طب شناس
طبع و خواص ماش پلو در طب سنتی|خواص ماش پلو

خواص ماش پلو درطب سنتی+ طبع، مضرات و مصلحات

تاریخ انتشار: March 3, 2023

رای به این نوشته: 4.91/5 (721 رای)

ماش پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود. ماش پلو شباهت زیادی به عدس پلو دارد و اگر از افرادی باشید که به عدس پلو علاقمند هستند، این غذای سنتی و خوشمزه ایرانی را نیز می پسندید.
ماش را می توانیم به صورت ساده برای شام یا ناهار درست کنیم، یا اینکه به عنوان یک غذای مجلسی به همراه ماهیچه، گوشت مرغ و یا به همراه گوشت چرخ کرده قلقلی درست کنیم. برای تزیین روی این غذای خوشمزه به سلیقه خود می توانید از پیاز داغ، کشمش پلویی تفت داده شده و … استفاده کنید.

طبع ماش پلو

چنانچه در رابطه با طبع ماش پلو سوالاتی نظیر: طبع ماش پلو چیست؟ و یا، طبع ماش پلو گرم است یا سرد؟ و یا حتی، طبع ماش پلو تر است یا خشک؟ سوالاتی برای شما پیش آمده است، خوب است بدانید که طبع ماش پلو سرد و خشک است.
بنابراین ماش پلو برای گرم مزاجان مناسب بوده و توصیه می شود سرد مزاجان در مصرف آن دقت نموده و حتما آن را با مصلحاتش مصرف کنند.

طرز تهیه ماش پلو

پیش از بررسی خواص فوق العاده ی ماش پلو، با طرز تهیه ی این غذای خوشمزه آشنا شوید:

خواص ماش پلو
خواص ماش پلو

خواص ماش پلو در طب سنتی

حال که با طرز تهیه ی ماش پلو آشنا شدید، در ادامه، ابتدا برخی از خواص ماش موجود در این غذای محبوب را بیان کرده و سپس به بررسی خواص سایر مواد به کار رفته در این غذا خواهیم پرداخت:

مضرات و منع مصرف های ماش پلو

در ابتدا خوب است بدانید که ماش پلو غذای سالم و بدون ضرر برای افراد مختلف است؛ اما باید توجه داشته باشید که زیاده روی در مصرف هر غذایی میتواند عوارضی را به دنبال داشته باشد.
این در حالی است که، با مصرف به اندازه ی این غذا ها نه تنها عوارضی پیش نخواهد آمد، بلکه برای شما مفید واقع خواهند شد؛ اما چنانچه در مصرف هر نوع غذایی زیاده روی کنید، امکان دارد تمامی مزایای آن، به معایب تبدیل شود.
بنابراین، مضراتی که در ادامه برای ماش پلو بیان خواهیم کرد، به دلیل مصرف بیش از اندازه ی این غذا بوده و یا به دلیل حساسیت برخی افراد به بعضی از مواد اولیه ی به کار رفته در ماش پلو خواهد بود. این عوارض و ممنوعیت ها شامل موارد زیر میشوند:

مصلحات ماش پلو

با توجه به طبع سرد ماش پلو، توصیه میشود که سرد مزاجان آن را با مصلحاتش که شامل دمنوش دارچین میشود مصرف کنند تا طبع و مزاج ماش پلو اصلاح شود.

طبع و خواص دال عدس در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص دال عدس یا عدس سرخ در طب سنتی ایرانی و اسلامی

مفیدترین میوه های پاییز|خواص میوه های پاییزی|میوه هاییی که باید در پاییز بخورید

میوه های مفید پاییزی

راهکار های طب سنتی برای دیسک کمر + 12 درمان گیاهی|درمان دیسک کمر

راهکار های طب سنتی برای دیسک کمر + 12 درمان گیاهی

درمان ورم نیش پشه و حشرات با طب سنتی|درمان ورم نیش پشه و حشرات

جلوگیری و درمان ورم و خارش نیش حشرات در طب سنتی+ روش های خانگی

طبع و خواص روغن سویا در طب سنتی|خواص روغن سویا

طبع و خواص روغن سویا در طب سنتی+ مضرات و مصلح

ژل گیاهی آکدین

طبع مربا توت فرنگی در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع مربا توت فرنگی|طبع مربا گل محمدی

طبع مربا توت فرنگی+ خواص و مضرات مربا توت فرنگی در طب سنتی

بهیمه