طب شناس
درمان سرفه با انار پخته

درمان سرفه با انار کبابی

تاریخ انتشار: January 22, 2023

رای به این نوشته: 4.34/5 (718 رای)

برای درمان سرفه و سرماخوردگی انار پخته بخورید. این آنتی بیوتیک قوی هر نوع عفونت ناشی از سرماخوردگی مثل گلودرد، گوش درد، برونشیت مزمن و عفونت ریه‌ها را درمان می‌کند.

با پختن انار آنتی بیوتیک خیلی قوی به وجود می‌آید که می‌تواند هر عفونت ناشی از سرماخوردگی مثل گلودرد، گوش درد و عفونت‌های ریوی را درمان کند.

میوه انار دارای خواص درمانی و آنتی اکسیدانی فراوان و برای کاهش وزن، کاهش استرس، سلامت کلیه، رفع جوش صورت، تصفیه خون، کاهش فشار خون و کمک به درمان سرطان مفید است.

انار را روی شعله پخش کن با حرارت خیلی کم قرار دهید. اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه حرارت ببیند و از درون پخته شود. فقط دقت کنید که نسوزد برای همین باید گاهی آن را بچرخانید. پس از پخته شدن پرده‌ها و رگه‌های داخل آن را با دانه‌های انار میل کنید.

فراموش نکنید که شب، قبل از خواب این کار را انجام دهید و بعد از آن چیزی نخورید. انار پخته برای سرماخوردگی فوق العاده است. در صورت ابتلا به عفونت‌های خیلی شدید بهتر است از این روش درمانی به مدت سه شب استفاده کنید. در صورتی که از بیماری خاصی رنج نمی‌برید، این روش درمانی سرماخوردگی را امتحان کنید و از معجزه آن بهره‌مند شوید!

طبع و خواص روغن درخت چای در طب سنتی|خواص روغن درخت چای

طبع روغن درخت چای در طب سنتی+ خواص، مضرات و مصلحات

خواص برگ قیسی در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص برگ قیسی

طبع و خواص برگ قیسی در طب سنتی + 4 روش تهیه برگ قیسی در خانه

طبع و خواص-چای-ترش-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|کاهش-وزن-با-چای-ترش

طبع و خواص چای ترش در طب سنتی - کاهش وزن با چای

جلسه-حکیمان-طب-سنتی-درباره-کرونا

استاد خیراندیس در نشست هم اندیشی کرونایی حکیمان طب سنتی

تدابیر درمان غلبه بلغم||

تدابیری ساده برای درمان غلبه بلغم

خواص گل میمونی در طب سنتی|خواص گل میمونی

گل میمونی و 20 خاصیت مهم آن از دیدگاه طب سنتی

طبع و خواص روغن نعناع در طب سنتی|خواص روغن نعناع

طبع و خواص روغن نعناع در طب سنتی+ عوارض و مصلحات آن

تدابیر رهایی از حشرات

رهایی از شر حشرات