خانه
خبرنامه
درباره طب شناس
خانه
خبرنامه
درباره طب شناس
خانه
/
19737
/
Obesity factors from the perspective of traditional medicine and weight loss strategies
/
MainImg
/
16250
404
برگه ای یافت نشد
ایران در حوزه طب سنتی، رتبه 4 تولید علم را دارد
طبع و خواص کال کباب در طب سنتی+ طرز تهیه، مضرات و مصلحات
طبع گوشت بوقلمون سرد است یا گرم + مضرات و خواص گوشت بوقلمون
طبع ماش سرد است یا گرم؟+ مصلحات+ خواص و مضرات در طب سنتی
داروهای طب سنتی مشمول بیمه شود
طبع سنجد سرد است یا گرم؟+ مصلحات+ خواص- در طب سنتی ایرانی اسلامی
خواص انواع شمشاد در طب سنتی+ معرفی و خواص شمشاد سرخ+ 7 عارضه
طبع و خواص تمشک از دیدگاه طب سنتی ایرانی و اسلامی+ مضرات و مصلح