طب شناس
مصلحات گوشت گوساله

چگونه از عوارض گوشت گوساله در امان باشیم؟

تاریخ انتشار: January 27, 2023

رای به این نوشته: 4.54/5 (357 رای)

امروزه مصرف گووشت گوساله به دلیل قیمت پایین تری که نسبت به گوشت گوسفند دارد، در برخی اقشار جامعه رایج است. خواص گوشت گوساله متعدد است اما به دلیل طبع سردی که دارد، می تواند عوارضی نیز داشته باشد. بهترین راه برای پیشگیری از این عوارض و کاهش عوارض گوشت گوساله، مصرف آن همراه با مصلح است. در ادامه در مورد مصلحات گوشت گوساله می خوانید:

گوشت گوساله دارای طبع سردتری نسبت به سایر گوشت های قرمز همچون گوشت گوسفندی است که پیشنهاد می شود حتما برای جلوگیری از مشکلاتی که ممکن است رخ دهد مصلحات آن را در برنامه زندگی خود قرار دهید.

تاثیرات منفی گوشت گوساله بر بدن

طبع گوشت گوساله در طب سنتی سرد است، البته با توجه به سرد بودن طبع گوشت گوساله، مصرف آن توسط اشخاص سرد مزاج سبب بروز مشکلاتی همچون، ضعف و درد استخوان می‌شود، با توجه به این موضوع این افراد باید در مصرف گوشت گوساله تعادل را رعایت کنند.

نکته مهم این است که پخت گوشت گوساله تا حدی می تواند سردی آن را کم کند و از این رو مصرف گوشت گوساله برای افرادی که دارای مشکلات گوارشی نظیر نفخ معده هستند به هیچ عنوان، توصیه نمی‌شود. 

همچنین، افرادی که به صرع یا بیماری مغزی مبتلا هستند، بهتر است از خوردن گوشت گوساله اجتناب کنند یا گوشت را همراه با مصلحات آن مصرف کنند. 

با توجه به مطالبی که گفته شد، درد‌های مفصلی و عضلانی و عوارض ناشی از بیماری رماتیسم مفصلی در اثر خوردن گوشت گوساله افزایش پیدا می‌کنند و از این رو، افراد مسن و کهن‌سال نباید از این گوشت در وعده‌های غذایی‌ خود استفاده کنند و پختن گوشت گوساله با استفاده از روغن‌های گرمی نظیر روغن زیتون و کنجد، سردی گوشت را کمتر می‌کند.  

مصلحات گوشت گوساله

همانطور که گفتیم ممکن است طب سرد گوشت گوساله برای برخی افراد مفید نباشد و فرد را دچار مشکل کند و این رو طب سنتی مصلحاتی را برای رفع این مشکل معرفی کرده است و بنوعی می توان گفت، برای تعدیل مزاج گوشت گوساله بهتر است از مصلح‌ها استفاده کنید که به شرح زیر است:

شاه پسند

طبع و خواص چلغوز در طب سنتی|طبع و خواص چلغوز در طب سنتی ایرانی و اسلامی

از چلغوز و خواص آن چه می دانید؟ + طبع، مضرات و مصلح

طبع-و-خواص-پیاز-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-پیاز-زرد-سفید-قرمز-پیازچه-و|خاصیت-پیاز-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص پیاز در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص مربا شقاقل در طب سنتی|خواص مربا شقاقل

طبع و خواص مربا شقاقل در طب سنتی + 4 مورد از عوارض و مصلح

طبع و خواص گوشت اردک|طبع-و-خواص-گوشت-اردک-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خاصیت-گوشت-اردک-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع گوشت اردک

طبع و خواص گوشت اردک در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص نارنگی در طب سنتی||طبع-و-خواص-نارنگی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع نارنگی

همه چیز درباره طبع و خواص نارنگی در طب سنتی+ مضرات و 2 مصلح آن

درمان فوری غلبه سودا|درمان غلبه سودا در طب سنتی

درمان قطعی سودا با طب سنتی ایرانی و اسلامی + 1 معجون شگفت انگیز

درمان فشارخون بالا در طب سنتی

درمان فشارخون بالا با این 10 گیاه