طب شناس
درمان سرفه با انار پخته

درمان سرفه با انار کبابی

تاریخ انتشار: January 22, 2023

رای به این نوشته: 4.34/5 (718 رای)

برای درمان سرفه و سرماخوردگی انار پخته بخورید. این آنتی بیوتیک قوی هر نوع عفونت ناشی از سرماخوردگی مثل گلودرد، گوش درد، برونشیت مزمن و عفونت ریه‌ها را درمان می‌کند.

با پختن انار آنتی بیوتیک خیلی قوی به وجود می‌آید که می‌تواند هر عفونت ناشی از سرماخوردگی مثل گلودرد، گوش درد و عفونت‌های ریوی را درمان کند.

میوه انار دارای خواص درمانی و آنتی اکسیدانی فراوان و برای کاهش وزن، کاهش استرس، سلامت کلیه، رفع جوش صورت، تصفیه خون، کاهش فشار خون و کمک به درمان سرطان مفید است.

انار را روی شعله پخش کن با حرارت خیلی کم قرار دهید. اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه حرارت ببیند و از درون پخته شود. فقط دقت کنید که نسوزد برای همین باید گاهی آن را بچرخانید. پس از پخته شدن پرده‌ها و رگه‌های داخل آن را با دانه‌های انار میل کنید.

فراموش نکنید که شب، قبل از خواب این کار را انجام دهید و بعد از آن چیزی نخورید. انار پخته برای سرماخوردگی فوق العاده است. در صورت ابتلا به عفونت‌های خیلی شدید بهتر است از این روش درمانی به مدت سه شب استفاده کنید. در صورتی که از بیماری خاصی رنج نمی‌برید، این روش درمانی سرماخوردگی را امتحان کنید و از معجزه آن بهره‌مند شوید!

طبع-و-خواص-سیر-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی-چیست-؟|طبع-و-خواص-سیر-ناشتا-در-طب-سنتی

طبع و خواص سیر در طب سنتی - یک آنتی اکسیدان قوی

دمنوش های گرم برای رحم + 15 نشانه سردی رحم|دمنوش های گرم برای رحم + علائم سردی رحم|

دمنوش های گیاهی گرم کننده رحم+ 15 نشانه سردی رحم

طبع و خواص آش یخ از دیدگاه طب سنتی|خواص آش یخ در طب سنتی

طبع آش یخ سرد است یا گرم؟ خواصی اش یخ در طب سنتی+ مضرات و مصلح

درمان فوری تبخال با طب سنتی|درمان تبخال

درمان تبخال در خانه با طب سنتی+ درمان سریع تبخال برای عروسی

طبع-و-خواص-گوشت-بلدرچین-در-طب-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص گوشت بلدرچین در طب سنتی ایرانی اسلامی

خواص و طبع کندر در طب سنتی|طبع کندر در طب سنتی

همه چیزهایی که درمورد کندر باید بدانید+ طبع و خواص

تقویت ریه ها با طب سنتی

تقویت ریه ها با چند راهکار ساده

طب-سنتی-و-کرونا

مخالفت با طب سنتی به قیمت جان بیماران کرونایی