طب شناس
پیشگیری از نفخ در ماه رمضان

پیشگیری از نفخ معده در ماه رمضان

تاریخ انتشار: April 7, 2023

رای به این نوشته: 4.6/5 (568 رای)

نفخ یکی از مشکلات شایع گوارشی است که بسیاری از افراد آن را تجربه می‌کنند؛ نفخ و دل‌درد برای روزه‌داران آزاردهنده است اما با رعایت برخی نکات ساده تغذیه‌ای می‌توان از بروز این عارضه جلوگیری کرد.

نفخ و دل‌درد یکی از مشکلات شایع گوارشی است که بسیاری از افراد آن را تجربه می‌کنند؛ نفخ ناشی از تجمع گاز در معده و روده است که با اصلاح عادات غذایی برطرف می‌شود.

باتوجه به اینکه در ماه مبارک رمضان بروز نفخ و دل‌درد برای روزه‌داران آزاردهنده است؛ برای پیشگیری از بروز این عارضه به این توصیه‌های طب سنتی عمل کنید:

  1. از مصرف مایعات بین غذا بپرهیزید.
  2. ماست و دوغ و سالاد را همراه وعده اصلی مصرف نکنید بلکه در میان‌وعده بین افطار تا سحر از این مواد غذایی استفاده کنید.
  3. سبزیجات خام باعث بروز نفخ می‌شوند بهتر است از سبزیجات پخته یا سبزی‌هایی مانند نعنا و ریحان در میان‌وعده خود استفاده کنید.
  4. بهتر است از غذاهای آبکی مانند آش و سوپ هنگام نفخ استفاده نشود.
  5. به‌جای پلوی سفید از پلوهای مخلوط مانند سبزی‌پلو، زیره‌پلو، شویدپلو و هویج‌پلو استفاده کنید.
  6. از درهم‌خوری پرهیز کنید و چند نوع غذای مختلف را در یک وعده غذایی مصرف نکنید.
  7. پرخوری نکنید و قبل از اینکه به‌طور کامل سیر شوید از غذا خوردن دست بکشید.
  8. مصرف زیره، آویشن، دارچین و زعفران همراه با غذا برای درمان نفخ سودمند است.
  9. دمنوش سیب و دارچین را کمی بعد از غذا مصرف کنید. برای تهیه این دمنوش، سیب را به چهار قسمت تقسیم و دانه‌هایش را خارج کنید؛ آن را به‌همراه یک چوب دو ـ سه سانتی‌متری دارچین داخل قوری پر از آب بیندازید و بگذارید تا زمان پخته شدن سیب دم بکشد.
  10. در مواقع نفخ شدید از دمنوش بابونه یا پونه استفاده کنید.

منبع: تهران بهشت

طب-سنتی-و-روزه-برای-ماه-مبارک-رمضان

دو توصیه مهم طب سنتی برای افطار و سحر در ماه مبارک رمضان

درمان اگزما با طب سنتی

با طب سنتی از شر اگزما راحت شوید

مفیدترین میوه های پاییز|خواص میوه های پاییزی|میوه هاییی که باید در پاییز بخورید

میوه های مفید پاییزی

طبع آووکادو در طب سنتی|طبع و خواص آووکادو در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع آووکادو در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ خواص، مضرات و مصلح

خواص-ارده-کنجد-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-ارده-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

خواص ارده کنجد و مضرات+ طبع ارده کنجد و مصلحات در طب سنتی

طبع و خواص و روش تهیه شیره انگور|طبع-و-خواص-شیره-انگور-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص-شیره-انگور-در-طب-اسلامی|طبع شیره انگور

طبع و خواص شیره انگور در طب سنتی+ روش تهیه+ مصلح و مضرات

طبع و خواص گوشت جوجه تیغی در طب سنتی|طبع گوشت جوجه تیغی

آیا گوشت جوجه تیغی حلال و قابل خوردن است؟ طبع گوشت جوجه تیغی و 16 خاصیت آن

طبع و خواص عرق همیشه بهار در طب سنتی|خواص عرق همیشه بهار

طبع و خواص عرق همیشه بهار در طب سنتی+ مضرات و مصلحات