طب شناس
درمان سرفه با انار پخته

درمان سرفه با انار کبابی

تاریخ انتشار: January 22, 2023

رای به این نوشته: 4.34/5 (718 رای)

برای درمان سرفه و سرماخوردگی انار پخته بخورید. این آنتی بیوتیک قوی هر نوع عفونت ناشی از سرماخوردگی مثل گلودرد، گوش درد، برونشیت مزمن و عفونت ریه‌ها را درمان می‌کند.

با پختن انار آنتی بیوتیک خیلی قوی به وجود می‌آید که می‌تواند هر عفونت ناشی از سرماخوردگی مثل گلودرد، گوش درد و عفونت‌های ریوی را درمان کند.

میوه انار دارای خواص درمانی و آنتی اکسیدانی فراوان و برای کاهش وزن، کاهش استرس، سلامت کلیه، رفع جوش صورت، تصفیه خون، کاهش فشار خون و کمک به درمان سرطان مفید است.

انار را روی شعله پخش کن با حرارت خیلی کم قرار دهید. اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه حرارت ببیند و از درون پخته شود. فقط دقت کنید که نسوزد برای همین باید گاهی آن را بچرخانید. پس از پخته شدن پرده‌ها و رگه‌های داخل آن را با دانه‌های انار میل کنید.

فراموش نکنید که شب، قبل از خواب این کار را انجام دهید و بعد از آن چیزی نخورید. انار پخته برای سرماخوردگی فوق العاده است. در صورت ابتلا به عفونت‌های خیلی شدید بهتر است از این روش درمانی به مدت سه شب استفاده کنید. در صورتی که از بیماری خاصی رنج نمی‌برید، این روش درمانی سرماخوردگی را امتحان کنید و از معجزه آن بهره‌مند شوید!

خواص سیب برای افزایش میل جنسی

افزایش میل جنسی با این میوه

تدابیر درمان غلبه بلغم||

تدابیری ساده برای درمان غلبه بلغم

تقویت ریه ها با طب سنتی

تقویت ریه ها با چند راهکار ساده

طبع و خواص عرق یونجه در طب سنتی ایرانی و اسلامی|عرق یونجه

طبع عرق یونجه و خواص شگفت آور آن در طب سنتی

درمان کبد چرب

کنترل و درمان کبد چرب با 16 روش ساده

خواص-ماست-در-طب-سنتی|طبع-و-خواص-ماست-در-طب-سنتی

طبع و خواص ماست در طب سنتی

خطر داروهای چاقی و لاغری تبلیغ شده در فضای مجازی

خطر داروهای چاقی و لاغری تبلیغ شده در فضای مجازی

طبع و خواص غازیاغی در طب سنتی|طبع و خواص گیاه غازیاغی در طب سنتی|خواص غازیاغی

طبع و خواص گیاه غازیاغی در طب سنتی (غازیاقی)