طب شناس
طبع و خواص ماش پلو در طب سنتی|خواص ماش پلو

خواص ماش پلو درطب سنتی+ طبع، مضرات و مصلحات

تاریخ انتشار: March 3, 2023

رای به این نوشته: 4.91/5 (721 رای)

ماش پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود. ماش پلو شباهت زیادی به عدس پلو دارد و اگر از افرادی باشید که به عدس پلو علاقمند هستند، این غذای سنتی و خوشمزه ایرانی را نیز می پسندید.
ماش را می توانیم به صورت ساده برای شام یا ناهار درست کنیم، یا اینکه به عنوان یک غذای مجلسی به همراه ماهیچه، گوشت مرغ و یا به همراه گوشت چرخ کرده قلقلی درست کنیم. برای تزیین روی این غذای خوشمزه به سلیقه خود می توانید از پیاز داغ، کشمش پلویی تفت داده شده و … استفاده کنید.

طبع ماش پلو

چنانچه در رابطه با طبع ماش پلو سوالاتی نظیر: طبع ماش پلو چیست؟ و یا، طبع ماش پلو گرم است یا سرد؟ و یا حتی، طبع ماش پلو تر است یا خشک؟ سوالاتی برای شما پیش آمده است، خوب است بدانید که طبع ماش پلو سرد و خشک است.
بنابراین ماش پلو برای گرم مزاجان مناسب بوده و توصیه می شود سرد مزاجان در مصرف آن دقت نموده و حتما آن را با مصلحاتش مصرف کنند.

طرز تهیه ماش پلو

پیش از بررسی خواص فوق العاده ی ماش پلو، با طرز تهیه ی این غذای خوشمزه آشنا شوید:

خواص ماش پلو
خواص ماش پلو

خواص ماش پلو در طب سنتی

حال که با طرز تهیه ی ماش پلو آشنا شدید، در ادامه، ابتدا برخی از خواص ماش موجود در این غذای محبوب را بیان کرده و سپس به بررسی خواص سایر مواد به کار رفته در این غذا خواهیم پرداخت:

مضرات و منع مصرف های ماش پلو

در ابتدا خوب است بدانید که ماش پلو غذای سالم و بدون ضرر برای افراد مختلف است؛ اما باید توجه داشته باشید که زیاده روی در مصرف هر غذایی میتواند عوارضی را به دنبال داشته باشد.
این در حالی است که، با مصرف به اندازه ی این غذا ها نه تنها عوارضی پیش نخواهد آمد، بلکه برای شما مفید واقع خواهند شد؛ اما چنانچه در مصرف هر نوع غذایی زیاده روی کنید، امکان دارد تمامی مزایای آن، به معایب تبدیل شود.
بنابراین، مضراتی که در ادامه برای ماش پلو بیان خواهیم کرد، به دلیل مصرف بیش از اندازه ی این غذا بوده و یا به دلیل حساسیت برخی افراد به بعضی از مواد اولیه ی به کار رفته در ماش پلو خواهد بود. این عوارض و ممنوعیت ها شامل موارد زیر میشوند:

مصلحات ماش پلو

با توجه به طبع سرد ماش پلو، توصیه میشود که سرد مزاجان آن را با مصلحاتش که شامل دمنوش دارچین میشود مصرف کنند تا طبع و مزاج ماش پلو اصلاح شود.

طبع و خواص شیرین بیان در طب سنتی|خواص شیرین بیان

طبع و خواص شیرین بیان در طب سنتی+ معرفی 2 عرق گیاهی به عنوان مصلح

خواص نخود پلو با نخود فرنگی|خواص نخودپلو

همه چیز درباره طبع و خواص نخود پلو در طب سنتی+ مصلح نخود پلو

درمان-کرونا-با-تجویز-طب-سنتی

برای "درمان کرونا در طب سنتی" از چه ترکیباتی استفاده کنیم؟

درمان سکسکه با ترخون و عدم مصرف برای رفلاکس

مبتلایان به رفلاکس ترخون نخورند | درمان سکسکه با ترخون+ مزاج و طبع

طبع و خواص توت سفید در طب سنتی|طبع و خواص توت سفید در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع توت سفید گرم است یا سرد؟ + خواص، مضرات و مصلحات در طب سنتی

طبع و خواص لوبیا چیتی در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع لوبیا چیتی

طبع و خواص لوبیا چیتی در طب سنتی ایرانی و اسلامی + مصلح و عوارض

طبع و خواص کاروی در طب سنتی|خواص کاروی

طبع و خواص کاروی در طب سنتی+ بیش از 20 خاصیت کاروی و دمنوش آن

درمان کمبود گلبول سفید خون با تدابیر طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان کمبود گلبول سفید|درمان کمبود گلبول سفید|درمان کمبود گلبول سفید

درمان کمبود گلبول سفید با 7 توصیه طب سنتی ایرانی و اسلامی + علل و عوارض