طب شناس
پیشگیری از نفخ در ماه رمضان

پیشگیری از نفخ معده در ماه رمضان

تاریخ انتشار: April 7, 2023

رای به این نوشته: 4.6/5 (568 رای)

نفخ یکی از مشکلات شایع گوارشی است که بسیاری از افراد آن را تجربه می‌کنند؛ نفخ و دل‌درد برای روزه‌داران آزاردهنده است اما با رعایت برخی نکات ساده تغذیه‌ای می‌توان از بروز این عارضه جلوگیری کرد.

نفخ و دل‌درد یکی از مشکلات شایع گوارشی است که بسیاری از افراد آن را تجربه می‌کنند؛ نفخ ناشی از تجمع گاز در معده و روده است که با اصلاح عادات غذایی برطرف می‌شود.

باتوجه به اینکه در ماه مبارک رمضان بروز نفخ و دل‌درد برای روزه‌داران آزاردهنده است؛ برای پیشگیری از بروز این عارضه به این توصیه‌های طب سنتی عمل کنید:

  1. از مصرف مایعات بین غذا بپرهیزید.
  2. ماست و دوغ و سالاد را همراه وعده اصلی مصرف نکنید بلکه در میان‌وعده بین افطار تا سحر از این مواد غذایی استفاده کنید.
  3. سبزیجات خام باعث بروز نفخ می‌شوند بهتر است از سبزیجات پخته یا سبزی‌هایی مانند نعنا و ریحان در میان‌وعده خود استفاده کنید.
  4. بهتر است از غذاهای آبکی مانند آش و سوپ هنگام نفخ استفاده نشود.
  5. به‌جای پلوی سفید از پلوهای مخلوط مانند سبزی‌پلو، زیره‌پلو، شویدپلو و هویج‌پلو استفاده کنید.
  6. از درهم‌خوری پرهیز کنید و چند نوع غذای مختلف را در یک وعده غذایی مصرف نکنید.
  7. پرخوری نکنید و قبل از اینکه به‌طور کامل سیر شوید از غذا خوردن دست بکشید.
  8. مصرف زیره، آویشن، دارچین و زعفران همراه با غذا برای درمان نفخ سودمند است.
  9. دمنوش سیب و دارچین را کمی بعد از غذا مصرف کنید. برای تهیه این دمنوش، سیب را به چهار قسمت تقسیم و دانه‌هایش را خارج کنید؛ آن را به‌همراه یک چوب دو ـ سه سانتی‌متری دارچین داخل قوری پر از آب بیندازید و بگذارید تا زمان پخته شدن سیب دم بکشد.
  10. در مواقع نفخ شدید از دمنوش بابونه یا پونه استفاده کنید.

منبع: تهران بهشت

10 خاصیت بره پلو عربی در طب سنتی+ طرز تهیه بره پلو عربی خوشمزه

10 خاصیت بره پلو عربی در طب سنتی+ طرز تهیه بره پلو عربی خوشمزه

سلامت معده را با این خوراکی ها تضمین کنید

تضمین سلامت معده با چند خوراکی ساده و در دسترس

طبع-و-مزاج-شناسی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|انواع-مزاج-و-طبع-انسان-در-مزاج-شناس-و-طبع-شناسی|انواع-طبع-و-ویژگی-های-آن-در-طب-سنتی-ایرانی-سلامی

مزاج شناسی در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع-و-خواص-گوشت-بلدرچین-در-طب-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص گوشت بلدرچین در طب سنتی ایرانی اسلامی

آشواگاندا/ آشواگاندها یا (جنسینگ هندی)

همه خواص روغن سیاه دانه از منظر طب سنتی|خواص روغن سیاهدانه|روغن سیاه دانه

همه خواص روغن سیاهدانه از منظر طب سنتی+ خواص روغن سیاه دانه برای لاغری

درمان فوری گرمازدگی در اربعین|درمان گرمازدگی در پیاده روی اربعین با طب سنتی|درمان گرمازدگی در پیاده روی اربعین

درمان فوری گرمازدگی در اربعین + نکات مهمی که باید رعایت کنید

دفع سموم بدن با طب سنتی_پاکسازی و سم زدایی بدن|دفع سموم بدن_ سم زدایی بدن|سم زدایی بدن با طب سنتی

16 راهکار برای دفع سموم بدن با طب سنتی ایرانی و اسلامی