طب شناس
مصلحات گوشت گوساله

چگونه از عوارض گوشت گوساله در امان باشیم؟

تاریخ انتشار: January 27, 2023

رای به این نوشته: 4.54/5 (357 رای)

امروزه مصرف گووشت گوساله به دلیل قیمت پایین تری که نسبت به گوشت گوسفند دارد، در برخی اقشار جامعه رایج است. خواص گوشت گوساله متعدد است اما به دلیل طبع سردی که دارد، می تواند عوارضی نیز داشته باشد. بهترین راه برای پیشگیری از این عوارض و کاهش عوارض گوشت گوساله، مصرف آن همراه با مصلح است. در ادامه در مورد مصلحات گوشت گوساله می خوانید:

گوشت گوساله دارای طبع سردتری نسبت به سایر گوشت های قرمز همچون گوشت گوسفندی است که پیشنهاد می شود حتما برای جلوگیری از مشکلاتی که ممکن است رخ دهد مصلحات آن را در برنامه زندگی خود قرار دهید.

تاثیرات منفی گوشت گوساله بر بدن

طبع گوشت گوساله در طب سنتی سرد است، البته با توجه به سرد بودن طبع گوشت گوساله، مصرف آن توسط اشخاص سرد مزاج سبب بروز مشکلاتی همچون، ضعف و درد استخوان می‌شود، با توجه به این موضوع این افراد باید در مصرف گوشت گوساله تعادل را رعایت کنند.

نکته مهم این است که پخت گوشت گوساله تا حدی می تواند سردی آن را کم کند و از این رو مصرف گوشت گوساله برای افرادی که دارای مشکلات گوارشی نظیر نفخ معده هستند به هیچ عنوان، توصیه نمی‌شود. 

همچنین، افرادی که به صرع یا بیماری مغزی مبتلا هستند، بهتر است از خوردن گوشت گوساله اجتناب کنند یا گوشت را همراه با مصلحات آن مصرف کنند. 

با توجه به مطالبی که گفته شد، درد‌های مفصلی و عضلانی و عوارض ناشی از بیماری رماتیسم مفصلی در اثر خوردن گوشت گوساله افزایش پیدا می‌کنند و از این رو، افراد مسن و کهن‌سال نباید از این گوشت در وعده‌های غذایی‌ خود استفاده کنند و پختن گوشت گوساله با استفاده از روغن‌های گرمی نظیر روغن زیتون و کنجد، سردی گوشت را کمتر می‌کند.  

مصلحات گوشت گوساله

همانطور که گفتیم ممکن است طب سرد گوشت گوساله برای برخی افراد مفید نباشد و فرد را دچار مشکل کند و این رو طب سنتی مصلحاتی را برای رفع این مشکل معرفی کرده است و بنوعی می توان گفت، برای تعدیل مزاج گوشت گوساله بهتر است از مصلح‌ها استفاده کنید که به شرح زیر است:

درمان خشکی چشم|علل خشکی چشم و راه های درمان آن با طب سنتی|علت های خشکی چشم

درمان خشکی چشم با طب سنتی + دلایل و راهکارها

همه چیز در مورد طب سنتی، طب ایرانی و طب اسلامی|طب ایرانی|طب یا پزشکی؟

طب سنتی چیست و چه می کند؟ + معرفی طب ایرانی و فواید طب اسلامی

طبع و خواص مربا انگور در طب سنتی|خواص مربا انگور

طبع و خواص، مضرات و مصلح مربا انگور در طب سنتی+ طرز تهیه مربا انگور در خانه

طبع به لیمو و خواص معجزه آسای آن در طب سنتی+ روش مصرف

طبع و خواص گلابی وحشی در طب سنتی اسلامی

طبع و خواص گلابی ترش (گلابی وحشی) در طب سنتی

|طبع گوشت گنجشک

طبع و خواص گوشت گنجشک در طب سنتی ایرانی اسلامی+ 2 دسته مصلح

درمان فشارخون|

به جنگ فشار خون بروید!

مرکز فناوری طب سنتی ایرانی

رونق توسعه طب سنتی و صنعت گیاهان دارویی با فعالیت 6 مرکز نوآوری