طب شناس
درمان سرفه با انار پخته

درمان سرفه با انار کبابی

تاریخ انتشار: January 22, 2023

رای به این نوشته: 4.34/5 (718 رای)

برای درمان سرفه و سرماخوردگی انار پخته بخورید. این آنتی بیوتیک قوی هر نوع عفونت ناشی از سرماخوردگی مثل گلودرد، گوش درد، برونشیت مزمن و عفونت ریه‌ها را درمان می‌کند.

با پختن انار آنتی بیوتیک خیلی قوی به وجود می‌آید که می‌تواند هر عفونت ناشی از سرماخوردگی مثل گلودرد، گوش درد و عفونت‌های ریوی را درمان کند.

میوه انار دارای خواص درمانی و آنتی اکسیدانی فراوان و برای کاهش وزن، کاهش استرس، سلامت کلیه، رفع جوش صورت، تصفیه خون، کاهش فشار خون و کمک به درمان سرطان مفید است.

انار را روی شعله پخش کن با حرارت خیلی کم قرار دهید. اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه حرارت ببیند و از درون پخته شود. فقط دقت کنید که نسوزد برای همین باید گاهی آن را بچرخانید. پس از پخته شدن پرده‌ها و رگه‌های داخل آن را با دانه‌های انار میل کنید.

فراموش نکنید که شب، قبل از خواب این کار را انجام دهید و بعد از آن چیزی نخورید. انار پخته برای سرماخوردگی فوق العاده است. در صورت ابتلا به عفونت‌های خیلی شدید بهتر است از این روش درمانی به مدت سه شب استفاده کنید. در صورتی که از بیماری خاصی رنج نمی‌برید، این روش درمانی سرماخوردگی را امتحان کنید و از معجزه آن بهره‌مند شوید!

درمان بی خوابی با سیر

درمان بی خوابی تنها با یک حبه سیر!

خواص برگ قیسی در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص برگ قیسی

طبع و خواص برگ قیسی در طب سنتی + 4 روش تهیه برگ قیسی در خانه

درمان ورم نیش پشه و حشرات با طب سنتی|درمان ورم نیش پشه و حشرات

جلوگیری و درمان ورم و خارش نیش حشرات در طب سنتی+ روش های خانگی

طبع و خواص عرق صنوبر|

طبع و خواص عرق صنوبر از منظر طب سنتی + 2 مصلح آن

خواص سیب پلو کرمانشاهی در طب سنتی|خواص سیب پلو کرمانشاهی

سیب پلوی کرمانشاهی چه خواصی دارد؟ 4 عارضه جانبی مصرف سیب پلو

طبع و خواص روغن کنجد در طب ستنتی|خواص روغن کنجد

خواص روغن کنجد در طب سنتی + تفاوت روغن کنجد و روغن ارده کنجد + روش تهیه

|طبع گوشت گنجشک

طبع و خواص گوشت گنجشک در طب سنتی ایرانی اسلامی+ 2 دسته مصلح

طبع-و-خواص-زیتون-در-طب-سنتی-برگ-و-روغن|طبع-زیتون-در-طب-سنتی-مصلحات-برگ-و-روغن

طبع و خواص زیتون ، روغن و برگ آن - جلوگیری از سکته قلبی