طب شناس
درمان سرفه با انار پخته

درمان سرفه با انار کبابی

تاریخ انتشار: January 22, 2023

رای به این نوشته: 4.34/5 (718 رای)

برای درمان سرفه و سرماخوردگی انار پخته بخورید. این آنتی بیوتیک قوی هر نوع عفونت ناشی از سرماخوردگی مثل گلودرد، گوش درد، برونشیت مزمن و عفونت ریه‌ها را درمان می‌کند.

با پختن انار آنتی بیوتیک خیلی قوی به وجود می‌آید که می‌تواند هر عفونت ناشی از سرماخوردگی مثل گلودرد، گوش درد و عفونت‌های ریوی را درمان کند.

میوه انار دارای خواص درمانی و آنتی اکسیدانی فراوان و برای کاهش وزن، کاهش استرس، سلامت کلیه، رفع جوش صورت، تصفیه خون، کاهش فشار خون و کمک به درمان سرطان مفید است.

انار را روی شعله پخش کن با حرارت خیلی کم قرار دهید. اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه حرارت ببیند و از درون پخته شود. فقط دقت کنید که نسوزد برای همین باید گاهی آن را بچرخانید. پس از پخته شدن پرده‌ها و رگه‌های داخل آن را با دانه‌های انار میل کنید.

فراموش نکنید که شب، قبل از خواب این کار را انجام دهید و بعد از آن چیزی نخورید. انار پخته برای سرماخوردگی فوق العاده است. در صورت ابتلا به عفونت‌های خیلی شدید بهتر است از این روش درمانی به مدت سه شب استفاده کنید. در صورتی که از بیماری خاصی رنج نمی‌برید، این روش درمانی سرماخوردگی را امتحان کنید و از معجزه آن بهره‌مند شوید!

طبع و خواص روغن درخت چای در طب سنتی|خواص روغن درخت چای

طبع روغن درخت چای در طب سنتی+ خواص، مضرات و مصلحات

سلامتکده طب سنتی در همدان افتتاح شد

افتتاح سلامتکده طب سنتی در همدان

طبع و خواص و مضرات برگ انگور در طب سنتی|طبع برگ مو|روش نگهداری برگ انگور یا برگ مو

همه چیز در باره طبع و خواص برگ مو یا برگ انگور در طب سنتی+ روش نگهداری

درمان عفونت بدن کودکان در خانه با طب سنتی|درمان-عفونت-کودکان-بدون-آنتی-بیوتیک-در-طب-سنتی|درمان عفونت کودکان

درمان عفونت‌ بدن کودکان در خانه با طب سنتی و بدون نیاز به آنتی بیوتیک ها

طبع و خواص عرق گل گاوزبان در طب سنتی|طبع عرق گل گاوزبان

همه آنچه که باید در مورد طبع و خواص عرق گل گاوزبان بدانید

درمان کم خونی با غذاها

درمان کم خونی با یک غذای خوشمزه

طبع و خواص چای پونه در طب سنتی|خواص چای پونه|دمنوش پونه

خواص چای پونه از دیدگاه طب سنتی+ روش تهیه چای پونه و 9 نکته احتیاطی

خورش فسنجان و کشک