرف به اندازه گوشت گوسفندی که در این غذا موجود است مضراتی به دنبال ندارد اما در صورتی که این گوشت بیش از حد استفاده شود ممکن است فرد را با مشکلاتی همچون نقرس، بالا رفتن فشار خون و افزایش کلسترول رو به رو سازد.

همانطور که می دانید در تهیه کوفته عربی از برنج استفاده می شود. زیاد استفاده کردن برنج عوارضی همچون مشکلات گوارشی، افزایش خطر ابتلا به دیابت، بالا بردن قند خون، چاقی و اضافه وزن، جلوگیری از جذب انواع ویتامین ها و مواد معدنی را به همراه دارد.

طبع و خواص چای گل پنیرک در طب سنتی|چای گل پنیرک|خواص چای گل پنیرک

طبع و خواص چای گل پنیرک+ روش تهیه 3 نوع چای پرخاصیت با گل پنیرک

درمان معده درد با طب سنتی|درمان درد معده

درمان معده درد بدون قرص و دارو!

گلستان قطب گیاهان دارویی کشور

گلستان به زودی قطب تولید گیاهان دارویی ایران می شود

طبع-و-خواص-کدو-حلوایی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-و-خواص-و-کدو-حلوایی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع کدو حلوایی چیست؟

طبع کدو حلوایی سرد است یا گرم ؟ خواص + مصلحات + مضرات

خواص کاوا در طب سنتی|خواص کاوا

همه چیز درباره کاوا+ خواص کاوا در طب سنتی و 8 مورد منع مصرف آن+ تداخلات دارویی

طبع و خواص نخل اره ای در طب سنتی|خواص نخل اره ای

نخل اره ای چیست و چه خواصی دارد؟ طبع و مضرات نخل اره ای

طبع-و-خواص-میگو-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-و-خواص-گوشت-میگو-در-طب-اسلامی

طبع و خواص میگو در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع گوشت خروس در طب سنتی و خواص و مضرات آن + 8 خاصیت فوق العاده گوشت خروس|طبع گوشت خروس

طبع گوشت خروس در طب سنتی و خواص و مضرات آن + 8 خاصیت فوق العاده گوشت خروس