طب شناس
طبع و خواص ماش پلو در طب سنتی|خواص ماش پلو

خواص ماش پلو درطب سنتی+ طبع، مضرات و مصلحات

تاریخ انتشار: March 3, 2023

رای به این نوشته: 4.91/5 (721 رای)

ماش پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود. ماش پلو شباهت زیادی به عدس پلو دارد و اگر از افرادی باشید که به عدس پلو علاقمند هستند، این غذای سنتی و خوشمزه ایرانی را نیز می پسندید.
ماش را می توانیم به صورت ساده برای شام یا ناهار درست کنیم، یا اینکه به عنوان یک غذای مجلسی به همراه ماهیچه، گوشت مرغ و یا به همراه گوشت چرخ کرده قلقلی درست کنیم. برای تزیین روی این غذای خوشمزه به سلیقه خود می توانید از پیاز داغ، کشمش پلویی تفت داده شده و … استفاده کنید.

طبع ماش پلو

چنانچه در رابطه با طبع ماش پلو سوالاتی نظیر: طبع ماش پلو چیست؟ و یا، طبع ماش پلو گرم است یا سرد؟ و یا حتی، طبع ماش پلو تر است یا خشک؟ سوالاتی برای شما پیش آمده است، خوب است بدانید که طبع ماش پلو سرد و خشک است.
بنابراین ماش پلو برای گرم مزاجان مناسب بوده و توصیه می شود سرد مزاجان در مصرف آن دقت نموده و حتما آن را با مصلحاتش مصرف کنند.

طرز تهیه ماش پلو

پیش از بررسی خواص فوق العاده ی ماش پلو، با طرز تهیه ی این غذای خوشمزه آشنا شوید:

خواص ماش پلو
خواص ماش پلو

خواص ماش پلو در طب سنتی

حال که با طرز تهیه ی ماش پلو آشنا شدید، در ادامه، ابتدا برخی از خواص ماش موجود در این غذای محبوب را بیان کرده و سپس به بررسی خواص سایر مواد به کار رفته در این غذا خواهیم پرداخت:

مضرات و منع مصرف های ماش پلو

در ابتدا خوب است بدانید که ماش پلو غذای سالم و بدون ضرر برای افراد مختلف است؛ اما باید توجه داشته باشید که زیاده روی در مصرف هر غذایی میتواند عوارضی را به دنبال داشته باشد.
این در حالی است که، با مصرف به اندازه ی این غذا ها نه تنها عوارضی پیش نخواهد آمد، بلکه برای شما مفید واقع خواهند شد؛ اما چنانچه در مصرف هر نوع غذایی زیاده روی کنید، امکان دارد تمامی مزایای آن، به معایب تبدیل شود.
بنابراین، مضراتی که در ادامه برای ماش پلو بیان خواهیم کرد، به دلیل مصرف بیش از اندازه ی این غذا بوده و یا به دلیل حساسیت برخی افراد به بعضی از مواد اولیه ی به کار رفته در ماش پلو خواهد بود. این عوارض و ممنوعیت ها شامل موارد زیر میشوند:

مصلحات ماش پلو

با توجه به طبع سرد ماش پلو، توصیه میشود که سرد مزاجان آن را با مصلحاتش که شامل دمنوش دارچین میشود مصرف کنند تا طبع و مزاج ماش پلو اصلاح شود.

خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

مفیدترین میوه های پاییز|خواص میوه های پاییزی|میوه هاییی که باید در پاییز بخورید

میوه های مفید پاییزی

خواص سیاهدانه در طب سنتی|خواص سیاهدانه در طب سنتی

خواص سیاه دانه برای مردان در طب سنتی+ بهترین روش مصرف

علل و درمان خستگی صبحگاهی|علت خستگی و کسالت صبحگاهی|درمان کسالت صبحگاهی

چرا صبح ها کسلی؟ علت کسالت صبحگاهی و درمان آن

دفع پشه، مگس و حشرات|دفع پشه و مگس و حشرات

مگس و پشه را به خانه راه ندهید!

جینسینگ کره ای

جلوگیری-از-بیماری-های-لثه-و-دهان-و-پوسیدگی-دندان|جلوگیری-از-پوسیدگی-دندان-با-چای-سبز

شست و شوی دندان با چای سبز - جلوگیری از پوسیدگی

طبع و خواص گوشت اردک|طبع-و-خواص-گوشت-اردک-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خاصیت-گوشت-اردک-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع گوشت اردک

طبع و خواص گوشت اردک در طب سنتی ایرانی اسلامی